Duitsland, Nürnberg
... in 1999 de bakkerijdivisie van Schöller, waarin Haeberlein-Metzger was geïntegreerd, overgenomen door de Lambertz-groep, die Haeberlein als een zelfstandige merk voortzette. Wij bieden u de fijnste Neurenberger en Aken baktraditie. Heerlijke lekkernijen in de voor-kerst- en adventstijd. Eisen en stijlvolle geschenken voor uw klanten, zakenpartners en medewerkers. Cadeautjes, blikken, pakketten, truffels en amandelen. Wij bieden een fullservice in de verzendafhandeling van A-Z. Kerst- en groetenkaarten, ook in eigen ontwerp. Personalisaties met uw bedrijfslogo op kisten en nog veel meer!
België, Hermalle-Sous-Argenteau
... staat tot uw beschikking om uw op maat gemaakte chocoladeproject te ontwikkelen! Wij kunnen u chocolade in alle vormen leveren. Het assortiment omvat een brede selectie van producten. Probeer bijvoorbeeld onze assortiment van napolitains, pralines of tabletten. Verkrijgbaar in verschillende smaken en vormen. Kent u de geroosterde amandelen? Een delicatesse: ze zijn omhuld met smeltende chocolade...
Turkije, Kocaeli
...Frankrijk, Oostenrijk, Noorwegen, Litouwen, Hongarije, Bosnië, Rusland, Oekraïne, Azerbeidzjan, Cyprus, Qatar, VAE, Koeweit, Oman, Bahrein, Mauritius en de Seychellen. We gebruiken hoogwaardige ingrediënten in onze producten, zoals hoogwaardige echte Belgische chocolade (Barry Callebaut). We hebben halal-certificaten.
Frankrijk, Aix-En-Provence
... unieke samenstelling van zijn calissons. Als echte fruitconfiseur zorgen wij voor de productie: gekonfijte meloenen 'tot in het hart', een hoog percentage amandelen en de suiker die voordelig is vervangen door fruitsiroop vormen het geheim van de verfijning en de smaak van de Calissons Léonard PARLI. Wij verkopen onze productie uitsluitend aan traditionele winkels die de kwaliteit van onze specialiteiten waarderen en kunnen benadrukken.
Frankrijk, TERRASSON
...pistachenoten, cashewnoten, cacao, koffie, granen, lyofiliseerde vruchten, koekjes… Enkele voorbeelden van verwerkte producten: natuurlijke gedroogde noten, gehakte gedroogde noten, geroosterde gedroogde noten, gepasteuriseerde gedroogde noten, geoxideerde gedroogde noten, ontvelde/witte gedroogde noten, gekarameliseerde gedroogde noten, met suiker bedekte gedroogde noten, met chocolade bedekte gedroogde noten, mengsels van gedroogde noten, puree van gedroogde noten, stukjes gedroogde noten / agglomeraten van verschillende groottes, coatings van lyofiliseerde vruchten of gedroogde vruchten.
België, Yvoir
...Laat premium koekjes ontdekken die ambacht, passie en productiviteit combineren. Elk koekje is anders: of ze nu knapperig of smeltend zijn, met amandelen of met 2 soorten chocolade, er is er altijd wel één die de meest verfijnde fijnproevers tevredenstelt. De koekjesfabriek Destrée maakt ook "op maat gemaakte" koekjes: koekjes op basis van thee voor grote thehuizen, hartige koekjes, altijd met ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
Italië, Montelupo Fiorentino
... kwaliteit selecteren, zoals Italiaanse amandelen, vijgen uit Cosenza, pistachenoten, chocolade, en creëren we nieuwe en ongebruikelijke combinaties. met delicate en verrassende smaken, gepresenteerd in zorgvuldig ontworpen en moderne verpakkingen die de inhoud altijd goed zichtbaar laten. Alle fasen van onze productie zijn volledig ambachtelijk, van de voorbereiding van de deeg tot het snijden van de...
België, Vivegnis
PMSWEET stelt zich voor en ontwerpt luxe ambachtelijke patisserieën voor de professionals van de zoetigheden. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van macarons. Onze macarons worden ambachtelijk vervaardigd, met uitzonderlijke grondstoffen: Bourbon vanille, Valrhona chocolade, seizoensgebonden verse vruchten. Onze macarons zijn gemaakt van eersteklas amandelen. Ze combineren een knapperige...
