Italië, San Pietro Clarenza
... gekocht (in zakken van 2/3/4/5 kg, perfect om te serveren aan de tafels van restaurants, cafés, theesalons, enz.) of in elegante verpakkingen om tentoon te stellen op schappen of in hoeken. Ingrediënten: Siciliaanse amandelen, suiker, Honing van de Etna (sinaasappelbloesem) eiwit (natuurlijk, niet gevriesdroogd) Pistachenoten, chocolade / Vanille...
Portfolio (8)
Frankrijk, Saint-Omer
... suiker, witte chocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma), amandelen, hazelnoten, bruine suiker, dextrose, geconcentreerd van: spirulina, appel, radijs en zwarte bessen. Netto gewicht: 100g...
Portfolio (189)
Frankrijk, Saint-Didier-En-Bresse
...Kaars de klassiekers Ferrero Rocher Geurnoten: Gourmand Topnoten: Chocolade, amandelen, cacaoboon Hartnoten: Praliné, hazelnoot Basisnoten: Vanille, muskus Kleur: Goud, Rood Gewicht: 180 gram, 70 gram...
Portfolio (47)
Frankrijk, Poitiers
...Rumvat : Geroosterde noten van koffie, toast, chocolade, honing en vanille. – Sherryvat : Noten van gedroogd fruit (pruim, vijg), vanille en specerijen. – Portvat : Gedroogd fruit, nootmuskaat, peper, vanille en een zoetheid die aan karamel doet denken. – Virgin Oakvat : Licht fruitig en peperig. Noten van hooi, eik en een vleugje vanille. – Calvadosvat : Noten van appel, peer en amandelen.
Portfolio (195)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
...Gilles Sicart, adviseur in de bakkerij en directeur van het Technisch Instituut voor Broodberoepen, lanceert samen met Maé Innovation "de finger madeleine vorm", een serie vormen waarin uw gevoeligheden zich zonder grenzen kunnen uiten. Madeleines in originele vormen, met chocolade, amandelen, granen, gemakkelijk te eten als reisgebak... Het is aan u om recepten te creëren en uw etalages te personaliseren! Formaat: Individueel Grootte: 400x300...
Portfolio (48)
...De Pisco Acholado combineert het stevige karakter van de Quebranta-druif (60%) met de zachtheid van de Italia-druif (60%). Het heeft een gemiddelde body met een gemiddelde tot hoge intensiteit. Het doet denken aan verse kruiden met een afdronk van gedroogd fruit zoals rozijnen en geroosterde amandelen, en een vleugje bittere chocolade. Aanbevolen voor gestructureerde cocktails. 40%...
Portfolio (8)
...Kan sporen bevatten van: gluten, ei, noten (hazelnoten, amandelen, walnoten). Voedingswaarden per 100 g Energie 1560 kJ / 372 kcal Vet 11 g waarvan verzadigde vetzuren 6,8 g Koolhydraten 47 g waarvan suikers 43 g Eiwit 14 g Zout 1,7 g Vulgewicht: 207 g...
Portfolio (13)
Frankrijk, Les Pavillons-Sous-Bois
...Almondy Daim - 12 voorgesneden stukken. Almondy amandelcake met Daim, gecombineerd met amandelen en gouden room, met knapperige karamel-amandelboter.
Spanje, Mataro
... Xixona, Turretas lekkernijen Antiu Xixona, Stukken ananas in siroop Don Frubbo, Turrón kokos La Fama, Mosselen in azijn, Extra vierge olijfolie, In stukken gesneden inktvis, Salchichón Gran Selección Ibérico Navidul, Fuet Gran Selección Ibérico Navidul, Kokosbonbons Antiu Xixona, Mix van noten met chocolade Antiu Xixona, Marsepeinen figuurtjes Antiu Xixona. Wafels gevuld met turrón Antiu Xixona, Pure chocolade met amandelen.
Portfolio (3)
Italië, S.spirito Di Bari
...vakkundig gemengd met suiker en langzaam gekookt.","4":"VIKKENMARMELADE MET RUM EN CHOCOLADE\nHeerlijke vijgencrème, zoete vruchten verzameld in de Pugliese platteland, vakkundig gemengd met suiker, rum en chocolade."}...
Portfolio (7)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
België, Ghislengien
...Ingrediënten : - Melkchocolade (suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijke vanille-aroma) - Gehydrogeneerde plantaardige oliën - Nougat (suiker, glucosestroop, amandelen, honing, cacaoboter, aardappelzetmeel, eiwit, natuurlijke vanille-extract) - Hazelaars - Kan sporen van melk, gluten, eieren, soja en noten bevatten.
