Frankrijk, Montelimar
...Ontdek deze heerlijke zachte nougats met Caramel en Guérande Zout. Een harmonieuze mix van honing, amandelen en caramel, deze smaakvolle nougats zullen de zoetekauwen verrassen. Gekookt in een ketel, deze zachte Caramel nougat is gemaakt volgens een uniek recept. Een ambachtelijke nougatmaker sinds 1920, het huis Diane de Poytiers is ook de oorsprong van talrijke fruitnougat recepten. Caramel...
Portfolio (154)
Frankrijk, Crestet
De nougaterie TOLLERON, gelegen in het mooie dorp CRESTET in de Vaucluse, is gespecialiseerd in de vervaardiging van zachte nougats volgens een eeuwenoude ambacht. Wij maken onze nougats op ambachtelijke wijze, met de hand, en bieden u een breed scala aan heerlijke nougats. We besteden bijzondere aandacht aan de selectie van de ingrediënten. Wij bieden een ruime keuze aan smakelijke nougats: - n...
Portfolio (18)
Italië, San Pietro Clarenza
...Dit is de echte Siciliaanse ambachtelijke nougat. Deze nougatjes, met de hand gemaakt door een meester-patissier uit de provincie CT, worden vervaardigd zonder conserveermiddelen, kleurstoffen of additieven en alleen met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met een heerlijke amandelgeur zijn deze zachte nougatjes ideaal om te genieten en elke moment van de dag te verzoeten. Ze kunnen los worden...
Portfolio (8)
Frankrijk, Montpellier
...Afgeleiden van de 13 desserts in Provence Referentie C60 De doos "herinnering aan de 13 desserts in Provence" bestaat uit: - Assortiment van 290 g macarons "Kerstsmaken" (+/-10 macarons) - Assortiment van 140 g nougats en calissons* - Blikje uit de collectie...
Portfolio (9)
Frankrijk, Caumont Sur Durance
Al onze nougats worden ambachtelijk vervaardigd in koperen ketels. We selecteren al onze grondstoffen zorgvuldig en werken met honing uit onze regio: lavendelhonig en amandelen uit de Provence. Al onze nougats worden gemaakt met natuurlijke producten zonder kleurstoffen of conserveermiddelen. Ambachtelijke Nougatier, meer dan een beroep, een passie... Consumeer lokaal, consumeer ambachtelijk!
Portfolio (10)
De Confiserie Lopez is sinds 1977 gevestigd aan de Zeedijk, na de opvolging van de beroemde confiserie Tamisier. Manuel Lopez, meester-ambachtsman, maakt al zijn snoepgoed op ambachtelijke wijze. De Niniches, Berlingots, Lollies, Suikerstokken, Gebroken Hout, Drop, Marshmallows, Nougats en Karamels met fleur de sel worden met de hand gemaakt voor het grote plezier van jong en oud. De winkel is...
Frankrijk, Objat
... koekjes, gekarameliseerde en chocolade noten, nougats, karamel, fruitpasta's en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van liefhebbers van lokale smaken te verwennen. We hechten waarde aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (109)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play