België, Seneffe
... zijn bovendien een rijke bron van Vitamine E. Ons assortiment omvat ook biologische amandelen omhuld met biologische chocolade, evenals een productlijn van biologische chocoladesticks die kunnen worden genoten in een warme drank of als een lolly. De biologische chocolade wordt lokaal geproduceerd: in België. Onze uitstekende cacaobonen worden geïmporteerd uit een kleine coöperatie in de Dominicaanse Republiek.
Luxemburg, Kopstal
...Happy People Planet produceert heerlijke biologische gekruide amandelen, biologische amandelen omhuld met biologische & Fairtrade chocolade, evenals biologische & Fairtrade chocoladesticks!
België, Trooz
Benoit Nihant is een chocolatier die een breed scala aan producten aanbiedt. Collectie haute couture: chocoladebonbons aangeboden in assortiments (kleine chocoladepallets met zowel klassieke als pittige smaken). Creaties: truffels, gezouten karamel, hemelse lekkernijen, samba harten, verslavend,… Delicubes: orangettes, citronettes, clementines, gember, pompelmoes, krokante amandelen, pecannoten,… Zoete geneugten: bereidingen voor warme chocolade, cacaobonen, cacaopoeder, chocoladepasta,… De feestelijke: absoluut fruitig en truffels met oude rum en chili.
Frankrijk, SERRES-CASTET
...Ambachtelijke productie van snoep, fijne chocolade, gedroogd fruit en amandelen omhuld met chocolade van hoge kwaliteit. Assortiment van snoep en chocolade-specialiteiten, waaronder de beroemde GEBRANDEDE DRUIVEN, gemarineerd in grote cru's zoals Sauternes, Jurançon... Sinds 1945, het jaar van oprichting van de chocolaterie door Guy Verdier, zet de 3e generatie zich in om het nobele karakter van...
Spanje, TOBARRA - ALBACETE
Frankrijk, Vallon Pont D'arc
Spanje, Barcelona
De Aventura van Casanella Xocolaters begon in 1998 onder leiding van Xavier Casanella, die innoveerde met het typische zoetigheid van zijn dorp Vilafranca del Penedès (Barcelona), gemaakt van Marcona-amandelen bedekt met chocolade. In 2002 creëert hij de Crackania, een klein en zoet genot van Marcona-amandelen, en innoveert hij op het gebied van smaken door een zorgvuldige selectie van...
Spanje, Binéfar (huesca)
Bedrijf dat zich richt op de productie en vervaardiging van natuurlijke noten, geroosterde, gefrituurde, gezouten, gekarameliseerde en chocolade noten, evenals de verkoop van al onze producten via traditionele distributiekanalen, HORECA, groothandel of detailhandel.
Ons bedrijf Meshur Safranbolu Lokumcusu is gespecialiseerd in de productie en export van Turkse Delight, ook wel bekend als LOKUM of DELIGHT. Onze producten worden in verschillende categorieën geproduceerd zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen. Ons assortiment omvat Turkse Delight met pistachenoten, amandelen, hazelnoten, bosbessen, frambozen, enz.
...Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG produceert tal van producten voor de bakkerij-industrie: • Marzipan-, Persipan- en notenmassa's; • Notennougat- en amandelnougatmassa's; • Donkere en volle melk chocoladecoatings, evenals witte chocolade; • Hazelnoot- en amandelbereidingen; • en dit alles in een breed assortiment, inclusief biologische producten.
Frankrijk, Challans
...Délices d'Anvers wil zijn klanten chocoladesmaken laten ontdekken die voor sommigen nog onbekend zijn. De originaliteit van zijn presentaties maakt van deze chocolatier een ambachtsman die verliefd is op zijn vak. Voor een doop of een communie zoekt iedereen een mix van eenvoud en bijzonderheid. Om u tevreden te stellen, biedt Délices d'Anvers een breed scala aan verpakkingen en smaken (amandelen...
