Italië, Giuliano
...Pandoro is een variant van de klassieke kerstcake. De bijzonderheid van dit dessert zijn de knapperige chocoladeschilfers die het nog onweerstaanbaarder maken. Code: BOPD02 Gewicht: 850 g...
Portfolio (129)
Italië, Guardiagrele
...Halfafgewerkt product speciaal geformuleerd voor het maken van chocolade-sponscake, ook ideaal voor Swiss Roll, Margherita-taart en Sacher-taart. Formaat: 10 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
... dichter bij cacao liggen, gemengd met de zoetere delen van fruit. Locatie: Sul de Minas Boerderij: Santa Hedwirges Proces: Natuurlijk Zintuiglijk profiel: Bessen, peer, noten en pure chocolade Afmetingen: 13 × 5 × 23 cm Gewicht: 250 gr. Ideaal voor: Espresso, Moka...
Portfolio (25)
Italië, Radicofani
... wordt overgebracht, die het gladmaakt en verwarmt tot een temperatuur van 72°C. Zodra de geschikte containers zijn gevuld, wordt de ricotta overgebracht naar een koelingscel om de temperatuur in zeer korte tijd tot 2°C te verlagen. Heerlijk naturel, of zeer smakelijk met toevoeging van chocolade, suiker of rum. In de keuken kan het worden gebruikt om heerlijke desserts of taarten te maken, maar ook voor heerlijke hartige gerechten zoals ravioli en cannelloni gevuld met ricotta en spinazie. Verkrijgbaar in een thermogesealde bak van 0,150 kg met een vast gewicht.
Portfolio (48)
Italië, Lauro
...Onze gepelde en geroosterde hazelnoten worden zorgvuldig geselecteerd om de hoogste voedselkwaliteit te garanderen. We beschikken hiervoor over de BRCGS-certificering, die essentieel is voor het exporteren van de producten en voor het bevorderen van voedselveiligheid in de keten. De heerlijke mix van chocoladecoating maakt onze chocoladebedekte hazelnoten zeer smakelijk. Je kunt dit product gebruiken om een moderne snoepbar te maken, als een geldig alternatief voor traditionele suikergoodies, of je kunt ze gewoon als snack eten of in combinatie met yoghurt.
Portfolio (10)
Italië, Barletta
...Wij maken ambachtelijke chocoladerepen in verschillende smaken, met de hand geproduceerd en verpakt, die de cultuur van de Italiaanse chocolaterie weerspiegelen. Meer dan 50 smaken beschikbaar, waaronder suikervrij, glutenvrij en in private label.
Portfolio (10)
Italië, S.spirito Di Bari
...vakkundig gemengd met suiker en langzaam gekookt.","4":"VIKKENMARMELADE MET RUM EN CHOCOLADE\nHeerlijke vijgencrème, zoete vruchten verzameld in de Pugliese platteland, vakkundig gemengd met suiker, rum en chocolade."}...
Portfolio (7)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Italië, Sovicille
Met de liefde, het enthousiasme en de toewijding waarmee men een kleine plant verzorgt, is de Fabbrica del Panforte in 1994 opgericht met als doel de traditionele Sienese zoetigheden in hun hoogste expressie opnieuw voor te stellen en bekend te maken. Voor de vervaardiging van haar zoetigheden put de Fabbrica del Panforte uit het verleden de originele recepten van de Sienese banketbakkerij...
Italië, Ferrazzano
...Shockino Mix Experience - Handgemaakt in Italië Wij zijn een ambachtelijk chocolade laboratorium in het hart van Italië, in Molise. Wij hebben de Mix & Match praline uitgevonden en maken spreads, snoep, chocolade tabletten en meer. We zijn ons project in 2015 gestart en hebben de "Vermelding van Eer bij de ADI International Compasso d'Oro" ontvangen voor de modulaire praline, die het beste...
Portfolio (2)
Italië, San Giorgio Canavese (to)
productie en verkoop van DOCG wijnen en tafelwijnen, klassieke en brut mousserende wijnen, passito, polenta en wafels van oude Piemontese maïs, honing, confituren en sauzen van onze eigen productie, chocolade met passito, het maken van geschenkverpakkingen en bedankjes, organisatie van evenementen voor groepen en scholen, educatieve boerderij...
Italië, Monterotondo
...Voedingsindustrie gespecialiseerd in gekruide paneermeel (goudbruin - geroosterd - cornflakes - au gratin - zout en peper - pittig - Italiaans en Spaans), mengsels van specerijen, GRAND ROAST ook in zakjes van 7 g, smaakmakers voor vlees en vis, verkoop van specerijen, chocolade, bonbons, koffie, bieren, voor de industriële/groothandel/detail/horeca/bar/slagerijen GDO etc. In eigendom van een van de meest prestigieuze universiteiten van Italië, maken we gebruik van hun professionele expertise om producten van hoge kwaliteit te garanderen.
Italië, Fara Gera D'adda
... familie te houden, heeft ons belangrijke resultaten opgeleverd, zoals het positioneren van ons aan de top van de sector. Ons is een moderne industriële complex, waar technologie en fantasie elke dag duizenden zoetwaren produceren. Het is een teamwerk dat nooit stopt: innovatieve installaties, strenge kwaliteitscontroles en een efficiënte logistiek maken het mogelijk om een referentiepunt op de markt te zijn en ook op maat gemaakte oplossingen aan te bieden.
Italië, Atena Lucana
... elke dag van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 19:00 in onze vestiging. Voor meer informatie kun je onze website www.futurabakery.it bezoeken of ons bellen op het vaste nummer en een afspraak maken met een van onze verkopers of bezorgers.
... ons in de patisserie langs te komen met ideeën of tekeningen: we zullen samen beslissen hoe we de taart kunnen maken en verder gaan om een uniek product te creëren, lekker en prachtig om elke viering origineler te maken. Door onze eigen producten te produceren, verkopen we zowel aan particulieren via afhaal als in bulk. Voor meer informatie kunt u bij ons langs komen.
Italië, Tocco Da Casauria
... tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten, altijd met respect voor de meest authentieke Abruzzeze traditie. We maken voornamelijk producten uit de Abruzzeze traditie met kwaliteitsgrondstoffen. Onze productie richt zich op knapperige ferratelle, zachte en gevulde met chocolade of Montepulciano-druivenjam. Daarnaast maken we knapperige cantuccini, ambachtelijke melkkoekjes in de vorm van snippers, savoiardi en grootmoeders koekjes. We zijn bekroond in de showroom van Conad Adriatico als de beste producten die aanwezig zijn.
Italië, perugia
Ambachtelijke patisserie sinds 1946; wij maken zoetigheden alleen op bestelling; ceremonies, recepties, verjaardagen, zoetigheden met op maat gemaakte ontwerpen en vormen.
Italië, Calderara Di Reno
... later door de kinderen Annalisa en Piero, de huidige eigenaren, is gespecialiseerd in het maken van originele geschenkverpakkingen voor bedrijven, voor Kerstmis, voor Pasen en voor andere zakelijke evenementen, bekend om hun verfijning, kwaliteit en originaliteit. In 1999 werd de Prestige-lijn gelanceerd, een lijn van zakelijke geschenkverpakkingen gemaakt met verfijnde en elegante producten. In 2010...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play