België, Nivelles
... wortels en de identiteit van de Biologische Kaasmakerij van Vielsalm symboliseert. De smaak van traditie en subtiele smaken De Ardenner combineert gelukkig de smaak van traditie met de meest subtiele smaken. Rijpt van 5 tot 10 weken in zijn jonge versie, van 3 tot 6 maanden in de half-oude versie en meer dan 6 maanden in de oude versie, hij is even heerlijk op brood als in blokjes voor het aperitief. De jonge Ardenner wordt ook geproduceerd: met basilicum met gember en groene peper … Voor sublieme smaken! Het Ardenner-assortiment...
België, Haccourt
Onze boerderij omvat verschillende teelten: onze veeteelt, onze gewassen, onze boomgaarden met oude fruitvariëteiten (hoogstam, Bigarreau Napoléon, Précoce Favorite, Reine-Claude Crottée, Priesse, Marie-Joseph d’Othée, Bon Pommier, Légipont, enzovoort, zoveel zingende namen en ongeëvenaarde smaken) en onze bloeiende tuin. Laten we benadrukken dat onze fruitteelt strikt voldoet aan de agrarische mi...
België, Habergy
Op hun boerderij in Habergy, gelegen op de grens van de Gaume en Lotharingen, beoefenen Isabelle Dellisse en Luc Koedinger fruitteelt, groenteteelt, schapen- en kippenhouderij, evenals het maken van heerlijke jam; alles biologisch en voor het plezier van de gasten aan hun tafels en in hun ecologische bed and breakfasts. De kwekerij op het eiland fokt struiken met kleine vruchten en biedt de verkoo...
... van de 'Cisterciënzers van de Strikte Observantie', maar is vooral bekend als ‘de abdij van de trappisten van Westmalle’. De abdij biedt een gastenverblijf aan, beschikt over een paar bedrijven direct gerelateerd aan de abdij: een brouwerij, kaasmakerij en boerderij.
België, Werbomont
Dankzij enkele lokale producenten die melk van een opmerkelijke kwaliteit leveren, is de kaasmakerij in staat om een breed scala aan biologische zuivelproducten aan te bieden; biologische gestremde yoghurt, biologische roeryoghurt, rauwmelkse kazen, verse kazen, verse kaas, crème fraîche en boter. Dankzij een moderne techniek die is toegepast op traditionele methoden en het gebruik van...
... wij met de bouw van onze nieuwe kaasmakerij ook een deel van de melk van onze 60 melkkoeien gaan verwerken. Alle afgewerkte producten worden vervolgens professioneel verpakt en streng gecontroleerd door ons HACCP plan waardoor wij een BRC-certificaat kunnen voorleggen. Kaasboerderij 't Leenhof staat voor : "echte boerenkaas afkomstig van eigen weidemelk en dat verschil.... , dat proef je!
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play