België, Mechelen
Passade is een geweldig restaurant in Mechelen om van heerlijke maaltijden te genieten of om partijente houden. Het restaurant heeft een speciaal keukenteam dat elke dag ernaar streeft perfectie te bereiken in de manier waarop ze maaltijden bereiden en serveren.De chef-kok laat zich door vele elementen inspireren. Hier kunt u genieten van een breed scala van Westerse en Oosterse gerechten...
...Haus & Garten Dienstleistung | Vogt & Katooua is een FULL SERVICE bedrijf. Persoonlijke begeleiding en uitgebreide service staan bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden wij ook meer! Ons doel zijn individuele totaal- of detailoplossingen geheel naar uw wens. Van de conceptie tot de realisatie zijn vaktechnisch knowhow en ambachtelijk kunnen de fundamenten van ons succes. De chef werkt...
Oostenrijk, Wien
... omvat ook de wettelijke keuring voor verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen, evenals gasinstallaties en de emissiemeting volgens de Wiener en Neder-Oostenrijkse luchtkwaliteitswet. De jarenlange ervaring van onze chef komt natuurlijk onze klanten ten goede, ook op het gebied van energieoptimalisatie en alternatieve energiebronnen, vooral in tijden van stijgende kosten. Wij kijken uit naar uw contact en bieden gratis eerste informatie, met vriendelijke groet, Manfred Kahlert.
... zeevruchten en verse producten uit Catalonië. Maná 75 is een van de populairste plekken onder de locals voor Spaanse keuken, visrestaurants en rijsthuizen. 80% van de vaste klanten herhaalt hun ervaring en heeft al genoten van de Zwarte paella of de Bergrijstpaella met zwarte butifarra en confit van varkensribben, specialiteiten van onze chef. Daarnaast biedt ons menu gegrilde vis, zeevruchten en...
Frankrijk, Saint-Hyppolyte
...met zijn masserende jets is het ideale adres voor een lang weekend met familie, vrienden of voor het organiseren van een bedrijfsseminar dat werk en ontspanning combineert. Wat betreft de maaltijden, neem plaats in onze Winstub, een van de mooiste in de regio, waar gasten genieten van streekproducten die met vaardigheid zijn bereid in harmonie met de wijnen van de Cru. Voor de fijnproevers, ontdek ons elegante restaurant waar de inventieve keuken heerst, vol ideeën en gevoeligheid van onze Chef.
Duitsland, Hohenbrunn
... een aanzienlijk schildersbedrijf, dat in 1943 al 30 - 40 medewerkers een inkomen bood. Op dat moment werd ook al begonnen met de markeringswerkzaamheden, die toen al voortdurend verder werden ontwikkeld. Als 'toen' jonge, dynamische chef, die ook openstond voor alle moderne technieken, heeft de heer Albert Pfnür na de valutahervorming het arbeidsprogramma aanzienlijk uitgebreid. Grote...
Italië, Latignano-Cascina
De liefde voor eenvoudige en authentieke dingen komt samen met verfijningen voor de meest veeleisende smaken, wat unieke en smakelijke gerechten creëert. De zoektocht naar grondstoffen is de sterke troef, naast het zorgvuldig geselecteerde keukenteam, dat in staat is om klanten bijzondere en verfijnde smaken te bieden. Het menu omvat zowel vlees- als visgerechten en, op verzoek, vegetarische gerechten. Bij de lekkernijen die onze chef aanbiedt, is er een ruime keuze aan regionale en andere wijnen, om het plezier van aan tafel zitten volledig te herontdekken.
Professional Moda verkoopt werkkleding en beschermende kleding: benodigdheden, uniformen, jassen, zowel voor mannen als vrouwen, voor de hotelschool. Wij bieden zaal- en ontvangstkleding, H.O.R.E.C.A. en horeca, chef stijl, nieuwe stijl, medische kleding, grote maten, accessoires voor veiligheid, schorten voor scholen, sets en bovenkleding, ongevallenpreventie, accessoires, schorten voor scholen...
...Het restaurant, dat al veertig jaar door de familie Zambon wordt beheerd, heeft 50 zitplaatsen in drie zaaltjes, plus nog eens honderd in de ruime tuin op het Campo Santo Stefano. De keuken die de chef aanbiedt, is de typische traditionele Venetiaanse keuken. Een blik op het menu: gemengde vis- en Italiaanse voorgerechten, verschillende risotto's, linguine met zeevruchten, gegrilde vis...
Italië, Taormina
...De Pizzeria is ontstaan in Taormina dankzij het idee van chef Marco, die altijd al een passie heeft gehad voor het combineren van heerlijke pizza's en uitstekende ambachtelijke bieren. Bij ons vind je pizza's, van de grote klassiekers tot de meest verrassende en fantasierijke met fruit en vis, en een kleine selectie van voorgerechten en hoofdgerechten voor wie minder van pizza houdt. We hebben...
