...Voorgekookte Varkensschenkel Met Balsamicoazijn Van Modena “Aceto Balsamico Di Modena IGP”
Ingrediënten
Varkensschenkel, Balsamicoazijn Van Modena 4,7% (Gekookte Druivenmost, Geconcentreerde Druivenmost, Wijnazijn), Zout, Specerijen En Kruiden, Natuurlijke Aroma's
Glutenvrij, Zonder Toegevoegde Polyfosfaten En Conservanten...
...De Balsamico Crème is een mengsel van geconcentreerd druivenmost en balsamicoazijn uitModena. Zoet en smaakvol, het is onmisbaar voor uw borddecoraties! Het zal subtiel al uw gerechten begeleiden.
Ingrediënten: Geconcentreerd druivenmost, Balsamicoazijn uitModena (wijnazijn, gekookt druivenmost) 20%. Bevat sulfieten.
...In onze magazijnen ontwikkelen we deze innovatieve variëteiten:
- Crème van Balsamicoazijn uitModena
- Crème van Balsamicoazijn met Framboos
- Crème van Balsamicoazijn met Citroen
- Crème van Balsamicoazijn met Sinaasappel
Binnenkort:
- Crème van Balsamicoazijn uit Jerez
- Crème van Balsamicoazijn Pedro Ximenez
Gemaakt met hoogwaardige "Balsamicoazijn uitModena", zijn ze de perfecte dressing...
... Reggiano DOP uit de vlakte, heuvels en bergen, met rijpingen variërend van 36 maanden tot 80 maanden. Traditionele Balsamico Azijn uitModena IGP, gerijpt in houten vaten van 12 tot 24 tot 30 jaar. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) met een minimale rijping van 24 maanden, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Voorgekookte producten: Cotechino, Zampone...