Frankrijk, Divajeu
...Plant de gecertificeerde zaad van sjalot (Allium Cepa var. Aggregatum) Franse halflange Mikor, met een roestkleurige schil en wit-roze vruchtvlees. Dit is een late, productieve en resistente variëteit, geschikt voor winterbewaring: de aanplant vindt plaats van eind februari tot begin april. De oogst zal plaatsvinden van eind juli tot eind augustus. De plant- en oogstperiodes zijn indicatief en afhankelijk van het land, de teeltregio, de bodemsoort en de klimatologische omstandigheden. Sjalotten verpakt in zakken van 20 kg. Andere verpakkingen zijn op aanvraag beschikbaar.
Portfolio (15)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...De appelciderazijn van La Flaguerie is het resultaat van de azijnvorming van biologische cider. Deze natuurlijke azijn rijpt enkele maanden in eikenhouten vaten voordat hij ongefilterd wordt gebotteld. Een azijnmoeder kan zich op de bodem van de fles vormen. De appelciderazijn van La Flaguerie is op smaak gebracht met sjalot. Bruto gewicht: 490g Gewicht van de doos van 6: 6kg Azijnzuurgehalte: >5° Restalcohol: <0.5°...
Portfolio (57)
Frankrijk, Saint-Aubin
...Doos Franse Chips Sjalot uit Picardië 130 g Referentie: BOX ECH LCF 004...
Portfolio (9)
Frankrijk, Lalinde
Met VINZÜ bieden we onze klanten, delicatessenwinkels, restaurateurs en fijnproevers, het beste van onze terroirs uit het zuidwesten, met de nadruk op plantaardige smaken. Deze specificiteit, zowel van het Zuidwesten als vegetarisch, stelt ons in staat om dieper in onze lokale gebieden te verkennen om u een selectie van zeldzame, zelfs exclusieve producten aan te bieden die we produceren of distri...
Portfolio (46)
Frankrijk, Avançon
Frankrijk, Avignon
...De biologische sjalot met de Latijnse naam Allium Cepa wordt gekweekt voor zijn bol en maakt deel uit van de familie der Amaryllidaceae. FRDP zet teeltketens op voor biologische sjalot, bij zorgvuldig geselecteerde boeren. De verse biologische sjalot wordt gedroogd, gepeld, gewassen, gesneden en IQF (individueel snel ingevroren). Biologische sjalot: 100% Totaal energie: 48 Kcal 204 kJ Voedingsvezels: 2,6 g Eiwitten: 1,8 g Zout: Sporen...
Portfolio (105)
Frankrijk, Arengosse
...Ontdek een unieke culinaire ervaring met ons Rode Wijn en Sjalot Zout, een ambachtelijke creatie van Yaya Sucres et Sels. Dit uitzonderlijke zout begint met grof zout van het Île de Ré, zorgvuldig geweekt in rode wijn voor een diepe infusie, en vervolgens gemengd met sjalotten voor een rijke en subtiele smaak. Kwaliteitsingrediënten: Grof Zout van het Île de Ré: Beroemd om zijn zuiverheid en...
Portfolio (200)
Finland, Turku
...Sjalot uit Bretagne Volume: 250g...
Portfolio (177)
Marokko, Agadir
...Sjalot...
Bijpassende producten
Sjalot
Sjalot
Andere Producten
Sla
Sla
Portfolio (48)
Frankrijk, Grigny
...De sjalot wordt gepeld, gewassen en gesneden voordat deze IQF wordt ingevroren. Dit product, dat gemakkelijk te gebruiken is, zal perfect integreren in al uw bereidingen terwijl het zijn aroma's volledig behoudt dankzij de praktische en effectieve ZIP-zak. VERPAKKING: 8 x 250 g = 2 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Eurre
...L'Ail Drômois biedt u aan: - Grijze sjalot (Griselle, Grisor) - Roze sjalot (Jermor, Pesandor)...
Portfolio (8)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...Ingrediënten: - 99,8 % biologische rode azijn - 0,2 % natuurlijke sjalot smaak Serveersuggesties: Saladedressing, marinades, sauzen. Dit product is ook verkrijgbaar in een fles van 25 cl, in bulk van 3-5-10 liter en in een vat van 220 liter.
Portfolio (132)
Frankrijk, Mietesheim
...De speciale Palette à la Diable mosterd is het belangrijkste ingrediënt om uw bereiding te verfraaien. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld om vlees te omhullen en tijdens het koken te blijven zitten. Deze waardevolle culinaire hulp maakt het mogelijk om gerechten voor de horeca en slagerijen te verrijken. Ingrediënten: Water, mosterdzaad, azijn, tarwebloem, zout, peterselie, sjalot, specerij, aroma's, conserveermiddel: natriumbisulfiet.
