Verenigd Koninkrijk, Crickhowell
Handgemaakte, bekroonde chocolade van Jules James, Meester Chocolatier. Sinds hij op 12-jarige leeftijd naar Canada emigreerde, afstudeerde als chef-kok op 18-jarige leeftijd en vervolgens over de hele wereld werkte - van Vancouver tot Bali, New York tot Australië, Dubai tot Japan, om maar een paar te noemen. Nu, terug in de prachtige Brecon Beacons, Crickhowell in 2010, delen Jules en zijn...
Frankrijk, Vailly Sur Aisne
... aan te bieden: kruidnagel, pepercollectie, gemalen sumak, vanille, za'atar, roze bessen, kaneel, combava, zouten, ... Onze klanten zijn delicatessenwinkels, professionals in de voedingssector, restauranthouders, chef-koks, patissiers, maar ook bedrijven of ondernemingscommissies voor zakelijke geschenken en culinaire geschenkpakketten.
Turkije, Izmir
Onze pilavbedrijf in İzmir is in 2000 opgericht en officieel gestart. We hebben ons team van ervaren pilavkoks samengesteld. Door onze speciaal ontworpen voertuigen uit te rusten, hebben we een mobiele service ontwikkeld. Voor evenementen zoals mevlit, bruiloften, verlovingen, huwelijken, openingen en speciale gelegenheden bereiden en serveren we verschillende pilavsoorten voor uw gasten. Naast onze pilavvarianten met kikkererwten, vlees en kip, kunnen onze chef-koks ook een speciaal gerecht voor u bereiden als u dat wenst.
Polen, Sobolew
... ons intieme hotel - met 37 kamers en appartementen voor 80 personen - ingericht in de stijl van verschillende druivensoorten, vind je antieke meubels en originele snuisterijen, het resultaat van jarenlang zoeken door eigenaar Jarosław Cybulski. Het restaurant van Dwór Chotynia staat bekend om de verfijnde keuken van chef Sławomir Kocun, rijk aan unieke Poolse gerechten met elementen van de...
België, Rochefort
... parkeerplaats, restaurant (à la carte), rookvrije kamers, huisdieren toegestaan (tegen een toeslag). Ons ruime restaurant verwelkomt u in een aangename en gezellige omgeving. Onze Franse keuken zal uw smaakpapillen verwennen met een keuze aan lokale specialiteiten en ons seizoensgebonden menu, alles bereid door de chef. Onze zaal stelt ons in staat om uw feesten (communies, bruiloften, etc.) te organiseren voor maximaal 40 personen, neem contact met ons op, wij helpen u graag met het samenstellen van een menu naar uw wensen en budget.
Verenigd Koninkrijk, West Malling
...Amano komt van de Italiaanse uitdrukking 'met de hand' en verwijst naar de manier waarop we elk gerecht benaderen. Met ambachtelijke producten die vers uit Italië worden gehaald, bevatten onze menu's klassieke Italiaanse specialiteiten, waaronder antipasti, gelato en pizza's gemaakt met het bekroonde deeg van chef-kok Fabio Moschini.
België, Hamont
...Van Zon, sinds 1964 toonaangevend in de horeca. Een écht familiebedrijf met hart voor medewerkers, oog voor leveranciers en respect voor klanten. Door de horecasector 7/7 een service te bieden en een assortiment te brengen waar elke chef zich kan in terugvinden en door kan onderscheiden proberen we een duurzame samenwerking met onze klanten te creëren.Tevens houden we onze klanten graag op de hoogte van nieuwe trends via demo’s, workshops en info-sessies. Wie bij Van Zon binnenkomt, voelt zich welkom. U proeft de familiale sfeer, we helpen u verder met een glimlach.