... Casinos. De beste ambachtelijke peladillas ter wereld. Suikerpeladillas, chocoladepeladillas, gekarameliseerde peladillas, pure chocoladepeladillas, melkchocoladepeladillas, witte chocoladepeladillas. Ambachtelijke peladillas. Traditionele ambachtelijke zoetigheden van Casinos. De beste ambachtelijke zoetigheden ter wereld. Gevulde amandelen, polvorones, pure chocoladeplaten, melkchocoladeplaten, witte chocoladeplaten. Ambachtelijke zoetigheden. De beste ambachtelijke schalen met zoetigheden van Sant Donis. Schalen met figuurtjes en lollies van Sant Donis, drie verschillende formaten.
Italië, Pisa
In het hart van Toscane, dicht bij Pisa, produceert Amedei hoogwaardige Italiaanse chocolade afkomstig van geselecteerde plantages. Repen, Napolitains, Truffels en Pralines, Crèmes. Donkere en extra donkere chocolade, melk- en witte chocolade, chocolade met hazelnoten, met amandelen, met fruit en ganduja-chocolade, cru monorigin chocolade. Naast de klassiekers produceert Amedei Monorigin Cru...
België, Alleur
...Spécul’house is een ambachtelijke koekjesfabriek die Belgische specialiteiten produceert, zoals speculoos met amandelen, speculoos met chocolade en gebakken marsepein. Ons doel is om deze producten internationaal bekend te maken. We zijn op zoek naar exporteurs en distributeurs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verpakkingsformaten en -condities. Ook in ons assortiment zijn er formaten voor "koffie begeleiding".
België, Saintes
...Carlier Nougatiers biedt een uitgebreid assortiment van verschillende producten en afgeleiden van nougat aan: zachte nougat (losse napolitains, individueel verpakt in bulk, luxe dozen / houten kistjes gevuld, amandelrepen, fruitrepen / chocolade / zonder amandelen), zachte en harde nougat (Horeca-assortiment, zakken met fruit / amandelen / chocolade en diverse in Tubo en verschillende assortiments van verschillende smaken) en zachte nougatgebak.
Spanje, Villamanta, Madrid
... brengen al deze smaken naar uw smaakpapillen. We bieden zeven heerlijke smaken aan: Vijg & Amandel, Dadel & Walnoot, Sinaasappel & Amandel, en al deze met Chocolade, en Abrikozen & Amandel Taarten in verschillende vormen en gewichten. Onze gedroogde fruit taarten zijn de favoriete metgezellen van kaas: gebruik ze om een unieke kaasplank te creëren en geniet van een plakje met een van uw favoriete.
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.
Italië, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - is een ambachtelijk bedrijf dat likeuren, pasta, jam, traditionele zoetigheden (gevulde wafels, cartellate, mostaccioli, amandelen) en aromatische oliën produceert volgens oude recepten uit de Gargano. De typische zoetigheden variëren van cartellate met amandelen en honing of met gekookte wijn, tot mostaccioli met citroen of chocolade, tot taralli met wijn en nog veel...
... dagelijks zijn klantenbestand op de buitenlandse markt. #Amandelen #Kikkererwten #Chocolade Gecoate #Kikkererwten #Koffie #Koffiebonen #Gedroogde Abrikozen #Gedroogde Vijgen #Gedroogde Noten #Groene Koffie #Bonen #Hazelnoten #Pinda #Pinda Kernels #Pistache #Popcorn #Rozijnen #Rozijnen #Geroosterde Kikkererwten #Geroosterde Maïs #Zonnebloempitten #Zonnebloemzaden #Walnoten #Geel Geroosterde Kikkererwten #Biologische Gedroogde Vruchten #Noten Gedroogde Vruchten #Gedehydrateerde Vruchten...
... oprichter zijn overgedragen. De Suikerbonen van Varese van Ernesto Brusa ontstaan als volgt: suikerbonen met amandelen en grondstoffen van de beste kwaliteit, gecombineerd met een zorgvuldige en vakkundige verwerking. De Suikerbonen van Varese zijn alleen te koop bij Ernesto Brusa in de winkel die aan de fabriek is verbonden.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Spanje, Rivas Vaciamadrid
Groothandel in originele chocolade in de vorm van kaas, salami, hoge hakken, pizza, courgette, wortel, gebakken ei. Allemaal glutenvrij en van verschillende oorsprong. Hoge kwaliteit van het product. Distributie van chocolade amandelen. Handgemaakt en glutenvrij.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play