België, Grobbendonk
Vleesbedrijf P. Wils is “de specialist” in het uitbenen van varkenskoppen en wordt erkend als een succesvolle uitsnijderij voor de aanlevering van vers of bevroren varkensvlees aan de vleesverwerkende industrie. Ongeveer 75% van de producten worden wereldwijd geëxporteerd. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt aan een specifieke snit, vetgehalte of speciale verpakking voldaan. De sterke automatisering van ons productieproces en in-line productie laat ons toe om een economisch én hoog kwalitatief product te leveren, en dit met respect voor de strengste hygiënische normen.
België, Oevel
Bij Bens produceren we versneden varkensvlees en varkenskarkassen. Ons bedrijf slacht tot 20.000 varkens en produceert 1000 ton vlees per week, en het telt zowel de lokale kwaliteitsslagers als grote internationale vleesbedrijven onder haar klanten. Ons uitgebreid en scherpgeprijsd gamma aan varkensvleesproducten kan zowel vers als bevroren geleverd worden. Bens werkt volgens en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Met een moderne geautomatiseerde productieplant, eigen koel- en diepvriesruimtes en efficiënt transport staan wij elke dag voor U paraat!
België, Beveren-Leie
Goossens NV is actief in het slachten en commercialiseren van varkens. De karkassen worden verwerkt en gecommercialiseerd tot vers versneden en uitgebeende deelstukken in de uitsnijderij. Daarnaast bevat het gamma ook verpakt en bevroren vlees. De firma Goossens voert een beleid met aandacht voor de mens, voedselveiligheid, kwaliteit, dierenwelzijn en milieu.
De Brugse Internationale Vleesmarkt is de specialist in vacuümvers en bevroren kwaliteitsvlees voor horeca en grootkeukens. Ook voor levering aan huis bent u bij ons aan het juiste adres.Wij zijn gespecialiseerd in rundsvlees, kalfsvlees, varkensvlees en lamsvlees. Bovendien bieden we de beste verhouding tussen hygiëne, kwaliteit, prijs en service.
België, Leeuw-Saint-Pierre
Bij Urbi de Groof, selecteren ze het vlees (Rundsvlees, Kalfvlees, Varkensvlees, Lamsvlees, Gevogelte, Wild, Bereidingen). Het vlees wordt ook gesneden, bereid, gekoeld, bevroren, verpakt en geëtiketteerd door hun zorgen.
België, Antwerpen
...Derycker Daniël is startte in 1972 als een vleesgroothandel. In de jaren 90' werden bevroren visproducten toegevoedg aan het assortiment. Derycker biedt een breed assortiment aan vers vlees: rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild en gevogelte, maar ook bevroren vlees en bevroren vis: visfilets, gepelde garnalen, gamba's, en scampi's. ...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play