Italië, Riccione
... hoofdgerechten worden met vakmanschap bereid met de meest verfijnde soorten, zoals onze trots: de koninklijke krab. Onze chef-kok houdt ervan om elke dag een gevarieerd menu voor te stellen, waarvan de onbetwiste hoofdrolspeler de verse vis is, net gevangen en voor u bereid.
Verenigd Koninkrijk, London
... privéjachtcharter is een memorabel culinair evenement met een uitstekend menu dat een breed scala aan vers bereide gerechten biedt, bereid door een hooggekwalificeerde en ervaren chef-kok. Ons voorkeurenformulier voor aankomst vraagt naar al je maaltijd- en drankvoorkeuren, evenals eventuele allergieën of dieetwensen, zodat de chef je menu dienovereenkomstig kan voorbereiden. Er is nooit een gebrek aan...
Italië, Messina
...Sea Dream Charter is een bedrijf dat al vele jaren actief is in de jachtchartersector. Wij bieden onze gasten onvergetelijke cruises naar de Eolische eilanden aan op een gulet. Om foto's, routes en prijzen te bekijken, kunt u onze website bezoeken en uw reservering daar rechtstreeks indienen. De gulet Santa Barbara bestaat uit een team van drie of vier leden - Kapitein, chef-kok, gastvrouw...
Duitsland, Großwallstadt
Voor jouw gastronomie- en hotelconcept hebben we de juiste uitrusting. Dynamisch • Cool • Individueel! Of je nu op zoek bent naar een klassieker of een stoerdere uitstraling, we hebben beide!
Duitsland, Werdohl
... hebben zich gecommitteerd aan absolute stiptheid. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, coördineert de chef alles zelf, staat hij altijd klaar voor vragen van zijn medewerkers en is hij uw contactpersoon – van de vrijblijvende offerte tot de levering van de goederen. Vertrouwen en betrouwbaar werken, deze twee pijlers worden door onze klanten zeer gewaardeerd. We kijken ernaar uit om ook u als nieuwe opdrachtgever te winnen. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.
Italië, Ravello
Het restaurant ligt midden in het park dat naar de zee leidt, met een van de mooiste uitzichten die je kunt hebben op de Amalfikust. Het is volledig van glas gebouwd, met respect voor de milieu-impact en het mengt zich met de mediterrane vegetatie van de omgeving. De familie Dipino werkt al generaties lang in de gastvrijheid en de horeca. Persoonlijk bereiden mevrouw Rosa Mammato en chef Giuseppe...
Italië, S.s. 9-Castell'arquato
... kruisen vormen een complex prisma, rijk aan verweven tegenstellingen in spiegelingen. Het complex beschikt over 72 kamers, waaronder 6 suites met internationale standaardcomfort; een congrescentrum met 5 vergaderzalen die in staat zijn om bijeenkomsten en congressen van 10 tot 150 personen te huisvesten, met multimedia-technologieën en een restaurant dat ook voor het publiek geopend is met een breed scala aan aanbiedingen. Het restaurant wordt beheerd door de familie Villazzi in samenwerking met een jonge chef-kok die alle gerechten van de Emilian traditie vakkundig herinterpreteert.
Verenigd Koninkrijk, London
Laat de valdeur open en duik diep in een bar en restaurant dat de coolheid van de Bronx en de eclectiek van Londen belichaamt. Omringd door verschillende kunstvormen, van skateboards tot live DJ-sets, is het een visuele, eetbare en hoorbare traktatie voor de zintuigen. Heerlijke cocktails om je dag of nacht te beginnen en voortreffelijk eten van onze bekroonde chef-kok, het is simpelweg de enige plek om te zijn in de O2.
Italië, Tv
... componenten als in alle zichtbare delen aan de buitenkant. Chef is een professioneel ontworpen product dat geschikt is voor wie ook vaak wil koken, zowel voor de lunch als het diner, niet alleen in het weekend zoals meestal het geval is bij traditionele grills. De eenvoud en snelheid waarmee heerlijke gerechten van vlees, vis, groenten, kaas of andere voedingsmiddelen zoals de heerlijke crêpes kunnen...
België, Boirs
Bij Vinken S. wordt de zalm bereid met de kennis van drie generaties vakmanschap, gezouten met zeezout en gerookt met onbehandeld eikenhout. Het is een vers product. In de bereiding vindt u geen chemische stoffen, kleurstoffen of smaakconserveermiddelen. Het wordt met de hand gesneden door de chef. Mooie grote dunne plakken, dat is hun kwaliteitslabel en de reputatie van ons huis.
