• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • brads

Resultaten voor

Brads - België

België
  1. ADEK

    België

    Import en verdeling van alle betere keukenapparaten. Bijzondere culinaire toestellen in een unieke toonzaal. Adek biedt u de meest ruime selectie aan van de allermooiste fornuizen, van groot tot klein – van minimalistisch tot klassiek – met gasbranders of op inductie en steeds met aandacht voor uw maximaal comfort. Zo doet menig Adek-fornuis zelfs de meest ervaren kok watertanden. Voor wie een nieuwe keuken inricht staat een bezoek aan Adek garant voor het verkrijgen van het allerbeste advies en begeleiding bij de te maken keuzes. Het assortiment aan bak-, braad-, stoom- en grilltoestellen wordt verder aangevuld met een uitzonderlijke selectie kooktoestellen en ovens. Kookplaten, bak- en braadovens (met of zonder zelfreinigingssysteem), stoomovens, microgolfovens of combinatieovens vindt u ten allen tijde terug in ons gamma. Zelfs voor Japanse vuurplaten, Teppan Yaki's, barbecue, kamado, grilltoestel, rôtissoire, warmhoudkast, rijskast of slowcooker, ... is er maar één adres: Adek!

  2. VLEESWARENFABRIEK JAC MICHIELS

    België

    Wij zijn gespecialiseerd in gezouten, gekookte en gerookte vleeswaren van varken, kip, kalkoen, rund, kalf en schaap. Lekkere vleeswaren met typische smaak, komen tot stand door verschillende bewerkingen. Zoals marineren, zouten, kruiden, koken, bakken en braden. Zo bent u in staat een product 100% aan uw smaak aan te passen. We beschikken over een modern productieapparaat, dat ons toelaat kleine en grote pakketten vleeswaren samen te stellen. Onze infrastructuur is conform BRC, HACCP en Autocontrole gids 18 & 19. Naast onze vleeswaren productielijn beschikken we over een volledige slicing- & dicingafdeling.

  3. DEMEYERE

    België

    Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Wereldwijd zijn we de enige fabrikant die het technisch concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van de typische kookprocessen en recepten voor dit product. De technische vereisten voor koken, bakken, roerbakken, braden, enz zijn zeer verschillend. Het technische design en de gebruikte materialen worden daarom per producttype aangepast.  Zo hebben alle kookpotten/pannen, soeppotten/pannen en rechte steelpannen een andere technologie dan de bakpannen/koekenpannen, conische sauteuses, sudderpannen en wordt er weer een andere technologie gebruikt voor de wokken.

  4. V-ZUG EUROPE

    België

    V-ZUG AG is marktleider in Zwitserland op het gebied van huishoudelijke apparatuur. V-ZUG ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige apparatuur voor keuken en wasruimte. Alleen al de marktpositie verplicht V-ZUG tot grote inspanningen. Meer dan 3, 5 miljoen apparaten doen hun werk in Zwitserland, d.w.z. in elk tweede Zwitserse huishouden helpt apparatuur van V-ZUG bij het koken, braden, bakken, de vaat doen, de was doen of drogen.