Italië, Taranto
...Verse boter, acaciahoning, scharreleidooiers en gekonfijte citrusvruchten uit Sicilië zijn enkele van de hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt voor de productie van traditionele panettone en meer. Met bijzondere aandacht selecteert onze patissier Nilde Diciolla de grondstoffen uit onze regio om nieuwe combinaties te experimenteren en moderne en innovatieve producten te creëren. - PanPulia Elisir - Panettone met rode vruchten en pistache - Panettone met peer en pure chocolade - Panettone Trilogie van chocolade - Panettone met amandelen - Panettone Milano Ricco...
Duitsland, Offenburg
...Materiaal: RVS, ABS, TPE Afmetingen: 90 x 165 x 190 mm voor het fijn raspen van amandelen, noten, chocolade, harde kaas, enz. met snijdrum van RVS is dankzij een speciale productiemethode voor messen (ets-techniek) bijzonder effectief de zuignap zorgt voor een stevige grip op gladde werkoppervlakken de vulpiston garandeert veilig werken...
Portfolio (10)
Nederland, Zwiggelte
Sinds 1994 heeft Northlink Trading GMBH zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in de internationale handel, gespecialiseerd in de import en export van goederen. Onze kracht ligt in het inkopen van artikelen in bulk en deze door te verkopen tegen zeer concurrerende prijzen. In 28 jaar hebben we sterke partnerships opgebouwd met gerenommeerde merken als Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, H...
Portfolio (69)
Italië, Colle Di Val D'elsa
De familie Masoni Pietro is actief sinds 1885 en houdt zich bezig met banketproducten. De lange ervaring en traditie in de typische Sienese banketbakkerij maken het beroemd om verschillende producten, waaronder: panforti, cantuccini, panpepati, torroni en koekjes. De klant kan zichzelf een moment van sublieme zoetheid cadeau doen door te genieten van de ambachtelijke chocolade of door een...
Opgericht in 1986, VIJAYA® is een Frans merk. Als familiebedrijf, pionier in biologische producten, is onze onderneming gespecialiseerd in de import en distributie van biologische gedroogde vruchten. Vijaya selecteert de meest smaakvolle variëteiten en maten, wat de sappige vruchten een unieke zachtheid geeft. Dankzij meer dan 35 jaar duurzame relaties met onze producenten en partners, biedt Vij...
Portfolio (123)
Frankrijk, Crestet
... - nougat abrikoos rozemarijn - nougat koffie chocolade - nougat karamel gezouten boter - nougat chocolade - nougat cranberries - nougat specerijen van de wereld - nougat vijgen en dadels - nougat gember - nougat lavendel bloemen - nougat mandarijn - nougat meloen - nougat honing amandelen - nougat bosbessen - nougat hazelnoot praline - nougat sinaasappel kaneel - nougat pistache - nougat rozemarijn...
Portfolio (18)
Spanje, Beniparrell (valencia)
... notenvrije fabriek - pinda's en andere ingrediënten in verschillende formaten, variërend van pasta's tot blokjes, vlokken en plakken. Wij zijn gespecialiseerd in amandelen en pinda's en we zorgen zelfs voor het kleinste detail in hun verwerking, vanaf het moment dat ze worden geoogst op het veld en verwerkt in de fabriek, tot ze worden geleverd aan onze klanten op basis van hun behoeften. Bovendien kunnen we specifieke oplossingen bieden voor elk segment van de voedingsindustrie: chocolade, gebakken goederen, snoepgoed, zuivelproducten en ijs, onder anderen. Bezoek onze website voor meer informatie.
...Lubeca is de toonaangevende fabrikant en leverancier van marsepein grondstoffen en nougat massa's, chocolade couvertures, evenals amandel- en hazelnootbereidingen. Als halffabricaten voor verdere verwerking leveren wij onze producten vanuit Lübeck naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Onze klanten zijn banketbakkers en bakkers, chocolatiers en patissiers met een hoge eis aan kwalitatieve...
Slovenië, Ljubljana
... onderwijzen en inspireren om echte verfijnde chocolade te maken. Nu bepaal jij hoe heerlijk jouw chocolade is. De smaak ligt in jouw handen. KADZAMA apparatuur is geschikt voor: •Chocolade (van bonen, cacaomassa's en kant-en-klare chocolade); •Notenpasta's; •Hummus, urbech en andere pasta snacks; •Meel van vaste ingrediënten — boekweit, rijst, erwten, enz. •Water, papaver, amandelen, ceder...
