...De elektrische of gas infrarood tunnels zijn net zo divers en specifiek als de toepassingen waarvoor ze worden gebruikt. De behandeling wordt doreren genoemd voor de crèmes, gratineren voor de bereide gerechten, smelten voor de kazen (pizza's, croque-monsieur,…), korsten voor de broodjes, stoven of roosteren voor het vlees, karameliseren of glazuren voor de zoetigheden en de patisserie.
Portfolio (84)
Nederland, Renkum
...De vanille-extract die wij voorstellen is een volledig natuurlijk product van superieure kwaliteit, perfect geschikt en gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een zeer rijke smaak, omdat het 200 g vanille bevat per 1 L product en ook vanillezaadjes bevat. Het is een must in de bakkerij, patisserie, ijs, desserts, dranken en meer.
Portfolio (8)
Italië, Casoria
...elke product van de Napolitaanse patisserie. Levering binnen enkele uren na productie, altijd vers, we behandelen geen diepvriesproducten. We maken gebruik van de productie van een gerenommeerd patisserieatelier gevestigd in Napels, met alle garanties en gecertificeerde hygiëne. Onder de producten: pastiera, baba', caprese, desserts, kleine patisserie, sfogliatelle ricce en frolle, tiramisu...
Portfolio (7)
Frankrijk, Talant
...Het boek 'Collectie van Jean Michel Perruchon' is een verzameling van 55 recepten voor Entremets, Petit Gâteaux, Tartelettes... Deze recepten zijn gecreëerd en uitgevoerd aan de Ecole Bellouet Conseil door Jean Michel Perruchon, Meilleur Ouvrier de France. In deze 280 pagina's in het Frans en Engels, rijkelijk geïllustreerd, ontdekt u herinterpretaties van klassiekers, bruidstaarten, decoraties en andere ongepubliceerde recepten, voor alle liefhebbers van patisserie en fijnproevers. Referentie: BEL40 Op voorraad: 9 Producten Afmetingen: 280 Pagina's Taal: Frans en Engels...
Portfolio (192)
...Gepersonaliseerde patisserie voedseldozen voor luxe merken...
Portfolio (40)
Italië, Maierato
WIE WE ZIJN EN HOE WE WERKEN Onze onderneming is actief in de meubelindustrie voor de horeca sinds 2012. We onderscheiden ons door de zorg en professionaliteit in de ontwerpfase en uitvoering in elke commerciële sector. Het realiseren en inrichten van een winkel is een gebeurtenis die de klant maar een paar keer meemaakt tijdens zijn commerciële activiteiten, en daarom moet het in elk detail worde...
Portfolio (5)
Spanje, Sevilla
Groothandelaar in Andalusië van Empanada-schijven van het merk Los Reyunos en Dulce de Leche. Los Reyunos is een toonaangevend bedrijf in de productie van allerlei soorten bakkerij-, patisserie- en banketproducten, op ambachtelijke wijze gemaakt met gezonde ingrediënten. Onder hun meest gevraagde producten bevinden zich de Empanadilla-schijven, ook wel Obleas voor Empanadillas genoemd. Deze empana...
Portfolio (6)
Italië, Giarre
...De amandelgebakjes zijn een van de symbolen van de Siciliaanse patisserie, verspreid in verschillende vormen en texturen over het hele eiland: elke variant is heerlijk, verleidelijk als kersen, omdat de één de ander aantrekt. Het zijn de amandelgebakjes, in Sicilië noemen we ze 'paste di mandorla': in de varianten: Alla Mandorla, All'Arancia, Al Limone en Al Pistacchio.
Portfolio (7)
België, Moen
Koekjes Bossuyt is een Belgische ambachtelijke koekjesbakkerij. U vindt er traditionele koekjes zoals de carré confiture, de frangipane, de wafels en de rochers. Uniek aan Koekjes Bossuyt is het feit dat de meeste koekjes beschikbaar zijn in drie verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Voor ons is ambachtelijkheid van groot belang. We blijven trouw aan ...
Portfolio (24)
Frankrijk, Nîmes
...Convectie oven voor patisserie met stoom Casselin Volledig van roestvrij staal Deur met dubbele beglazing Binnenverlichting 2 ventilatormotoren Temperatuurbereik: van 0°C tot 300°C Timer: 0 - 120 minuten 4 platen inbegrepen van 600 x 400 mm Afstand tussen de roosters: 80 mm 2 volle platen, 2 geperforeerde platen Wateraansluiting 3/4" Vermogen: 6.400 W / 400 V Afmetingen: B 835 x D 800 x H 570 mm Gewicht: 65 Kg Ref:CFCV3...
Portfolio (1099)
Italië, Mazara Del Vallo
...Heerlijke Sicilian Cassata mignon gemaakt met schapenricotta, amandelpasta, een typisch dessert uit de Siciliaanse patisserie.