...Na zijn koksopleiding kan de huidige chef terugkijken op een succesvolle 25-jarige jubileum in de "Weserei". Ullrich Kramer is een gastronoom wiens grootste hobby, de belangrijkste passie en de meest voorname tijdsbesteding zijn "Weserei" is. Hij krijgt ondersteuning van zijn vrouw Renate, die na de opleiding in de "Weserei", ervaringen in Kloster en Londen heeft opgedaan en nu aan zijn zijde met...
Polen, Zabrze
... het aanbod van Artigiano vinden we onder andere: - een stenen vijzel, - snijplanken van graniet, - een grillsteen, - pizzastenen, - sets voor het bakken van steaks, - planken voor de chef-kok, - badkameraccessoires, - reinigings- en impregneermiddelen voor steen. Artigiano verkoopt zijn producten ook online. Voordat u uw eerste aankoop doet, moet u een klantenaccount aanmaken door uw persoonlijke...
...Cirkuz Land is meer dan alleen een van de bars in Barcelona; het is een plek voor ontspanning, weg van de drukte van de dagelijkse stad. Dompel jezelf onder in een aangename en gezellige, bijna huiselijke sfeer van onze Lounge & Cocktail Bar in het meest trendy gebied van Barcelona, het El Born District. Probeer heerlijke gastronomische tapas met prachtig gepresenteerde gerechten van de chef van...
België, Hasselt
... namelijk Starter, Family, Chef en Profi. Dit is richtingaangevend want uiteindelijk beslist u als consument zelf welk product het meest geschikt is voor u. Fritel : Allessnijder • Wafelijzer • Blender • Broodbakmachine • Toaster • Citruspers • Mixer • Fondue • Friteuse • Grill • Hakmolen • Mixer • Keukenrobot • Koffiezetapparaat • Reiniger • Sapcentrifuge • Toaster • Vetlosweker • Vleesmolen • Waterkoker • Bakplaten • Barbecue • Electrisch mes • Fruitpers • Accessoires • Raclette grill • Kaasraclette • Steengrill • Tafelgrill...
Italië, Trento
... keukens en kookplaten voor thuis, biedt het bedrijf grote professionele keukens aan, met de collectie 'Grand Chef' en de meest recente collectie van kookeilanden, unieke exemplaren die de hoogste uitdrukking van design en technologie vertegenwoordigen.
Italië, Roma
Restaurant Sandalia is ontstaan uit de wens om een nieuw niveau van smaak te creëren, gebaseerd op een keuken die uitsluitend is gewijd aan gerechten met verse vis, met bijzondere en zorgvuldige aandacht voor de beste grondstoffen die persoonlijk zijn geselecteerd door chef Vitalia Scano. We gebruiken producten van zekere herkomst die dagelijks vers in het restaurant aankomen en worden gebruikt...
...uiteraard... Chef Bernard Colinvaux biedt een oprechte en authentieke keuken. Terug naar de essentie, de beste producten gebruiken, de terroirs laten spreken, dat is de missie die hij zich heeft gesteld. De gastronomische ervaring is betoverend, wat logisch is, aangezien het simpelweg een weerspiegeling is van de liefde van een man voor zijn vak. Morieljes uit het land, wild in het seizoen, vissen van kleine visserijen, ook wel 'kleine boten' genoemd, al deze producten worden verheven, met talent bewerkt.
België, Libramont-Chevigny
Klein typisch Ardennenhotel gelegen in het hart van de Ardennen, op 4 km van Saint-Hubert en 7 km van Libramont. U ontdekt de smaak van onze regionale keuken, speciaal bereid door de chef. Sinds 2010 verwelkomen wij vooral ruiters en hun paarden tijdens hun trektochten: 7 stallen en 7 paddocks zijn beschikbaar voor de paarden. Mogelijkheid om de paarden te douchen. Wij verwelkomen u graag en...
