België, Wingene
... rijpheid", net voor CHOCOLADE MET ZOETSTOFFEN cacaobonen, cacaoboter, zoetstoffen inositol, erythritol, ribose, collageen, octaanzuur (kokos mct), vanillepeulen (1%), zoetstof thaumatin (katemfe fruit). Bevat ten minste 60% cacaoinhoud. Herkomst: Oeganda Regio: Grensgebied aan de Congose kant Variëteit: Planifolia Hints: Leer, Rode Vruchten, Karamel SKU: 5430002193076 welke Polyolen: 25g ° Energie: 525Kcal, 2197kJ Totaal vet: 49g waarvan verzadigd vet: 30g Koolhydraten: 32g waarvan suiker: 6g * Eiwit: 9g Zout: 0g...
Portfolio (49)
België, Gent
...Over de Chocolade Workshop Gent Roep alle chocolade liefhebbers! Is dit niet iets wat je altijd al hebt willen doen? Chocolade is ieders favoriete zoetigheid, chocolade is voor geliefden; is het een afrodisiacum, een internationaal symbool van liefde? Verwen jezelf een paar uur en laat ons je tonen hoe chocolade wordt gemaakt, en hoe je je eigen chocolade kunt maken! Na het voltooien van deze...
Portfolio (49)
België, Bruxelles
...Wilt u uw collega's die thuiswerken uitnodigen om samen een gezellige en leuke tijd door te brengen? Het evenementenbureau Frajlick Celebration organiseert uw online evenement voor uw team. U heeft de keuze uit verschillende activiteiten op afstand, voor een teambuilding vol goede sfeer: - Kookworkshops: het maken van cocktails, het bereiden van tapas, recepten met chocolade...
Portfolio (1)
België, Ramsdonk
... die klanttevredenheid bevorderen. Onze samenwerkingsaanpak zorgt ervoor dat elk product de unieke identiteit van onze partners weerspiegelt, en voldoet aan hun specifieke behoeften en doelstellingen. Efficiëntie is de sleutel tot onze operaties en daarom maken we gebruik van geavanceerde technologieën om processen en diensten te stroomlijnen en een snelle levering te waarborgen, terwijl onze...
Portfolio (43)
België, Mouscron
...Kartonnen, een passie! Sinds 1885 zijn Les Cartonnages Delsaux gespecialiseerd in de fabricage, creatie en realisatie van gemonteerde dozen met bedekking en luxe verpakkingen. Verpakken is waarde toevoegen, aantrekkelijk maken, verlangen opwekken. Ons innovatieve proces maakt het mogelijk om de geschenken te personaliseren met gedurfde snedes en openingssystemen die elegantie en karakter uitstralen. Onze sectoren: chocolade, snoep, wijnen & sterke dranken, koffie & thee, cosmetica, parfumerie, uitgaven, kunst van leven & luxe artikelen, monstername.
Portfolio (3)
België, Evergem
Als je op zoek bent naar gezonde en eerlijke chocolade, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze chocoladespecialiteiten zijn: chocolade zonder toegevoegde suiker (maltitol), chocolade op basis van Stevia-extract, chocolade zonder melk, biologisch en fair-trade chocolade. Daarnaast maken wij nog heel wat andere chocolade op jouw vraag.
België, Sint Martens Latem
Royal Gulf Chocolates is ontstaan uit de liefde voor verfijnde rauwe chocolade en de wens om alleen pure, onbewerkte voedingsmiddelen te eten. Onze heerlijke chocolade wordt met passie in kleine batches gemaakt, met alleen de beste cacaobonen voor het maken van pure halfafgewerkte chocolade die gemakkelijk smelt. We halen veel plezier uit het brengen van geluk aan onze blije klanten. Proef het...
Portfolio (10)
België, Bruxelles
... ter wereld naar zijn ateliers in Brussel, mengt deze smaakalchemist vervolgens subtiel de verschillende herkomsten en werkt hij met originele aroma's om ongeëvenaarde smaken te bieden: ganaches op basis van theeën uit de hele wereld, tabletten van oorsprong... Het voordeel van het zelf maken van je couverture is onmiskenbaar: echte producten, rigoureus geselecteerde ingrediënten die hun pure smaak teruggeven in elk van zijn steeds verschillende, originele, soms gedurfde specialiteiten, die niet zonder herinnering aan de grote wijnen van de beste crus zijn.
België, Liège
... naar het Carré Noir-logo, brengen je weer op de been en de fijn gesneden bloemen zullen je verwennen. Een must-have: de chocolade snorren. Je kunt er ook een breed scala aan Grand Cru-chocolades ontdekken, biologisch en fairtrade. Mélanie Lemmens heeft van haar passie voor chocolade haar beroep weten te maken. Afgestudeerd in kunstgeschiedenis, heeft ze haar gevoel voor esthetiek in dienst van...
