Italië, Sassano
Met een hoofdkantoor in Sassano, in het hart van het Nationaal Park Cilento, is I Sapori del Vallo een ambachtelijk bedrijf dat pasta produceert volgens oude recepten. Een productie die van moeder op dochter is doorgegeven, waarin traditie en kwaliteit de geheime ingrediënten zijn van bijna 30 jaar succes. I Sapori del Cilento is in 1994 opgericht door de intuïtie van eigenaar Salvatore Calandri...
Portfolio (4)
Italië, Schio
...Vega400 is het best verkochte model omdat het, ondanks zijn compacte afmetingen, een complete machine is met technologie die gelijkwaardig is aan die van grotere machines. Dit biedt zowel de veeleisende klant als de kleinere bakkerij de mogelijkheid om een zeer gevarieerde koekjesproductie te hebben. Het model Vega 400 is bijzonder geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven in de patisserie...
Portfolio (7)
Italië, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...De maccaruni in Calabrië worden ook wel strangugliapriaviti, scilatielli, scialatielli, firrazzul, maccarruni a firrettu, fileja, fhilateri genoemd, afhankelijk van de herkomst. Vroeger werden voor het maken van de pasta gonaci gebruikt, de houten stelen van de bloem van de disa, en later breinaalden of de spijlen van een kapotte paraplu.
Portfolio (4)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play