...Witte grote bonen 65-90 stuks/100g Ze worden gekenmerkt door hun grootte en worden beschouwd als een van de grootste binnen de soort. Ze hebben een lichtzoete smaak, waardoor ze goed passen bij veel gerechten en lokale conserven. Bonen kunnen een zeer goede bron van eiwitten in ons dieet zijn, met ongeveer 18g eiwit per 100g. Ze zijn ook rijk aan vezels, maar nog steeds laag in eenvoudige suikers. Bonen bevatten vitamines en mineralen die een gunstig effect hebben op de werking van ons lichaam. Ze zijn perfect als aanvulling op eenpansgerechten. Ze worden vaak gebruikt in de vegetarische keuken.
Portfolio (15)
Duitsland, Bad Bentheim
... met de mungbonen. Voedselproducten zoals glasnoedels worden van de boon gemaakt. Ze zijn gemakkelijk verteerbaar maar ook super voedzaam. Gezonde eigenschappen Mungbonen Mungbonen zijn rijk aan eiwitten, eiwitten en vezels, maar bevatten weinig calorieën. De bonen zijn rijk aan kalium (goed voor hart en bloedvaten), foliumzuur, vitamine B en mineralen.
Portfolio (549)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Havermoutpap met stevia is een nieuw product. De smaak van havermout, maar het heeft een hoog gehalte aan voedingsvezels en weinig calorieën. Bovendien hoeft het product niet gezoet te worden, aangezien er een zoetstof in de samenstelling zit - stevia. Geschikt voor dieetvoeding. bron van vezels gewicht: 300 g...
Portfolio (27)