...Roze peperkorrel (schinus terebenthifolius) is een milde specerij, aromatisch en veel gebruikt in de voedingsindustrie, omdat het geschikt is voor verschillende doeleinden, zoals in de bakkerij, restaurants met verfijnde keuken, zuivelproducten, kruiden en het bereiden van kruidenmixen. Het product dat wij voorstellen heeft de beste smaak en uitstraling. Elke bes is perfect, niet gebroken en ze zijn perfect rood, aangezien de kwaliteit Premium is.
Het bewaren op een koele en droge plaats is de beste opslagmethode voor deze specerij.
Dit product wordt aangeboden in stevige zakken van 1 kg.
...Roze peper is geen echte peper zoals zwarte, witte of groene peper. De rozepeperkorrels, ook wel roze peperbessen genoemd, zijn bessen van de Peruaanse (Braziliaanse) peperboom. Deze boom behoort tot de familie van de sumak en de cashewnoot. Je vindt hem in Brazilië, Paraguay, Argentinië en in Californië, Florida, Texas en Arizona. De smaak van roze peper lijkt op die van zwarte peper, maar met een fruitige nasmaak en hij is niet zo sterk en pittig als de "echte" peperkorrels. Roze peper geeft een unieke smaak aan kazen, gevogelte en vis. Vanwege het aroma
Verpakking: 125g, 250g en in bulk...
...De kleurrijke peperkorrels zijn niet alleen visueel een hoogtepunt, maar vormen ook een echt universeel kruid als kruidenmix. In deze kleurrijke mix harmoniseren krachtige zwarte peper, pittige groene peper, licht fruitige roze bessen en fijne witte peper perfect met elkaar.
De verschillende smaakkenmerken en scherptegraden vullen elkaar optimaal aan. Deze kleurrijke peper verenigt het beste van...
...Samenstelling: grof zout van het Île de Ré, citroenschillen, tijm en rozepeperkorrels.
Mogelijke sporen van selderij, soja, noten, gluten, melk, mosterd, sesam en sulfieten.
Referentie: SEL0013...
... lichte peperachtige toets. Van nature zijn roze bessen extreem moeilijk te verbouwen, te vervoeren en op te slaan, wat hun vaak hoge prijs verklaart. Hun aroma is zo uniek dat ze kunnen worden gecombineerd met zowel hartige als zoete gerechten, afhankelijk van uw culinaire creaties.
Aroma: zoete bessen, licht peperachtig
Oorsprong: Brazilië...
...Eind november verschijnen er kleine bolletjes bedekt met een roze schil en dat is precies deze peul.
Nettogewicht: 150 gr
Ingrediënten: rode Sichuan-peper
Botanische soort: Zanthoxylum simulans
Oogstperiode: September - oktober...
...Vier soorten pepers, die zijn samengevoegd tot één mengsel, zijn een aanvulling op vele gerechten. Elke peper speelt een rol en toont duidelijk zijn kwaliteiten. De belangrijkste smaak van deze kruidenmix wordt gegeven door roze peper. Noten van scherpte en pittigheid worden toegevoegd door zwarte en witte peperkorrels. Zo heeft het pittige mengsel twee niveaus van scherpte: het eerste...