Portfolio (7)
België, Ghislenghien
... aanwezig zijn). Ons motto: alleen het natuurlijke, zowel voor de chocolade met 72% cacao als voor de boter, de biologische amandelen uit Murcia, de biologische hazelnoten uit Piemonte, de biologische pistachenoten uit Sicilië, de biologische verse room (natuurlijk lokaal!), de vanille en alle andere ingrediënten die in de chocolaterie worden gebruikt. Geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen...
Duitsland, Eningen Unter Achalm
...-amandelen, de fijnste Lübecker Edel-marzipan, voorzichtig ingekookte fruitgelei, geselecteerde wijnen en geen kunstmatige conserveermiddelen of aroma's. Onze ambitie blijft hierbij altijd dezelfde: Het creëren van uitzonderlijke creaties voor een optimaal genot.
Portfolio (3)
België, Bruxelles
La Maison Dandoy is een koekjesfabriek die een breed scala aan producten aanbiedt: speculaas (speculaassmaak, vanille of chocolade), koekjes (Bernardins, krokante koekjes, Brugse kantjes, palmbladeren, financiers, Florentines, langues de chat, macarons, orangines, amandelbrood, gemberkoekjes, Dame-koekjes, patiences, zandkoekjes,…), peperkoek, cakes (boter, chocolade, citroen, amandelen, sinaasappel en fruit).
Frankrijk, Herrlisheim Près Colmar
Gevestigd in Herrlisheim-près-Colmar (Haut-Rhin), verkoopt de confiserie Dragées Adam dragées en gevulde chocoladebonbons. In onze ateliers zijn we druk bezig om de juiste verhouding tussen suiker en de vulling van chocolade of amandel te vinden, zodat we een maximaal aroma kunnen vrijgeven. De dragée is het belangrijkste product, gemaakt van amandelen uit Italië, Frankrijk en Spanje, hazelnoten...
Italië, Sovicille
Met de liefde, het enthousiasme en de toewijding waarmee men een kleine plant verzorgt, is de Fabbrica del Panforte in 1994 opgericht met als doel de traditionele Sienese zoetigheden in hun hoogste expressie opnieuw voor te stellen en bekend te maken. Voor de vervaardiging van haar zoetigheden put de Fabbrica del Panforte uit het verleden de originele recepten van de Sienese banketbakkerij, geërfd...
Oostenrijk, Krummnussbaum
Met meer dan tien jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsproducten aan een enorme markt in Europa en het Verenigd Koninkrijk hebben we sinds 2006, toen we begonnen, en 2010, toen het merk werd geconsolideerd, slechts één doel voor ogen: de grootste leverancier ter wereld van gezonde noten, dranken, peulvruchten, specerijen en nog veel meer te zijn, die voldoet aan internationale normen. Voor o...
Portfolio (9)
... geselecteerde kwaliteitsingrediënten. De smaak, die zowel knapperig als romig is, onderscheidt het van andere producten op de markt. We bieden verschillende smaken en verpakkingen aan (los, zak, blok van 15 kg,…); laat u verleiden door onze nougat met karamel en gezouten boter, amandel, chocolade of speculaas, maar ook cranberry of amandel/pistache. We werken voornamelijk samen met groothandels, distributeurs, delicatessenwinkels, marktkramers, handelaren,… Natuurlijk staat ons team tot uw beschikking om uw aanvraag te bestuderen en u van meer informatie te voorzien.
Portfolio (34)
Frankrijk, Marseille
Chocoladebedekte specialiteiten (donker, melk, nougatcrème, karamel, truffel, enz.) en decoratieve parels (zilverkleurig, goudkleurig, multikleurig, met een suiker- of chocoladekern), kleine multikleurige chocoladehartjes. We werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje, gekozen om de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze chocolade-specialiteiten, werken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocolade dragées is op basis van 70% cacao. We zijn op zoek naar exporteurs.
Portfolio (19)
Portugal, Viseu
...worden alle operaties uitgevoerd met inachtneming van hoge kwaliteitscriteria. Een bevestiging van dit feit is de klantenportefeuille van het bedrijf, die gerenommeerde nationale en internationale merken van chocolade, ijs en yoghurt omvat.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play