Herd Book Blanc-bleu-belge heeft als missie om het Blanc-bleu-belge ras te promoten, selecteren en beheren. Inderdaad, "Het Blanc-bleu-belge ras vormt een origineel genetisch type dat is ontstaan door de creatieve kracht van de fokkers in ons land", daarom moeten we het beschermen.
... meeste runderen worden versneden in onze eigen rundvleesuitsnijderij. Wij slachten ook runderen voor grossiers, slagers en particulieren. Het slachten gebeurt onder continu toezicht van het FAVV. Ook onze eigen kwaliteitsverantwoordelijke waakt continu over hygiëne en voedselveiligheid. Het runderslachthuis heeft een HACCP certificaat, een FEDIS FOOD certificaat voor kmo's en het BIO-label.
België, Mouscron
Euro Meat Group (EMG) is een innovatiegericht bedrijf. We beschikken over een ultramodern slachthuis met onder andere een revolutionair concept voor instantbevriezing en de meest recente slachttechnieken. Uiteraard is ons bedrijf goedgekeurd door de AFSCA, hebben we verschillende kwaliteitslabels en beschikken we over de certificaten SAC en Comeos Food High Level. Het bedrijf, met een team van 40 arbeiders en 10 medewerkers, heeft een slachtcapaciteit van 75.000 runderen en paarden per jaar.
België, Ciney
...De ARSIA is actief in twee sectoren: identificatie en diergezondheid. In het kader van de identificatie en registratie van landbouwhuisdieren zijn de diersoorten die aan deze verplichting zijn onderworpen: runderen, varkens, OCC (schapen, geiten, herten) en pluimvee. Om deze taak te vervullen, beschikt de ARSIA over een hulpmiddel, "SANITRACE", dat op nationaal niveau is ontwikkeld door de IT...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play