...Het chocolade-aroma, de definitie van genot. Dit aroma roept zowel verfijning als verleiding op en is een onweerstaanbare oproep tot verwennerij, een genot voor de smaakpapillen.
Portfolio (50)
Duitsland, Stadtoldendorf
Aroma is onze specialiteit. Wij ontwikkelen "maatwerk" oplossingen voor uw producten. Ons standaardprogramma dekt de belangrijkste smaken en wordt voortdurend aangevuld. Een aanpassing aan de huidige wetgeving is voor ons vanzelfsprekend. Onze specialiteit: Wij zijn een competente gesprekspartner voor de klein- en middelgrote industrie; bij de conceptie hebben we ons ingesteld op het kunnen pr...
Portfolio (9)
Frankrijk, Talant
... om toe te voegen aan uw ganaches, vullingen voor macarons, snoepgoed, reisgebak, ijs en flans, onder andere gebak. Chef-tips: Het Biologische Natuurlijke Amandelaroma is geconcentreerd, voeg een paar druppels toe volgens de gewenste dosering en meng met behulp van onze flexibele spatels in uw bereidingen. Voeg koud of op kamertemperatuur toe. Als de bereiding moet koken, verhoog dan de dosering...
Portfolio (192)
Frankrijk, Malataverne
...Witte chocolade is een ivoorkleurige snoepgoed dat wordt geproduceerd uit cacaoboter. Het bevat ook zuivelproducten, suiker, lecithine en aroma's, maar geen cacaopoeder, in tegenstelling tot andere soorten chocolade. Witte chocolade is een snoepgoed met een mooie ivoorkleur. Het is populair bij zowel kinderen als volwassenen en heeft een zoetere en romigere smaak dan traditionele chocolade. Het...
Portfolio (188)
Oekraïne, Odesa
... gelvoedingskleurstoffen; - Airbrush-kleurstoffen; - Hoogglanzende droge voedingskleurstoffen; - Natuurlijke op cacaoboter gebaseerde, vetoplosbare voedingskleurstoffen in druppels; - Natuur-identieke smaakstoffen; - Premium-klasse poedersuiker (deeltjesgrootte 80 micron); - Suikerdeeg voor modelleren (mastic voor het maken van figuren en het decoreren van snoepproducten); - Glazuur, een droge mix voor het maken van glazuur; - Een breed scala aan snoepingrediënten.
Portfolio (101)
...gistextracten, thee-extracten, proteïnehydrolysaten, aroma's, vitamines of mineralen. Onze klanten komen uit de voedingsmiddelen- en ingrediëntenindustrie. We zijn gecertificeerd volgens: ISO 9001, FSSC 22000, IFS, ISO 50001, Kosjer, Halal, Bio.
Duitsland, Mainz-Kostheim
...Speciale fabriek voor suikerkleurstoffen, karamel siropen en essences sinds 1916 – ook in bio Actueel: Lente- en vlierbloesem- en glühwein-extracten/essences Onze producten: Essences voor alcoholische dranken, suikerkleur, drankgrondstoffen, aroma's voor de drankenindustrie, aroma's, snoepwaren-essences, kruidenlikeuren, likeuren, sterke dranken, biologische producten...
België, Ghislenghien
...geen smaakversterkers, geen aroma's, geen GMO's, geen gehydrogeneerde vetten. Onze producten zijn ook glutenvrij. Onze uitdaging: bewijzen dat biologische producten en producten uit eerlijke handel net zo goed smaken als ze goed zijn voor de mens en de natuur.
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
... of zelfs macarons. Om uitzonderlijke chocolade aan te bieden, kiezen we de beste grondstoffen. We spelen met combinaties van smaken, texturen en esthetiek om leven te geven aan memorabele chocoladecreaties en -emoties. Onze ambachtelijke en authentieke ijsjes en sorbets worden ook in onze werkplaats gemaakt. Onze ijsjes bevatten geen kleurstoffen, geen smaakversterkers en geen aroma's (zowel...
Portfolio (85)
Duitsland, Enger
... ook geen kunstmatige aroma's en kleurstoffen. We handelen toekomstgericht en flexibel en kenmerken ons door hoge flexibiliteit en korte besluitvormingsprocessen. Een basisvoorwaarde voor ons succes is het vanzelfsprekend beschouwen van de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen van onze producten en het kennen van mogelijke risico's bij de ontwikkeling, productie, opslag of transport van de...
Portfolio (9)
Frankrijk, Le Bar Sur Loup
...Gevestigd in het Grasse-bekken sinds ongeveer twintig jaar, zijn wij de partner van talrijke voedingsmiddelenbedrijven die op zoek zijn naar expertise in het ontwerp, de productie en de commercialisering van voedingsaroma's van alle soorten: liposoluble vloeistoffen, hydrosoluble, om te vernevelen, poeder en van alle statussen: synthetisch, natuurlijk, natuurlijk van "X", biologisch of zelfs fairtrade. Onze expertise strekt zich uit over diverse gebieden: Zuivel, Bakkerij, Dranken (waaronder BVS), Snoepgoed, Tabak.
Frankrijk, Houlgate
...Het familiebedrijf Patrelle bestaat nu al meer dan anderhalve eeuw. Aan de basis van dit bedrijf stond één enkel product: het Patrelle-aroma. Patrelle is tegenwoordig uitgegroeid tot een breed scala aan producten: de aroma's nog steeds (Patrelle-aroma, balsamico, barbecue, rundvlees) maar ook de vruchtensauzen (frambozen, aardbeien, rode vruchten, abrikozen, zwarte bessen, abrikozen-mango) en chocolade.
België, Blegny
... van Pierre Ledent is ontworpen als een luxe omhulsel. De dozen kunnen worden aangepast aan uw wens of uw zoetigheid op 1, 2 of 3 lagen en kunnen van 1 tot 60 pralines bevatten. De kunst van de Groten bestaat erin de basisrecepten zich eigen te maken en ze aan te passen aan hun eigen persoonlijkheid. Dit heeft Pierre Ledent prachtig gedaan voor zijn macarons (verrassende smaken, gedurfde combinaties, betoverende aroma's). In een macaron is de schil net zo belangrijk als de vulling. Het exclusieve ontwerp van de verpakking komt in 3 omhulsel met een respectieve inhoud van 4, 8 of 16 macarons.
Mijn bedrijf produceert droge pasta, amandelcrème en durumtarwegries, waarbij we uitsluitend biologische productiemethoden gebruiken met grondstoffen van de hoogste kwaliteit. De boerderij is gelegen in Lombardije en beslaat een oppervlakte van ongeveer 80 hectare. Er werken 40 mensen en we zijn actief op 8 buitenlandse markten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play