België, Vivegnis
PMSWEET stelt zich voor en ontwerpt luxe ambachtelijke patisserieën voor de professionals van de zoetigheden. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van macarons. Onze macarons worden ambachtelijk vervaardigd, met uitzonderlijke grondstoffen: Bourbon vanille, Valrhona chocolade, seizoensgebonden verse vruchten. Onze macarons zijn gemaakt van eersteklas amandelen. Ze combineren een knapperige...
België, Seneffe
... zijn bovendien een rijke bron van Vitamine E. Ons assortiment omvat ook biologische amandelen omhuld met biologische chocolade, evenals een productlijn van biologische chocoladesticks die kunnen worden genoten in een warme drank of als een lolly. De biologische chocolade wordt lokaal geproduceerd: in België. Onze uitstekende cacaobonen worden geïmporteerd uit een kleine coöperatie in de Dominicaanse Republiek.
Luxemburg, Kopstal
...Happy People Planet produceert heerlijke biologische gekruide amandelen, biologische amandelen omhuld met biologische & Fairtrade chocolade, evenals biologische & Fairtrade chocoladesticks!
Zweden, Åkersberga
... tot een minimum te beperken. Onze producten: Amandelen, paranoten, cashewnoten, kokosnoten, hazelnoten, hazelnootpasta, geroosterde hazelnoten, pinda's, geblancheerde pinda's, pecannoten, pijnboompitten, pistachenoten, zaden, walnoten. Meel, amandelmeel, pilwortel, gerstmeel, boekweitmeel, cassavemeel, kikkererwtenmeel, kokosmeel, maïsmeel, hazelnootmeel, havermoutmeel, aardappelzetmeel, quinoameel...
Portfolio (201)
... geselecteerde kwaliteitsingrediënten. De smaak, die zowel knapperig als romig is, onderscheidt het van andere producten op de markt. We bieden verschillende smaken en verpakkingen aan (los, zak, blok van 15 kg,…); laat u verleiden door onze nougat met karamel en gezouten boter, amandel, chocolade of speculaas, maar ook cranberry of amandel/pistache. We werken voornamelijk samen met groothandels, distributeurs, delicatessenwinkels, marktkramers, handelaren,… Natuurlijk staat ons team tot uw beschikking om uw aanvraag te bestuderen en u van meer informatie te voorzien.
Portfolio (34)
Spanje, Barcelona
De Aventura van Casanella Xocolaters begon in 1998 onder leiding van Xavier Casanella, die innoveerde met het typische zoetigheid van zijn dorp Vilafranca del Penedès (Barcelona), gemaakt van Marcona-amandelen bedekt met chocolade. In 2002 creëert hij de Crackania, een klein en zoet genot van Marcona-amandelen, en innoveert hij op het gebied van smaken door een zorgvuldige selectie van...
Opgericht in 1986, VIJAYA® is een Frans merk. Als familiebedrijf, pionier in biologische producten, is onze onderneming gespecialiseerd in de import en distributie van biologische gedroogde vruchten. Vijaya selecteert de meest smaakvolle variëteiten en maten, wat de sappige vruchten een unieke zachtheid geeft. Dankzij meer dan 35 jaar duurzame relaties met onze producenten en partners, biedt Vij...
Portfolio (120)
Oostenrijk, Krummnussbaum
Met meer dan tien jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsproducten aan een enorme markt in Europa en het Verenigd Koninkrijk hebben we sinds 2006, toen we begonnen, en 2010, toen het merk werd geconsolideerd, slechts één doel voor ogen: de grootste leverancier ter wereld van gezonde noten, dranken, peulvruchten, specerijen en nog veel meer te zijn, die voldoet aan internationale normen. Voor o...
Portfolio (9)
Italië, Pisa
In het hart van Toscane, dicht bij Pisa, produceert Amedei hoogwaardige Italiaanse chocolade afkomstig van geselecteerde plantages. Repen, Napolitains, Truffels en Pralines, Crèmes. Donkere en extra donkere chocolade, melk- en witte chocolade, chocolade met hazelnoten, met amandelen, met fruit en ganduja-chocolade, cru monorigin chocolade. Naast de klassiekers produceert Amedei Monorigin Cru...