Pâtisserie en lekkernijen, de school van Stéphane Glacier, is bedoeld voor zowel amateurs als professionals in de gastronomie. Stéphane Glacier biedt professionals vervolmakingscursussen aan in patisserie, snoepbereiding en chocolaterie volgens een jaarlijks vastgesteld schema. We bieden ongeveer veertig cursussen aan, geleid door Stéphane Glacier, Jérôme Le Teuff, zijn chef-patissier, en een...
België, Jalhay
... autosnelweg Luik-Aken. La Pitchounette biedt u 10 comfortabele kamers (twin of dubbel), eenvoudig ingericht. Volledig uitgerust met douches of bad, individuele toiletten, televisie en telefoon. WIFI-verbinding in alle kamers. Tot uw beschikking: handdoeken, haardrogers, zeep, shampoo, badmuts en benodigdheden voor het onderhoud van schoenen. De traditionele Franse keuken, overvloedig en heerlijk, aangepast aan het ritme van de seizoenen, combineert klassieke gastronomie met persoonlijke creaties van de chef-kok.
Verenigd Koninkrijk, Bradford On Avon
... je alleen de beste klantenservice krijgt wanneer je een Blake & Bull-product koopt. Onze droogrekken zijn legendarisch en nuttig en we hebben ook onze eigen lijn van textiel zoals chef-koks pads en handdoeken. Blader hier door de volledige winkel, je vindt alles van waterkokers tot onze beroemde geurige waxmelts. Onze blog staat vol met nuttige tips en verhalen, meld je aan voor onze e-maillijst voor veel nuttige informatie. We helpen je graag. Heb je vragen, bel ons gerust!
België, Dinant
...De maximale hotelcapaciteit van de "Crétias" is 32 personen. De 11 kamers van het hotel zijn bijzonder comfortabel en verdienen hun 3 sterren. Nieuwe Normen. Elke kamer beschikt over een badkamer, privétoilet, televisie en telefoon. Ze bieden uitzicht op het park, de tuin of de pittoreske dorpslandschappen. Het restaurant, met een capaciteit van 35 couverts, biedt u verfijnde specialiteiten uit de Franse gastronomie, bereid met de beste streekproducten, zorgvuldig geselecteerd op de markt door de Chef.
Duitsland, München
SÜDPOOL PERSONALKONZEPTE is een gespecialiseerde wervings- en selectiebureau in München, dat zich richt op het secretariaat en (project)assistentie, en uitsluitend vaste aanstellingen bemiddelt. Sinds 2009 zoeken en vinden wij hooggekwalificeerde assistentes van de directie, managementassistenten of chef-secretaresses voor bedrijven in alle sectoren. Voor het office management van onze klanten...
Verenigd Koninkrijk, Brentwood
... hookah. Vers bereid vanuit het niets door ons wereldklasse ervaren keukenteam onder leiding van Executive Head Chef Stephen Gomes (2 AA Rosette) en Michelin ervaren Chef David, uitgevoerd met een geweldig front-of-house team. Het restaurant is ingericht voor à la carte dineren evenals Street Food Al Fresco Dining, bekijk onze menu's. Zorgvuldig geselecteerde premium ingrediënten die dagelijks lokaal...
Frankrijk, Paris
... ontwikkeling van uw online activiteiten. In dit kader heeft mijn expertise, opgebouwd door jarenlange ervaring, me in staat gesteld om een echte "Chef-kok van webmarketing" te worden en u een unieke recept aan te bieden die is afgestemd op uw behoeften. Om u een complete service te bieden die voldoet aan al uw vraagstukken op het gebied van webprojectbeheer, zet ik mijn ervaring en vaardigheden in uw dienst. Deze vaardigheden komen tot uiting in verschillende webexpertises die verband houden met het beheer van digitale projecten. Websitecreatie, audit en advies in digitale strategie.
