België, Fernelmont
...In plakken gesneden filet...
Portfolio (37)
België, Perwez
Met 40 jaar ervaring in de dienst van professionals en industrieën, positioneert Balvinox zich als een betrouwbare partner. Balvinox is uw gespecialiseerde dealer in België voor al uw apparatuur voor gepolijste RVS leidingen en/of met een ruwheid ≤ 0,5 µm. Gespecialiseerd in de levering van kleppen, kranen en accessoires ASME BPE in RVS voor de voedingsmiddelen-, agrovoedings-, farmaceutische en...
Portfolio (91)
België, Waterloo
Import en export van kwaliteitsvlees van rundvlees: Wij bieden vers of bevroren rundvlees aan. Beschikbare certificeringen: Angus Beef; Halal; Bio. Wij importeren uit Argentinië, Brazilië, Uruguay en Paraguay. Onze merken: Urien Loza, Rioplatense, Estancia Norte, Frimsa, Quickfood.
Bijpassende producten
Filet
Filet
Andere Producten
Oog rond
Oog rond
Portfolio (46)
België, Bruxelles
... de bœuf" ideaal voor zowel professionele als huishoudelijke keukens. De handige verpakking zorgt voor een gemakkelijke hantering en optimale conservering. Of u nu een professionele chef bent of een amateurkok, dit faux filet de bœuf is een onmisbare keuze voor culinaire resultaten van hoge kwaliteit.
Portfolio (26)
...vinaigrette van sinaas met olijfolie, komijn en citroenazijn, kippenhaasje van verse filet, gepaneerd en voorgegaard, Griekse yoghurt, muhammara tapenade, gekonfijte wortel en gedroogde perzik, granaatappel, verse punt en cress, smakelijk ! Meer ideeën tips en suggesties vindt U op www.maiski.be...
Portfolio (34)
België, Beringen
...Het T-vormige bot in de T-bone steak komt van de rug van het dier. De filet- en lendenmusculatuur bevinden zich aan tegenovergestelde zijden van dit T-vormige bot, waardoor de T-bone steak ontstaat. Met weinig of geen vet of bindweefsel is de T-bone een typische Australische steak, perfect om in de pan te bakken of te barbecueën.
Portfolio (189)
België, Alken
...SCHEPERS is al driekwart eeuw een gerenommeerd producent van fijne vleeswaren, gespecialiseerd in gepekelde en gerookte charcuterie van de beste kwaliteit.  Onze absolute topper is de filet d'Anvers extra, runderrookvlees. Al onze producten zijn doorspekt met vakmanschap en passie. Oude ambachtelijke recepten worden hier gecombineerd met verse grondstoffen en de modernste productiemethodes en...
België, Villers-Le-Bouillet
...Het huis van Collon is gespecialiseerd in de ambachtelijke Belgische productie van koude sauzen (diverse soorten voor bereide filet americain, mayonaise, ...) of warme sauzen (merguez, jager, Provençaals, gyros, worst sauzen,...). Een van de vlaggenschipproducten van dit huis is zonder twijfel "de complete kruidenmix", die zeer bekend is voor gehakt en worstjes, met verschillende variëteiten...
België, Ravels
... leghennen. Deze hennen worden na het slachten ofwel verpakt voor retail en groothandel, ofwel worden deze versneden voor verdere verwerking. Onze soepkipproducten waaronder filet en meat zijn als kipproduct uitzonderlijk door de meer uitgesproken kip-smaak en een steviger structuur. Deze eigenschap maakt ons product uniek en zorgt voor ongekende toepassingsmogelijkheden en een meerwaarde bij verwerking in bestaande kiprecepturen.
België, Sin Piterse
...TOP.POI.M Groothandel in Atlantische vissen, specifiek uit Mauritanië. Wij hebben de Dentex van groot formaat 500/1000, Denton, PARGO, KALAMAR, DROOG, PELÉ SOLE PELÉ, SAN PIERRE FILET, ROUGET LENGUADOS. En we bieden onze producten aan tegen zeer goede prijzen, vooral voor de detailhandel. U kunt contact met ons opnemen voor uw bestellingen; wij zijn bereid om de producten per bestelling te leveren.