Portfolio (80)
Frankrijk, Cournon D'auvergne
...Biet* (76%), boerenkaas* (8%) (geitenmelk*, stremsel, melkzuurferment), zonnebloemolie*, appelciderazijn*, sjalot*, zout, rijstmeel*, witte peper*. * Ingrediënt uit de biologische landbouw - Allergene Gebruikstips Ideaal om te smeren op sneetjes brood (met granen of naturel), je kunt je boterhammen ook verrijken met andere ingrediënten zoals zaden, kiemen of specerijen. Plaats de pot een uur in...
Portfolio (37)
Frankrijk, Roubia
... specerijaroma's, lichte aroma's van garrigue. Gerechten & wijn Bavette met sjalot, Lamskotelet, Blanquette van kalfsvlees, Kalfschnitzel, Varkensgebraad Serveertemperatuur: 11° - 12° Kleur: Rosé Druivensoort: Grenache, Syrah Het fruit van de Grenache gecombineerd met de specerijen van de Syrah Alcohol: 14% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...Bieslook is het ideale aromatische kruid om rauwkost en sauzen subtiel op smaak te brengen, waarbij het een zachte en frisse toets toevoegt. De smaak van bieslook is subtiel en licht, met een mooie hint van knoflook en sjalot. Eenvoudig en elegant, geven de slanke bladeren een stijlvolle uitstraling aan de meest verfijnde culinaire presentaties.
Bijpassende producten
Bieslook
Bieslook
Andere Producten
Cébette
Cébette
Portfolio (30)
Frankrijk, Ham
... blokjes gesneden 1 wortel, geraspt 1 tomaat, in parten gesneden 1 kleine sjalot, fijngehakt 2 eetlepels Salades-mix (berenknoflook, dragon, salie) Sap van een citroen Referentie: AR801981 Ean13: 3760306801981...
Portfolio (127)
... (koelkast, kluit, vers, tray-planten), aangepast aan verschillende teeltmethoden. Champiverse : Substraten voor paddenstoelen, het hele jaar door beschikbaar en leverbaar in heel Europa. Agrumiverse : Een uitgebreide selectie citrusplanten (sinaasappel, citroen, clementine, enz.) Bulbiverse : Groente-bollen zoals knoflook, ui en sjalot, beschikbaar in verschillende hoeveelheden. Bairiverse : Planten van...
Portfolio (22)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Frankrijk, Landivisiau
Bretagne Pack is het eerste Franse bedrijf dat BIODEGRADABLE verpakkingsnetten van CELLULOSE produceert. De netten van Bretagne Pack voldoen aan de normen van de AGEC-wet, zijn gecertificeerd voor contact met voedsel en 100% gemaakt in Frankrijk. Netten voor fruit en groenten: knoflook, aubergine, avocado, citroen, clementines, courgette, sjalot, mandarijn, hazelnoten, walnoten, ui, sinaasappel...
Portfolio (1)
... leveren van groenten van hoge kwaliteit. De groenten in het assortiment komen van betrouwbare producenten en kenmerken zich door uitstekende smaak- en voedingswaarden. Dankzij de modern uitgeruste verwerkingsfaciliteit is het mogelijk om groenten snel en nauwkeurig voor verkoop voor te bereiden. Het bedrijf verkoopt zowel verwerkte als onbewerkte groenten, zoals: witte ui, gele ui, rode ui, sjalot, spruitjes, wortel, prei.
Frankrijk, Paimpol
... kwaliteitsproducten te garanderen aan onze uitsluitend professionele klanten: groothandelaars, inkoopcentrales en importeurs. Ontdek snel op deze site ons volledige assortiment fruit en groenten (tomaat, bloemkool, artisjok, cocos van Paimpol, aardbei, wortel, sjalot), evenals de diensten die wij u aanbieden (verpakking, packaging).
Frankrijk, Beaumont-De-Lomagne
De coöperatie TOP ALLIANCE is een nationale organisatie die gespecialiseerd is in de productie van specerijen (knoflook, ui, sjalot), meloen, Ente-pruim en peulvruchten.
... Gedroogde selderij Gedroogde kool Gedroogde citroen Gedroogde champignon Gedroogde peterselie Gedroogde linzenpoeder Gedroogde biet Gedroogde aubergine Gedroogde prei Gedroogde sinaasappel Gedroogde knoflookvlokken Gedroogde ui vlokken Gedroogde sjalot Gedroogde radijs Onze producten bevatten geen conserveermiddelen of toevoegingen. 100% natuurlijke producten We verwerken het natuurlijke op de meest natuurlijke manieren en brengen het naar uw tafel.
Roemenië, Timisoara
Ons bedrijf is opgericht in 1997 als een besloten vennootschap, met volledig Roemeens kapitaal, ingebracht door de enige aandeelhouder de heer OPRAN GHEORGHE. De kernactiviteit van het bedrijf is de groothandel in fruit en groenten. Een belangrijk segment van de activiteit is de verkoop van pootaardappelen, zaai-uien (sjalot) en luzernezaad.
Populaire landen voor deze zoekterm