België, Comines
Sinds 1923 wijden wij al onze expertise aan de productie van Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit. Een stuk van onze chocolade of een van onze pralines is altijd een moment van echt genot voor elke chocoladeliefhebber. Bij Libeert combineren we de familiale traditie met expertise door gebruik te maken van de meest recente productietechnieken om een delicatesse te creëren op basis van 100% pure cacaoboter, volgens een familierecept waarvan het geheim goed bewaard blijft.
België, Enghien
... bent, wij zijn uitgerust en gewend om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. De verpakking van onze chocolade-sticks en onze praline-dozen kan op uw verzoek gepersonaliseerd worden: om reclame te maken voor uw bedrijf (klantencadeaus, ...), om door te verkopen en zo winst voor uw vereniging te genereren, om een evenement, een geboorte, ... aan te kondigen.
België, Namur
... kunt nu genieten van uw favoriete koffie in uw professionele omgeving! - Werkt u thuis en heeft u koffie nodig? - Swaff begrijpt uw behoeften. Wij leveren de medewerkers van onze professionele klanten thuis, zodat ze nooit hun favoriete koffie missen tijdens hun werk! - Heeft u evenementen en heeft u een leverancier van koffie nodig? Swaff is de oplossing voor het leveren van grote hoeveelheden koffie en thee voor uw evenementen. Wij bieden voordelige prijzen en de installatie van machines om u te helpen uw evenementen tot een groot succes te maken!
Portfolio (46)
België, Bruxelles
...Confiserie Certin is een familiebedrijf sinds 1963 dat als enige passie de liefde voor het vak heeft. Elk product is gemaakt en wordt nog steeds bedacht met respect voor de traditionele recepten, terwijl we ook aandacht hebben voor de hedendaagse smaken. We kiezen onze grondstoffen met de grootste zorg, waarbij we zowel letten op hun herkomst als op hun kwaliteit. We vervaardigen op traditionele wijze, in koperen ketels, fruitpasta's en pralines met ambachtelijke likeuren. We hopen dat u net zoveel plezier zult beleven aan het proeven van onze creaties als wij hebben gehad bij het maken ervan.
België, Sint-Niklaas
Confiserie Thijs heeft een basisassortiment van niet minder dan 300 artikelen. Bij de vele soorten gommetjes, lollies, bonbons... vindt u vast en zeker iets dat geschikt is voor uw klanten. Maar wij maken ook producten op maat: speciale kleuren, verrassende vormen, aparte smaken, aangepaste verpakkingen. Kortom, gepersonaliseerde producten voor elke marketingstrategie en elke specifieke markt. Unieke producten en een soepele, persoonlijke service. Dat zijn de sterke punten van Confiserie Thijs. ...
België, Gent
Wij maken heerlijke ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4,9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light...
België, Bruxelles
Als artisanale chocolatier sinds drie generaties, maken we in familieverband een breed scala aan pralines. Een garantie voor kwaliteit in traditie en diversiteit van smaken.
België, Brussels
... met een exclusieve praline selectie. Ook vindt u verschillende personalisatiemogelijkheden op onze site, die uw chocolade cadeau nog specialer maken. Cacao is echter niet alleen heerlijk om op de tong te laten smelten en in onze maag te verdwijnen - nee, het heeft ook veel rijke stoffen voor onze huid. Ontdek hier onze selectie van onze cosmetische producten van cacaoboter en Belgische chocolade...
België, Mouscron
... Products, maar ook onder de merken van distributeurs. We gebruiken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten. Zo maken chocolade van Callebaut, fruitpurees (en geen poeder), de echte mascarpone uit Italië... deel uit van onze recepten. Ons team bestaat uit ervaren en professionele patissiers, waar handwerk nog steeds een belangrijke rol speelt. Onze producten blijven dus ambachtelijk.
België, Wauthier-Braine
... hebben we onze uitdaging weten waar te maken door onze expertise te combineren met de kennis van goede Belgische chocolade. De enorme creativiteit, de wil om te ontwikkelen terwijl we een onberispelijke kwaliteit behouden, en de teamgeest die ons drijft, weerspiegelen zich in de chocolade die we produceren en de service die we bieden.
België, Fosses-La-Ville
De chocolaterie Chantal Florent is de toevluchtsoord voor chocoladeliefhebbers. De winkel maakt de ene smakelijker specialiteit dan de andere op basis van Valprona chocolade (natuurlijk en zonder conserveermiddelen): meer dan 50 soorten pralines, chocoladegebak, chocoladegedipte vruchten, chocoladepasta… Maar ook streekproducten. U kunt deelnemen aan workshops voor het maken van pralines of andere chocolade-specialiteiten (nodig uw personeel, vrienden, of familie uit (minimaal 7 personen)). De chocolaterie biedt ook speciale creaties aan, zoals Sinterklaas…...