België, Leuze-en-hainaut
... du Chef. VerBau staat synoniem voor op maat gemaakte kwaliteitsproducten. Onze dessertverrines zijn samengesteld uit romige mousse van fruit of lichte chocolade en heerlijk gegarneerd. Onze mini bavarois bestaat uit een heerlijke biscuit, bedekt met een lichte mousse van fruit of chocolade, alles fijn gegarneerd. Keuze uit verschillende smaken.
Oostenrijk, Siegendorf
...Wij zijn uw catering- en partyservice in Eisenstadt en omgeving. Daarnaast zijn we gefocust op de regio Mattersburg & Rohrbach. Naast catering ondersteunen we u ook bij het eventmanagement. Alle projecten worden persoonlijk door de chef begeleid, zodat u een topservice ontvangt! Als drankenleverancier brengen we ook regionale en bijzondere specialiteiten bij u thuis (zowel alcoholvrije als alcoholische dranken). Bel ons gerust om meer te weten te komen over onze diensten!
Verenigd Koninkrijk, Chichester
... reeks is werkelijk een klasse apart. Door technologische en ontwerpuitmuntendheid samen te brengen, heeft Centurion de weg vrijgemaakt voor een nieuwe generatie centrifuges. Bereik: Ziekenhuiscentrifuges Analytische centrifuges Onderzoekscentrifuges Diergeneeskundige centrifuges Chef-centrifuges Bar-centrifuges...
België, Kaprijke
... koloniale stijl, werd opgenomen in de prestigieuze keten "Relais du Silence". Er zijn 9 vernieuwde kamers. Carl Van Hecke en zijn team staan garant voor een waaier van uitgelezen gerechten. Iedere dag is er een marktmenu, die in de vroege ochtenduren door de chef samengesteld wordt naargelang het aanbod en seizoen, zoals asperges uit de eigen regio, oesters uit Grevelingen, zelfbereide fois gras, ...
...La Gitana Spaans Restaurant - Tapasbar & Hotel Het Spaanse restaurant met een authentieke sfeer in Ratingen. Ga met ons mee op een culinaire ontdekkingsreis. Naast tapas staan diverse specialiteiten uit verschillende Spaanse regio's op ons menu. Hoogste kwaliteit en zorgvuldige bereiding staan voor onze chef-kok voorop en verrassen met inspirerende kookkunst met verse, mediterrane specialiteiten...
Frankrijk, Faches Thumesnil
...Gelegen op 2 km van de luchthaven Lille Lesquin, op 5 minuten van het centrum van Lille, biedt L'Escale des Gourmets een dozijn comfortabele kamers aan. Ons restaurant, geleid door chef Alain Gruson, heeft een menu dat ideaal is voor uw zakelijke maaltijden, uw recepties (communie, doop, verjaardag...) en uw seminars. De zalen zijn uitgerust met alle benodigde materialen voor uw werkvergaderingen, aangezien ze beschikken over wifi en videoprojectoren.
Italië, Motta De' Conti
... Monferrato. De kamers kijken uit op een ruime en verzorgde groene ruimte. Elke kamer beschikt over privéfaciliteiten, tv en een haardroger. Onze keuken is typisch voor de regio, maar op een moderne manier gepresenteerd door onze chef, zonder de echte tradities van het gebied te verwaarlozen. Bij onze locatie is het mogelijk om recepties, feesten, vergaderingen, zakelijke lunches en diners te organiseren...
Italië, Opera (Milan)
...Al onze sauzen bevatten geen conserveermiddelen en kleurstoffen worden in de minste hoeveelheid gebruikt om het uiterlijk en de smaak niet te veranderen. Onze exclusieve ‘aromAmore’ lijn is gecreëerd voor liefhebbers van gezond en smakelijk eten. Onze chef is innovatief maar tegelijkertijd praktisch. De onderscheidende kwaliteit van zijn creaties komt niet alleen voort uit zijn selectie van eersteklas ingrediënten, maar ook uit de noodzaak om een geldig alternatief te creëren voor de producten die momenteel beschikbaar zijn op de massamarkt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play