Duitsland, Neustetten
...Onze gepersonaliseerde chocolade- en pralinevormen zijn daarom ook ideaal voor het maken van kleine giveaways en relatiegeschenken. Wij produceren al voor u in zeer kleine hoeveelheden. Een speciale eigenschap zijn onze chocoladevormen voor geochocolade. Neem contact met ons op over onze diverse mogelijkheden. Wij kijken uit naar uw idee en aanvraag.
België, Enghien
... bent, wij zijn uitgerust en gewend om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen. De verpakking van onze chocolade-sticks en onze praline-dozen kan op uw verzoek gepersonaliseerd worden: om reclame te maken voor uw bedrijf (klantencadeaus, ...), om door te verkopen en zo winst voor uw vereniging te genereren, om een evenement, een geboorte, ... aan te kondigen.
Verenigd Koninkrijk, Greenford
Chocolade maken Chocoladeproductie Chocoladegroothandel Ambachtelijke chocolade. Pralines, chocolade repen, cacao, van boon tot reep...
Andere Producten
Zout Karamel
Zout Karamel
Portfolio (1)
Frankrijk, Nice
... van ingrediënten combineren. We bieden een assortiment producten aan zoals: - de chocolade tabletten 71% - de brownies - de cookies - de citroen financiers - de fruit snoepjes De aperitiefkoekjes komen zeer binnenkort! ... Wilt u iets laten maken op basis van een van uw recepten? Dat is mogelijk, neem contact met ons op! Onze producten bevatten 0% THC volgens de Europese regelgeving. CBD is geen medicijn! Het kan in geen geval een medische behandeling vervangen.
Portfolio (9)
Frankrijk, Rennes
... luisteren naar uw behoeften om een op maat gemaakte mochi te maken. Samen bestuderen we uw specificaties, uw smaakwensen en uw verpakkingsbehoeften (biologische mochi's, koosjere mochi's, vloeibare hartmochi's, mochi's in verschillende vormen...).
... koelcentra, melkontvangst- en pasteuriseringslijnen, gepasteuriseerde drinkmelk, melklijnen; yoghurt-, ayran- en kefirlijnen; productielijnen voor vele kaasvariëteiten zoals witte kaas, wrongel, kashar, gouda, mozzarella, cheddar, hellim, roomkaas; vruchtensap-, jam-, marmelade- en melasseproductielijnen maken ook ijs- en melkzoetproductielijnen; frisdranken, cola-dranken, chocolade, margarine, tomatenpuree, enz. de oprichting van speciale apparatuur voor productie-installaties en de levering van gerichte oplossingen aan de voedingsindustrie.
Portfolio (6)
Frankrijk, Perpignan
... voor mooie tafelcentra, prachtige bloemenvaasjes, mooie kleine vazen en een trendy kandelaar. Wij verkopen onze artikelen aan verhuurbedrijven, evenementenorganisatoren, bloemisten, online bedrijven en winkeliers die mooie etalages willen maken met originele vazen en bloemcontainers. Voor uw chocolaterie vindt u ook prachtige mini-vazen en theelichthouders om mooie trendy composities te creëren met decoratieve elementen en heerlijke chocolade. Onze producten zijn: Budvases: voor evenementenontwerpers, de knopvazen kunnen...
Verenigd Koninkrijk, Birmingham
... koelcentra, melkontvangst- en pasteuriseringslijnen, gepasteuriseerde drinkmelk, melk lijnen; yoghurt-, ayran- en kefirlijnen; productielijnen voor vele kaasvariëteiten zoals witte kaas, wrongel, kashar, Gouda, mozzarella, cheddar, helloumi, roomkaas; vruchtensap-, jam-, marmelade- en melasseproductielijnen maken ook ijs en melkzoetproductielijnen; frisdranken, cola-dranken, chocolade, margarine, tomatenpuree, enz. de oprichting van speciale apparatuur voor productie-installaties en de levering van gerichte oplossingen aan de voedingsindustrie.
Portfolio (9)
Duitsland, Bad Münder
... plezier wilt doen, meinpad.de is uw betrouwbare partner. Vergaderingen, zakelijke afspraken? – Geen probleem. Wij maken graag geheel op maat gemaakte aanbiedingen voor u. Schrijf ons of bel ons gewoon. Bij ons zijn er geen wachttijden, we zijn altijd voor u beschikbaar, ook als er iets niet naar uw volle tevredenheid verloopt – we vinden zeker een oplossing. Uw bestelling wordt dagelijks door DHL bij...
