België
Fabrikant/ Producent
Het bedrijf GREENZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische voeding. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en gezond en natuurlijk voedsel. Het is gevestigd in Nivelles, België.
Andere bedrijven in dezelfde sector:
Fabrikant/ Producent
53 Chaussée de Bruxelles
1400 Nivelles - België
Duitsland
"Oorsprong De Moringa boom, ook wel bekend als de drumstick boom, komt uit India, Nepal en Pakistan. Tegenwoordig wordt hij ook buiten deze gebieden gekweekt. Het is te vinden in tropisch Afrika, Zuid-Amerika, Midden-Amerika, het Caribisch gebied en een groot deel van Zuidoost-Azië. Moringa oleifera is vooral bekend als een belangrijke voedselbron. Hij wordt beschreven als de 'natuurlijke voeding van de tropen'. De boom heeft vele toepassingen in de traditionele geneeskunde in Azië en West-Afrika, en produceert eetbare peulen, die qua smaak lijken op asperges. Verwerking De moringa bladeren worden geoogst van biologische bomen in India. De bladeren worden gesorteerd, hierna gewassen, uitgelekt en in de schaduw gedroogd. De bladeren worden als laatste vermalen tot een heel fijn poeder. Smaak en gebruik Deze moringa poeder uit India heeft een felle groene kleur en een frisse smaak. De smaak is vergelijkbaar met de smaak van spinazie. Morin…"
Een offerte aanvragenDuitsland
"Cacao Poeder Gealkaliseerd Biologisch De cacaobomen waar cacaopoeder van gemaakt wordt staan van origine in Zuid-Amerika. Cacaobomen (Theobroma) produceren peulen van 15 tot 25 cm lang. Per stuk bevatten de peulen 20 tot 40 bonen in een soort papje. De rauwe bonen zijn ongeveer 2,5 cm lang. Na het oogsten worden de peulen geopend en leeg gemaakt. Het verwijderde papje wordt vervolgens enkele dagen in de zon gelegd om te gisten. Ma het drogen worden de bonen gebroken in kleine stukjes en door een wanmolen gedaan, om de bonen te scheiden van hun schillen. De cacao stukjes worden vervolgens 10 uur lang met een steen gemalen tot een fijne pasta. De pasta wordt gezeefd om de reststukjes te scheiden van de boter. De reststukjes worden verder gemalen tot cacaopoeder. Gealkaliseerd Nederlandse (gealkaliseerde) cacao is anders dan de cacao in andere landen, hierdoor wordt gealkaliseerde cacao ook wel Dutched cacoa genoemd in de V.S. De natuurlijke cacao wordt gewas…"
Een offerte aanvragenDuitsland
"De (sub)tropische wereldreiziger Gember wordt in bijna elk tropisch of subtropisch land gekweekt. Gember is een gecultiveerde wortel. Dat betekent, dat hij niet van nature voorkomt in het wild. Toch bestaat gember al ontzettend lang. Hij werd voor het eerst gecultiveerd door de Austronesiërs in maritiem Zuidoost-Azië, zo'n 3000 jaar voor Christus. Dankzij een prehistorische migratie over zee breiden de Austronesiërs hun gebieden tot 1500 vC uit van Madagaskar tot Hawaï. En tijdens die migraties kwam de gember wortel mee. Zo rond de eerste eeuw vC kwam de gember ook voor het eerst via India in Europa terecht. Tegenwoordig vind de wereldwijde gember productie ook voor het grootste deel plaats in India. Productieproces Gember De plant wordt geoogst als in de herfst de bladeren zijn afgestorven. De wortelstokken worden opgegraven en worden gedroogd in de schaduw. Jongere wortels worden geoogst om vers te gebruiken of in te leggen. Oudere wortelstokken worden g…"
Een offerte aanvragenDuitsland
"Oorsprong van de Boekweit Boekweit vlokken zijn afkomstig van de boekweit (Fagopyrum esculentum), een plant die in landen over de hele wereld bloeit. Boekweit heeft wit tot roze bloemen. Boekweit kan gebruikt worden als ontbijt, is geschikt voor het bakken van koekjes, bevat veel koolhydraten en is ligt verteerbaar. Er wordt gedacht dat boekweit zijn oorsprong kent uit China en daar voor het eerst werd geteeld rond 1000 v.Chr. In de 15e eeuw maakte Europa ook kennis met boekweit. Voor meer informatie over dit product verwijzen wij u graag naar de volgende pagina: Artikel Boekweit Verwerking van Boekweit Vlokken De gepelde zaden van de boekweit plant worden eerst goed gewassen en op schotels gelegd. Vervolgens ontkiemen de zaden onder gecontroleerde temperatuur en vochtigheid voor 24 tot 48 uur, of totdat de kiem volledig ontwikkeld is. Deze ontwikkelde kiemen worden verpl…"
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers