België, Queue-Du-Bois
De Fromagerie Régal is een ambachtelijke kaasboerderij die gespecialiseerd is in de productie van verse kazen. Ze behoudt een eeuwenoude knowhow in het valoriseren van de melk van de boerderijen in het Pays de Herve. Producent van de traditionele MAQUEE DE CAMPAGNE, de zoute verse kaas REGALOU en de verse kazen van LA FERME BIDELOT. De kaasboerderij heeft verschillende lijnen van verse kazen...
Met een team van tien personen produceert de kaasboerderij van de Gros-Chêne meer dan dertig verschillende kazen op basis van biologische rauwe schapen- en koemelk, en rauwe geitenmelk (biologisch of niet), verzameld van de boerderijen in de regio. Van harde kazen, zachte kazen, geperste kazen, bloeiende kazen, blauwaderkazen tot verse kazen, de ambachtelijke producties voldoen aan alle smaken.
België, Ciplet
De Compagnie Fermière is al 3 generaties gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van zuivelboters. Dankzij onze ervaring en vakmanschap leveren wij de beste producten en diensten. De tevredenheid van onze klanten is voor ons essentieel. Volgens de regels van de kunst en met respect voor de HACCP-normen en -criteria, garanderen wij u boters (met de hand gevormd) van uitzonderlijke kwaliteit...
België, Vielsalm
Vasedel is een bedrijf gevestigd in de Ardennen en opgericht in 1987. Gespecialiseerd in de productie van verse kaas op basis van koemelk en geitenmelk. Actief in Europa en Noord-Afrika, positioneert kaasfabriek Vasedel zich als producent van gezonde kaas.
België, Grez-Doiceau
... momenten van het jaar, met onder andere de kerststronk, de koningscake,..., terwijl we de klassiekers zoals de chocoladecake, de speculaas cheesecake, de suiker taart of de quiche met spek en kaas behouden. Onze productlijn wint steeds meer aan populariteit, zowel bij professionals als bij particulieren en bedrijven, dankzij een compleet assortiment van taarten en taarten, mini-taartjes, gebakjes...
België, Puurs
... gepasteuriseerde room 40%, deze kent zijn gelijke niet en valt dan ook in de smaak bij iedereen die belang hecht aan smaak en kwaliteit. We vervaardigen eveneens platte kaas op authentieke wijze, wat resulteert in een zeer stevige en smaakvolle "baking-cheese". Ook onze hoeveboter wordt op traditionele wijze gemaakt in een authentieke boterkarn. Tot slot kunnen wij uiteraard ook gepasteuriseerde melk aanbieden. Onze producten kunnen door hun echtheid en puurheid een absoluut smaakverschil opleveren in uw gerechten en bereidingen. Aarzel niet om een vrijblijvend proefstaal aan te vragen.
België, Dendermonde
... genieten van twee heerlijke biertjes vergezeld van een portie kaas & brood. Verder laten wij u ook proeven van onze Vicaris Nootham. Onze bieren : Vicaris Tripel, Vicaris Generaal, Vicaris Tripel Gueuze, Vicaris Winter, Vicaris Quinto.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play