... verleiden, worden de beste cacaocru's en hoogwaardige grondstoffen geselecteerd. Ingrediënten gegarandeerd zonder GGO's. Ethische en duurzame chocolade, met pure cacaoboter en zonder toegevoegde plantaardige vetten. Volle melk en verse boter van de zuivelfabriek. Corné Port-Royal is een netwerk van een twintigtal winkels in België en 15 in Frankrijk. Wij bieden u een breed assortiment aan pralines.
België, Seneffe
... zijn bovendien een rijke bron van Vitamine E. Ons assortiment omvat ook biologische amandelen omhuld met biologische chocolade, evenals een productlijn van biologische chocoladesticks die kunnen worden genoten in een warme drank of als een lolly. De biologische chocolade wordt lokaal geproduceerd: in België. Onze uitstekende cacaobonen worden geïmporteerd uit een kleine coöperatie in de Dominicaanse Republiek.
... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
België, Mol
Royal Chocolade produceert dunne chocoladeblaadjes die in allerlei zoete creaties kunnen verwerkt worden.Wij kwamen op de idee om in plaats van knisperige chips, chocoladeblaadjes te maken, een concept dat in de loop van de jaren heel goed aansloeg. Wij werken evenwel hoofdzakelijk voor private label. Onze productie gaat nagenoeg helemaal de grens over, naar liefst 86 verschillende landen. In Amerika hebben we een eigen verkoopvestiging.
België, Blegny
... van Pierre Ledent is ontworpen als een luxe omhulsel. De dozen kunnen worden aangepast aan uw wens of uw zoetigheid op 1, 2 of 3 lagen en kunnen van 1 tot 60 pralines bevatten. De kunst van de Groten bestaat erin de basisrecepten zich eigen te maken en ze aan te passen aan hun eigen persoonlijkheid. Dit heeft Pierre Ledent prachtig gedaan voor zijn macarons (verrassende smaken, gedurfde combinaties, betoverende aroma's). In een macaron is de schil net zo belangrijk als de vulling. Het exclusieve ontwerp van de verpakking komt in 3 omhulsel met een respectieve inhoud van 4, 8 of 16 macarons.
België, Voroux Goreux
La Chocolaterie du Haut Clocher is een ambachtelijke chocolaterie die u chocolade van de hoogste kwaliteit garandeert. Wij bieden een assortiment van klassieke pralines (praliné, karamel,...), omhulde pralines (voor Kerst, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag,...), originele pralines (in samenwerking met andere ambachtslieden) en de mogelijkheid om uw pralines te personaliseren voor uw zakelijke cadeaus of souvenirs voor alle gelegenheden. Wij maken een Elixir Chocolat dat genuttigd wordt in een chocolade bekertje.
België, Zwevegem
Leman Cake Decorations biedt een creatief en uitgebreid gamma aan van taartdecoraties in chocolade, suiker, marsepein, plastiek en hostie voor elke professionele gebruiker. Met onze taartversieringen maakt u een taart waar nog lang over gesproken zal worden! Wij zoeken voortdurend naar toffe ideeën om uw taart de meerwaarde te geven waarnaar u op zoek bent. Zo creëren wij modieuze decoraties die van elke taart een feesttaart maken. ...
België, Tessenderlo
Met onze eigen productiefaciliteiten maken wij allerlei chocolade figuren, zowel standaard verpakt als ook op maat van onze klanten Verder produceren wij pruimen- en abrikozen moes, zowel in grote als kleine hoeveelheden als vulsel voor vlaaien, taarten en koeken – gebaseerd op een uitgekiende selectie van pruimen en abrikozen Daarnaast distribueren wij een uitgebreid gamma van producten...
... smaakplezier. Tot en met de grootte van onze pralines en chocoladebonbons. Bij de eerste hap explodeert een symfonie van intense smaken in de mond, om in de volgende happen plaats te maken voor een langduriger, complexer maar even authentiek genot. Nieuwe sensaties die paradoxaal genoeg de smaak van de kindertijd oproepen... Chocolate Cube is meer dan een concept, het is een kwaliteitsmerk dat een nieuwe weg opent in uw ervaring van chocoladeplezier!
België, Roeselare
... medewerkers die een up-to-date machinepark ter beschikking hebben. Onze samenwerking met specialisten in de sector waarborgt ons respect voor de Belgische chocoladetraditie maar onderlijnt tegelijk onze wil om continu te blijven vernieuwen. We besteden uiterste zorg aan de verpakking van onze producten zodat die op reis kunnen naar de vier windstreken om de wereld op een heerlijke manier zoeter te maken.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play