België, Alleur
...Spécul’house is een ambachtelijke koekjesfabriek die Belgische specialiteiten produceert, zoals speculoos met amandelen, speculoos met chocolade en gebakken marsepein. Ons doel is om deze producten internationaal bekend te maken. We zijn op zoek naar exporteurs en distributeurs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verpakkingsformaten en -condities. Ook in ons assortiment zijn er formaten voor "koffie begeleiding".
België, Saintes
...Carlier Nougatiers biedt een uitgebreid assortiment van verschillende producten en afgeleiden van nougat aan: zachte nougat (losse napolitains, individueel verpakt in bulk, luxe dozen / houten kistjes gevuld, amandelrepen, fruitrepen / chocolade / zonder amandelen), zachte en harde nougat (Horeca-assortiment, zakken met fruit / amandelen / chocolade en diverse in Tubo en verschillende assortiments van verschillende smaken) en zachte nougatgebak.
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.
Italië, Monte Sant'angelo
GARGAN’OK - Gargano Sapori - is een ambachtelijk bedrijf dat likeuren, pasta, jam, traditionele zoetigheden (gevulde wafels, cartellate, mostaccioli, amandelen) en aromatische oliën produceert volgens oude recepten uit de Gargano. De typische zoetigheden variëren van cartellate met amandelen en honing of met gekookte wijn, tot mostaccioli met citroen of chocolade, tot taralli met wijn en nog veel...
... dagelijks zijn klantenbestand op de buitenlandse markt. #Amandelen #Kikkererwten #Chocolade Gecoate #Kikkererwten #Koffie #Koffiebonen #Gedroogde Abrikozen #Gedroogde Vijgen #Gedroogde Noten #Groene Koffie #Bonen #Hazelnoten #Pinda #Pinda Kernels #Pistache #Popcorn #Rozijnen #Rozijnen #Geroosterde Kikkererwten #Geroosterde Maïs #Zonnebloempitten #Zonnebloemzaden #Walnoten #Geel Geroosterde Kikkererwten #Biologische Gedroogde Vruchten #Noten Gedroogde Vruchten #Gedehydrateerde Vruchten...
Spanje, Binéfar (huesca)
Bedrijf dat zich richt op de productie en vervaardiging van natuurlijke noten, geroosterde, gefrituurde, gezouten, gekarameliseerde en chocolade noten, evenals de verkoop van al onze producten via traditionele distributiekanalen, HORECA, groothandel of detailhandel.
Ons bedrijf Meshur Safranbolu Lokumcusu is gespecialiseerd in de productie en export van Turkse Delight, ook wel bekend als LOKUM of DELIGHT. Onze producten worden in verschillende categorieën geproduceerd zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen. Ons assortiment omvat Turkse Delight met pistachenoten, amandelen, hazelnoten, bosbessen, frambozen, enz.
...Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG produceert tal van producten voor de bakkerij-industrie: • Marzipan-, Persipan- en notenmassa's; • Notennougat- en amandelnougatmassa's; • Donkere en volle melk chocoladecoatings, evenals witte chocolade; • Hazelnoot- en amandelbereidingen; • en dit alles in een breed assortiment, inclusief biologische producten.
Frankrijk, Challans
...Délices d'Anvers wil zijn klanten chocoladesmaken laten ontdekken die voor sommigen nog onbekend zijn. De originaliteit van zijn presentaties maakt van deze chocolatier een ambachtsman die verliefd is op zijn vak. Voor een doop of een communie zoekt iedereen een mix van eenvoud en bijzonderheid. Om u tevreden te stellen, biedt Délices d'Anvers een breed scala aan verpakkingen en smaken (amandelen...
... Casinos. De beste ambachtelijke peladillas ter wereld. Suikerpeladillas, chocoladepeladillas, gekarameliseerde peladillas, pure chocoladepeladillas, melkchocoladepeladillas, witte chocoladepeladillas. Ambachtelijke peladillas. Traditionele ambachtelijke zoetigheden van Casinos. De beste ambachtelijke zoetigheden ter wereld. Gevulde amandelen, polvorones, pure chocoladeplaten, melkchocoladeplaten, witte chocoladeplaten. Ambachtelijke zoetigheden. De beste ambachtelijke schalen met zoetigheden van Sant Donis. Schalen met figuurtjes en lollies van Sant Donis, drie verschillende formaten.