Spanje, Sant Boi De Llobregat (barcelona)
... het product en de presentatie van zijn creaties. Met die fusie van ideeën, veel passie en toewijding is geboren wat vandaag de dag Bubó is. Tegenwoordig blijven we ambachtelijke producten maken met eersteklas grondstoffen. We blijven innoveren met natuurlijkere ingrediënten, nieuwe ontwerpen, smaken en texturen, met een focus op biologische landbouw en duurzame teelt van essentiële producten zoals...
België, Brussels
... met een exclusieve praline selectie. Ook vindt u verschillende personalisatiemogelijkheden op onze site, die uw chocolade cadeau nog specialer maken. Cacao is echter niet alleen heerlijk om op de tong te laten smelten en in onze maag te verdwijnen - nee, het heeft ook veel rijke stoffen voor onze huid. Ontdek hier onze selectie van onze cosmetische producten van cacaoboter en Belgische chocolade...
Turkije, Konya
Na vijf jaar van infrastructuurwerkzaamheden werd op 03.12.2010 TRAPEZ Makina opgericht door Ali ÇAĞLI en Ramazan YILDIRIM. Het is het resultaat van 25 jaar productie-ervaring en deskundige engineering. Het is een stap die is gezet om het leven gemakkelijker te maken voor de mensheid, die altijd meer waard is. TRAPEZ Makina fungeert als een evenwichtmechanisme voor zijn concurrenten en als een energiebesparend hulpmiddel voor zijn klanten. In de productiesector, waar we zijn begonnen met chocolade verpakkingsmachines, produceren we speciale machines die zijn afgestemd op de problemen van onze klanten.
Duitsland, Hürth
...Welkom in onze chocoladewerkplaats Creativiteit in chocolade Bent u op zoek naar buitengewone, zoete cadeau-ideeën, giveaways, enz. om een blijvende indruk achter te laten bij uw klanten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze "Ideeëngenerator" maken we met de hand de fijnste chocoladeproducten en nog veel meer. Graag maken we speciaal volgens uw wensen. Onze eigen eis aan de hoge...
Spanje, San Vicente Del Raspeig, Alicante
Specialisten in biscuit, biscuitbodems en biscuitplaten, voor de industrie, ambachtslieden en bakkerijen. Producten voor patisserie, ijsbereiding, snoep en banketbakkerij, luchtig en perfect voor het maken van de beste taarten, om te doordrenken of te vullen met siropen, jam of confituren. Natuurlijk biscuit, wortelbiscuit, Sachertorte, toffee, dubbele chocolade, amandel, en een grote...
Portfolio (3)
België, Mouscron
... Products, maar ook onder de merken van distributeurs. We gebruiken alleen verse en hoogwaardige ingrediënten. Zo maken chocolade van Callebaut, fruitpurees (en geen poeder), de echte mascarpone uit Italië... deel uit van onze recepten. Ons team bestaat uit ervaren en professionele patissiers, waar handwerk nog steeds een belangrijke rol speelt. Onze producten blijven dus ambachtelijk.
Oostenrijk, Wien
... wereldwijd bekend zijn, zoals Milka, Mirabell en Manner - evenals regionaal populaire specialiteiten - op nieuwe markten. Bovendien levert het bedrijf aan groothandels en supermarktketens in die markten tegen concurrerender prijzen dan hun vorige leveranciers, om duurzame groei voor zijn klanten mogelijk te maken als een nieuwe, sterke partner.
Roemenië, Bucuresti
... produceert: - Eenvoudige zoetstoffen en zoetstoffen met 10 natuurlijke smaken, - Vloeibare sappen (3 soorten), - Instant sappen (4 soorten) - onze instant sappen van vriesgedroogde fruitsappen, gezoet met Stevia, zijn uniek in de wereld!, - Chocolade (melk en puur) en - Suikerwaren (taarten enz.) Zo kunnen onze klanten op één plek alle soorten zoete maar suikervrije producten vinden die...
Portfolio (7)
België, Wauthier-Braine
... hebben we onze uitdaging weten waar te maken door onze expertise te combineren met de kennis van goede Belgische chocolade. De enorme creativiteit, de wil om te ontwikkelen terwijl we een onberispelijke kwaliteit behouden, en de teamgeest die ons drijft, weerspiegelen zich in de chocolade die we produceren en de service die we bieden.
Frankrijk, Beaune
... verwennen. Het merk Flavors & Chefs® is opgericht voor professionals in de bakkerij/patisserie voor export en heeft als doel hoogwaardige ingrediënten aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van de meest veeleisende professionals. We bieden een assortiment aan van bijna 500 referenties dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten: aroma's, kleurstoffen, alcoholen, chocolade, gedroogd...
Italië, San Giorgio Canavese (to)
productie en verkoop van DOCG wijnen en tafelwijnen, klassieke en brut mousserende wijnen, passito, polenta en wafels van oude Piemontese maïs, honing, confituren en sauzen van onze eigen productie, chocolade met passito, het maken van geschenkverpakkingen en bedankjes, organisatie van evenementen voor groepen en scholen, educatieve boerderij...