België, Vresse-Sur-Semois
...We hebben ook verschillende arrangementen zoals Valentijnsdag en Pasen aan het begin van het jaar en de gastronomische wildweekenden van oktober tot eind december. Met Kerstmis en Nieuwjaar voorziet de chef ook in een gastronomisch menu. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Nieuwe inrichting met een eenpersoons- of tweepersoonsbed, televisie met satellietontvangst, telefoon en WIFI-internet.
Frankrijk, La Talaudière
Aangezien uw huwelijk uniek is, biedt Traiteur Despi een op maat gemaakte formule aan. In nauwe samenwerking met onze chef-kok en onze receptioniste, die u zullen begeleiden, maakt u van deze dag een magisch moment! Bezoek onze website om al onze producten te ontdekken...
Spanje, Alicante
Wij zijn een klein bedrijf dat zich richt op de culinaire kunst en alles wat daarmee te maken heeft. We onderscheiden ons door 2 diensten: een chef aan huis in Alicante of catering en evenementen voor kleine feesten en kookworkshops (workshop voorgerechten, workshop verse pasta en Aziatische workshop). We reizen binnen een straal van 10 km van de stad Alicante.
...en apparatuur voor restaurants, hotels en bars. - Verbruiksartikelen, - Keuken, - Schoonmaak en wegwerpartikelen, - Keukenmachines, - Meubilair, - Koeling, - Tafel- en barservice, - Kleding, schorten en schoeisel. Een breed scala aan topmerken zoals Kenwood, Dualit, Lincat, Rubbermaid, Chef Works, Waring en Churchill zijn op voorraad met zeer concurrerende prijzen.
Een verfijnd restaurant in het hart van het Krakause Kazimierz. Chef-kok - Tomasz Pieprzyk - bereidt dagelijks een ander proeverijmenu op basis van lokale producten. Het restaurant is een uitstekende plek voor een romantisch diner, een huwelijksverjaardag of een zakelijke bijeenkomst. Bij elk menu selecteren we de bijpassende wijnen.
Frankrijk, Castelnaudary
...Een origineel concept voor de bereiding van uw warme en koude gerechten bij u thuis. De bereiding gebeurt door een Chef, onder de ogen van uw gasten, die blij zullen zijn om te genieten van heerlijke gerechten. Ze kunnen de geuren waarderen en zullen betoverd worden door een gerecht vol zon. Of u nu met familie, vrienden, collega's of klanten bent, verzamel rond een prachtige paella of een...
Italië, Monza
Exclusieve luxe Het bedrijf opereert in de luxe dienstverlening. We zijn in staat om onze klanten een breed scala aan diensten aan te bieden, in heel Italië en Europa: - Jetverhuur - Verhuur van luxe auto’s (met en zonder chauffeur) - Persoonlijke assistent - Personal Shopper - Persoonlijke Chef - Reisarrangementen en op maat gemaakte reizen Onlangs hebben we een vestiging geopend in...
België, Trois-Ponts
... omgeving, u zult het gevoel hebben dat u buiten de tijd bent. De restaurantzaal verwelkomt u 's ochtends met een ontbijtbuffet, huisgemaakte jam, gebak en zorgvuldig bereide yoghurt zullen uw smaakpapillen verwennen. 's Middags en 's avonds heeft u de gelegenheid om uw zintuigen te prikkelen met onze klassieke en regionale keuken. À la carte of rond een menu samengesteld door de chef, kunt u onze gerechten in de winter bij de open haard proeven en in het mooie seizoen op het terras. Restaurant met een capaciteit van 50 personen.
België, Mouscron
Het bedrijf Blommerie biedt een cateringservice voor uw recepties, cocktails, bruiloften, familiefeesten, bedrijfsfeesten of seminars. Onze chef en zijn medewerkers hebben alles bedacht voor het plezier van het oog en de smaakpapillen: themabuffetten, klassieke catering of koken voor uw gasten, u kiest. Het bedrijf biedt ook afhaalmaaltijden en andere diensten aan: alle mogelijke variaties op het...
... ook uit de schatkamer van grootmoeders recepten. De maître-sommelier Arthur Genten, de chef de service Anja Kreins en de verantwoordelijke voor de wijnkelder begeleiden u door een goed gevulde wijnkaart. We bieden altijd wijnen aan van 5 tot 55 euro en zelfs duurder. We vullen het assortiment aan met champagnes, crémants en sterke dranken - fruitbrandewijnen en whisky. We stellen gourmetmanden samen met zeldzame specerijen, koude pers oliën en oude balsamicoazijnen en andere lekkernijen. Mooie verpakkingen voor geschenkdozen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play