Portfolio (8)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Equivalent aan 33 eiwitten per kg. Het patisserie-eiwit wordt gebruikt bij de bereiding van meringues, macarons, mousses, gebak... Een product van in Frankrijk gelegde eieren. Fles van 1 kg, 2 kg of 5 kg.
Portfolio (52)
Frankrijk, Rungis
Frankrijk, Fondettes
Het avontuur begon in 2005, het idee was om materiaal aan te bieden om taarten als professionals te decoreren. Verschillende maanden van creativiteit rond producten die tot dan toe voorbehouden waren aan professionals, een testwerk en de aanpassing van de producten voor thuisgebruik, en zo werd het merk ScrapCooking® geboren. Verleidelijk en creatief, we bedenken speelse en toegankelijke producten...
Portfolio (16)
Frankrijk, Rungis
Specialist in gedroogd fruit sinds 1982, importeert, transformeert en verpakt ons bedrijf PALIMEX de beste kwaliteit gedroogd fruit in onze fabriek gelegen op de MIN van Rungis. ▶ Onze Fabriek op de MIN van Rungis - Tot uw dienst, voor u klaar! In 2020 hebben we een specifieke branding van gedroogd fruit en een kruidenproces ontwikkeld. Beheersing, kwaliteit en innovatie zijn sterke punten die o...
Portfolio (249)
Spanje, Esplugues De Llobregat
Spanje, Alhama De Murcia
Het team van professionals dat deel uitmaakt van Natural d’Mezclas voert dagelijks intensief en nauwkeurig werk uit om een selectie van de beste hulpproducten en diensten in de voedingssector te bieden. Of het nu gaat om natuurlijke kleurstoffen, additieven, grondstoffen, vleesbereidingen of voedingsaroma's, onder andere varianten, alles wordt geleverd met de hoogste kwaliteitsnormen die op de mar...
Portfolio (7)
Frankrijk, Montfort Sur Meu
AVP (EX-BWC EUROPE DISTRIBUTION) is een bedrijf dat ambachtelijke voedingsproducten distribueert, gespecialiseerd in de distributie van Belgische wafels en rehydrateermixen sinds 2011. Onze ambitie is om kwaliteitsproducten uit de regio te ontdekken en in de schijnwerpers te zetten. Wij bieden een breed scala aan producten: deeg voor Luikse wafels, Luikse wafels, voorgebakken Brusselse wafels, cr...
Portfolio (58)
Frankrijk, Marseille
Opgericht in 2018, is IT STYLE geworteld in de waarden van professionaliteit en luisterbereidheid, in staat om een directe dialoog aan te gaan met de gevoeligheden van de vrouwelijke geest. We bieden een breed scala aan cosmetica: make-up, accessoires, huidverzorging, badproducten en nagelproducten tegen lage prijzen. Onze productlijnen worden in Italië vervaardigd en zijn verrijkt met alle benodi...
Portfolio (200)
Frankrijk, Chemillé-En-Anjou
Guéry, een plaatwerk- en ketelbouwbedrijf opgericht in 1864 in La Tourlandry (gelegen tussen Angers en Cholet in de Mauges), beschikt over een werkplaats van 10.000 m² en meer dan 60 medewerkers die hun vakmanschap al generaties lang toepassen. Wij werken aan het ontwerp, de fabricage en de distributie van diverse producten in 3 activiteiten: - LASSEN: Lichte en zware leidingen (ketelbouw), voor...
Portfolio (8)
België, Hannut
Ampi fabriceert sinds 1983 professionele Belgische wafelijzers. Het bedrijf biedt een breed scala aan apparaten voor Belgische wafels: Luikse wafel, Brusselse wafel, fruitwafel, fijne koek en wafel. De wafelijzers van Ampi zijn professionele machines die zijn ontworpen om dagelijks en intensief gebruik te weerstaan. De hoogwaardige gietijzeren platen zijn voorzien van een antiaanbaklaag om te vo...
Portfolio (2)
Frankrijk, La Ville Aux Dames
Maé Innovation is sinds 1994 gespecialiseerd in de engineering en fabricage van hoogprecisie siliconen mallen, bakondersteuningen en anti-aanbak coatings, met name voor professionals in de voedingsindustrie, maar ook in de cosmetica en de industrie. Onze filosofie plaatst Innovatie, Kwaliteit en Reactiviteit centraal in onze activiteiten. Het Maé-team biedt vandaag de dag wereldwijd erkende exper...
Portfolio (48)
Frankrijk, Montauroux
Sinds 2013 is EBBO FOOD CONSULTANT de specialist in de dresseuse pocheuse voor biscuiterie en patisserie. De enige dresseuses op de markt die zijn uitgerust met de 3D, het diafragma voor deeg met veel inclusies, guillotine voor co-extrusie biscuits en nog veel meer technologieën. Leverancier van machines voor uw hartige en zoete toepassingen sinds bijna 10 jaar. Ons team van consultants staat ook ...
Portfolio (56)