Roemenië, Livezeni
... suikerpasta, en royal icing mixpoeder. We maken verschillende soorten eetbare confetti, suikerparels en nonpareils. De kwaliteit en het succes van onze producten spreken voor zich. In de afgelopen jaren zijn we erin geslaagd onze goederen te verkopen in Hongarije, Slovenië, Nederland, Duitsland, Tsjechië, Slowakije, Bulgarije en andere Europese landen. Onze klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van...
Portfolio (8)
Denemarken, Næstved
... verzameld voor mooie thema's zoals Frozen, voetbal, prinsessen. Daarnaast zijn we zelf erg blij met alles wat met chocolade te maken heeft; we houden van de goede chocolade van Callebaut en de professionele vormen van Chocolate World.
België, Fosses-La-Ville
De chocolaterie Chantal Florent is de toevluchtsoord voor chocoladeliefhebbers. De winkel maakt de ene smakelijker specialiteit dan de andere op basis van Valprona chocolade (natuurlijk en zonder conserveermiddelen): meer dan 50 soorten pralines, chocoladegebak, chocoladegedipte vruchten, chocoladepasta… Maar ook streekproducten. U kunt deelnemen aan workshops voor het maken van pralines of andere chocolade-specialiteiten (nodig uw personeel, vrienden, of familie uit (minimaal 7 personen)). De chocolaterie biedt ook speciale creaties aan, zoals Sinterklaas…...
Polen, Zielonka
Geachte dames en heren, MAIZER is een producent van reclamezoetigheden. MAIZER is vooral gespecialiseerd in de productie van karamel met logo. De karamel is verkrijgbaar in twee smaken: melk en cacao. Het team van Maizer kan zelfs het logo van uw bedrijf in chocolade maken - in elke gewenste chocoladeshape. Wij distribueren: chocolade, karamel, lollies met logo, snoepjes met logo op etiketten...
... verleiden, worden de beste cacaocru's en hoogwaardige grondstoffen geselecteerd. Ingrediënten gegarandeerd zonder GGO's. Ethische en duurzame chocolade, met pure cacaoboter en zonder toegevoegde plantaardige vetten. Volle melk en verse boter van de zuivelfabriek. Corné Port-Royal is een netwerk van een twintigtal winkels in België en 15 in Frankrijk. Wij bieden u een breed assortiment aan pralines.
Frankrijk, Toulouse
Het Chocoladebedrijf werd in 1994 opgericht door Vincent Puyuelo in Toulouse. De passie en het ambachtelijke vakmanschap van Isabelle en Vincent Puyuelo staan in het teken van uw zoetigheid! Wij maken in het zicht van onze klanten in onze winkels-Ateliers onze chocoladeplaten, onze fudges, onze chocoladepanelen, onze gigantische Orangettes, onze praliné rotsen en onze chocoladevormen. We beginnen in november met de productie van een assortiment gedroogd fruit omhuld met chocolade in de nieuwe winkel aan de 9 rue du Taur.
Frankrijk, Marssac Sur Tarn
De Chocolats YVES THURIES vertegenwoordigen het vakmanschap van een traditionele Franse chocolatier, Yves Thuriès. De chocolaterie produceert chocolade van pure cacaoboter. Ze maken chocolade tabletten, chocolade geschenken, macarons van chocolade, chocolade hapjes en andere verfijnde chocolade met exclusieve recepten. De chocolade van YVES THURIES is van uitstekende kwaliteit en heeft een uitzonderlijke authenticiteit. Ze worden verkocht in Frankrijk en over de hele wereld.
België, Seneffe
... zijn bovendien een rijke bron van Vitamine E. Ons assortiment omvat ook biologische amandelen omhuld met biologische chocolade, evenals een productlijn van biologische chocoladesticks die kunnen worden genoten in een warme drank of als een lolly. De biologische chocolade wordt lokaal geproduceerd: in België. Onze uitstekende cacaobonen worden geïmporteerd uit een kleine coöperatie in de Dominicaanse Republiek.
... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
België, Mol
Royal Chocolade produceert dunne chocoladeblaadjes die in allerlei zoete creaties kunnen verwerkt worden.Wij kwamen op de idee om in plaats van knisperige chips, chocoladeblaadjes te maken, een concept dat in de loop van de jaren heel goed aansloeg. Wij werken evenwel hoofdzakelijk voor private label. Onze productie gaat nagenoeg helemaal de grens over, naar liefst 86 verschillende landen. In Amerika hebben we een eigen verkoopvestiging.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play