België, Evergem
Vleeswaren De Baets is een firma met twee hoofdactiviteiten: - productie van fijne vleeswaren zoals salamisoorten, kookwaren en paté. - slagerij gespecialiseerd in verse vleeswaren en eigen fabricaat. * Salamisoorten Fijnkost, boerenringworst, salami zonder look, salami met look, kopenhager, bloende of boulogne… * Kookworsten Hespenworst, kalfsworst, champignonworst, lunchworst… * Patés Smeerpaté, boerenpaté, seizoenspaté… * Zouterijwaren Gezouten spek, gerookt spek, beenham, filet d’anvers… ...
België, Moeskroen
... opgelegd door het label. Dankzij de snijzaal, die aan de strengste kwaliteitsnormen (HACCP, BRC) voldoet, kunnen onze klanten rekenen op het beste runds- kalfs, - en lamsvlees. Een half rund, een voor-of achterkwartier en allerhande technische stukken, van filet pur tot americain maken deel uit van het ruime aanbod. In de nieuwe snijzaal te Moeskroen werd eveneens een atelier ingericht voor het portioneren en verpakken van runds-, kalfs-,varkens-, en lamsvlees. Hier worden eveneens gehakt en gehaktbereidingen zoals worsten, hamburgers, vinken, … geproduceerd.
België, Machelen (Bt.)
... cateringverpakking. Verpakt onder uw private label of ons Guina merk. Loonverpakking (contract packaging) is ook mogelijk. Een overzicht van alle productfamilies in ons gamma : salami (salami, salami light, chorizo), spekprodukten, kookwaren (hespenworst, ontvette ham, vleesbrood, Parijse worst, Meesterlycke Ham), rookwaren (Filet de York, Filet d'Anvers, gerookte rauwe ham 'Cobourg', gerookte bacon), catering produkten (ontbijtspek , gerookt spek, gekookte ham), bioprodukten (Bio ontbijtspek, Bio salami, Bio gekookte ham, Bio hespenworst, Bio filet de saxe, Bio rauwe ham, Bio kalkoenfilet).
België, Vilvoorde
...Luka, gevestigd in Vilvoorde, is fabrikant en leverancier van vleeswaren, gespecialiseerd in gekookte hammen. Ook emulsieproducten (o.a kookworsten, vleesbroden, ...) en rijpingsproducten (o.a. spek, bacon, filet d'Anvers) behoren tot ons gamma.
België, Robertville
In het seizoen bieden wij een assortiment wildproducten aan voor zowel particulieren als professionals in de HORECA. Om volledig aan uw wensen te voldoen, vindt u op deze site een complete lijst van alle beschikbare wildproducten: wildvlees, beenham van ree, ree-rollade, schouder van ree aan het bot, verse rug en ribben van ree, verse baron van ree, civet van ree, verse filet van ree, beenham van hinde, of ontbeend, rollade van beenham van hinde, Haye en rollade van hinde, verse rug van hinde, filet van hinde, mignon van hinde, ...
België, Bruxelles
Gelegen aan de Anspachlaan in Brussel, staat het Grand Café bekend om zijn brasserie. Dit eerbiedwaardige etablissement is ook een restaurant, oesterbar en zelfs cateringbedrijf. Men kan er genieten van de beste en meest smaakvolle Elzasser zuurkool van de stad, ambachtelijk bereid met zeven soorten vleeswaren of een sappige ham. Laat de fijnproevers gerust zijn: de Belgische specialiteiten blijven niet achter! Je kunt er Amerikaanse filet proeven, ter plaatse bereid, heerlijke mosselen in alle sauzen... en dat tegen meer dan redelijke prijzen.
België, Liege
La Vielle Abbaye is gespecialiseerd in fijne charcuterie. Ze biedt een breed scala aan producten aan: bloedworst, sambas, patés, kalfshoofd, hammen, saucissons, gehaktbrood, gezouten vlees, zuurkool, Italiaanse specialiteiten, Gaumaises, Spaanse specialiteiten, varkensoortjes, varkenspootjes, hoofdkaas, groentegelatine, seizoensproducten (gevulde eend, witte bloedworst met noten, gevulde gevogelte, gevulde parelhoen, zwarte bloedworst met appels, gevulde big, witte bloedworst met rozijnen of kool,…), ballen, chorizo, filet americain, parmaham, geroosterd rosbief,…...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play