Spanje, TOBARRA - ALBACETE
Frankrijk, Vallon Pont D'arc
... oprichter zijn overgedragen. De Suikerbonen van Varese van Ernesto Brusa ontstaan als volgt: suikerbonen met amandelen en grondstoffen van de beste kwaliteit, gecombineerd met een zorgvuldige en vakkundige verwerking. De Suikerbonen van Varese zijn alleen te koop bij Ernesto Brusa in de winkel die aan de fabriek is verbonden.
Italië, Piacenza
... cadeauverpakkingen. De Pasticceria Falicetto is opgericht in 1985 dankzij de intuïtie van Aldo Scaglia, een jonge patissier uit Piemonte die naar Piacenza verhuisde. In de dagelijks gebakken producten, die zijn bereid volgens de tradities van de haute patisserie, wordt veel passie en fantasie gestoken, evenals een constante aandacht voor de ingrediënten. De beste cacaobonen uit Venezuela, Bolivia en het eiland Sao Thome worden geselecteerd om te worden verwerkt en gecombineerd met amandelen of hazelnoten, waardoor een chocolade ontstaat die een zoete gewoonte is geworden voor alle Piacentini.
Frankrijk, Quimper
Ambachtelijke chocolatier in Quimper, Bretagne. Wij vervaardigen een assortiment van ongeveer 35 soorten hoogwaardige chocoladebonbons: pralinés, hazelnoten, amandelen, ganache gemaakt van grand cru cacao, amandelpasta, gezouten boterkaramels, smeerbare gezouten boterkaramel. Verkoop aan professionals in de chocolade, kortingen voor personeelscommissies, verzending door heel Frankrijk, online winkel.
Italië, Gravina Di Catania
Productie en distributie van hoogwaardige typische Siciliaanse producten: je kunt arancini, cannoli, kazen, meel en pasta van oude granen, conserven, olijven en extra vierge olijfolie, confituren en jam, honing, amandelen, pistachenoten, Modica-chocolade, wijnen, bitters, likeuren en vele andere specialiteiten vinden.
Italië, Palermo
...Pasta, couscous, brood, koekjes, zoetigheden en ontbijtgranen bereid met hoogwaardige meelsoorten zoals Timilia, Russello en Maiorca. Ook ontbreken linzen, kikkererwten, amandelen, hazelnoten en andere peulvruchten en biologische gedroogde vruchten niet. Veel producten uit de Siciliaanse patisserie: cannoli, cassata, amandelgebak, krokante snoepjes en pistache nougat. We houden van gezond...
... in verschillende smaken (alcoholisch en niet-alcoholisch... rum, limoncello, gianduja, nougat, enz.) bedekt met extra pure chocolade (min. 62%). - 12 maanden - TARTUFI: van pure chocolade en hazelnoten, bestrooid met cacao. - 12 maanden - CROSTATA DI MELIGA (maïs): Heerlijke taart met maïsmeel die kruimelig en zacht is, gevuld met jam. - 5 maanden - PASTE DI MELIGA (maïs): verrukkelijke koekjes uit...
Spanje, Besalu ( Gerona )
Bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de sector van kwaliteitsvoeding, met typische producten zoals carquinyolis, die zeer gewaardeerd worden in Catalonië, Frankrijk en Italië, met typische mediterrane ingrediënten zoals amandelen en hazelnoten, marsepeinen met pijnboompitten, theekoekjes. Alles met de knowhow van ambachtslieden, gebakken in een houtoven (kastanje), assortiment van bladerdeeg gemaakt met boter zoals vroeger, verrukkelijk gevuld met room, chocolade en confituren, alles van de hoogste kwaliteit.
Italië, Catania
TYPISCHE SIZILIAANSE PRODUCTEN, GEBOREN UIT DE CULINAIRE KUNST VAN GUGINI RAO, ONTWIKKELD DOOR DE JAREN HEEN MET ENKELE ECHTE EN SIZILIAANSE PRODUCTEN VAN PISTACHE TOT AMANDELEN TOT KERSEN. WE KIJKEN ERNAAR UIT U TE ONTVANGEN.
Populaire landen voor deze zoekterm