Frankrijk, Compiègne (60200)
...Duik met ons in de magische wereld van creatieve patisserie! Ons centrum is de incubator van talent waar de meest verbluffende zoete meesterwerken ontstaan.
Portfolio (15)
Frankrijk, Josselin
...Onze clean-label oplossingen van de Mixeo en Stabeo lijnen, op basis van plantaardige vezels, zijn uw bondgenoten voor uw toepassingen in de bakkerij, banketbakkerij en patisserie. Stabeo vermindert de scheurvorming van uw droge producten en helpt bij het vormen en structureren van uw gevormde producten. Mixeo heeft diverse toepassingen, zoals een vet-mimetic textuur die een vermindering van het vetgehalte mogelijk maakt. Dankzij de grote hoeveelheid vezels die ze bevatten, stellen onze oplossingen u in staat om de vezelinhoud van het eindproduct aanzienlijk te verhogen.
Portfolio (15)
Frankrijk, Castres
Benne SA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de fabricage van oplossingen voor handling en hijsen, aangepast aan de behoeften van de industrieën. Met een erkende expertise biedt het bedrijf een breed scala aan kantelcontainers, containers en op maat gemaakte hijsapparatuur, ontworpen om het transport en de opslag van materialen in veeleisende omgevingen te optimaliseren. Of u n...
Portfolio (39)
Frankrijk, Torcy Le Petit
100% Franse onderneming gevestigd in Champagne, Millbäker ontwerpt en produceert ingrediëntenoplossingen voor professionals in de bakkerij en positioneert zich als een expert in de keten van tarwe-meel-brood. Onze doelstelling: het potentieel en de smaak-, voedings- en technologische rijkdommen van elk ingrediënt onthullen. Ontdek een breed scala aan producten die zijn gewijd aan de BVP: meelc...
Portfolio (18)
De laboratoria Mathé, die zijn gefuseerd met het bedrijf LOR'N PACK, formuleren en produceren een assortiment natuurlijke aroma's en kleurstoffen voor de voedingsindustrie: ijsfabrieken, bakkerijen, snoepfabrieken, dranken (bieren, siropen, alcoholische dranken, sappen), e-liquids (e-sigaretten). Onze bloem-, specerij-, fruit- en kruidenaroma's, evenals onze kleurstoffen, zijn geschikt voor zowel...
Portfolio (25)
Frankrijk, Auray
PLASTOBREIZ & PLASTOLOIR zijn Franse familiebedrijven die al meer dan 45 jaar verschillende industrieën ondersteunen bij de ecologische ontwerp en de productie van plastic verpakkingen met behulp van thermoformtechnologie. Een studiebureau en de geïntegreerde productie van gereedschappen stelt hen in staat om een hoge reactietijd en flexibiliteit te bieden om te voldoen aan de technische, marketi...
Portfolio (384)
Frankrijk, Aizenay
...Beschrijving : De zachte tarwe (Triticum aestivum) die wij produceren, wordt zorgvuldig geselecteerd op zijn bakkwaliteiten. Het is perfect voor uw molens. Het is een veelzijdig graan dat als basis dient voor de meelsoorten 45, 55 en 65. Zo voldoet het aan diverse behoeften in de bakkerij en patisserie. Inderdaad, onze variëteiten zijn gekozen om hun grote weerstand tegen ziekten. Bovendien...
Portfolio (44)
Frankrijk, Patornay
...Deze bruine kraftpapieren croissantzakken van 38 g/m² met het motief "tradition" zijn ideaal voor gebruik in de bakkerij en patisserie, maar ook voor particulieren. De croissantzak heeft verschillende voordelen: Deze croissantzak, gemaakt van kraftpapier, is een vetbestendige verpakking en vergemakkelijkt het transport van uw croissants, chocoladebroodjes, chocolade of andere zoetigheden. Deze papieren verpakking is biologisch afbreekbaar. Code: SCR4 Grootte: 104 Afmeting: 140 + 70 x 270 (L + bodem x H in mm) Materiaal: Kraftpapier...
Portfolio (122)
Frankrijk, Martigues
TIMGAD STORE is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in de import van voedingsmiddelen. Wij importeren verse fruit, verse groenten en Algerijnse dadels waarvoor wij het label van oorsprong en kwaliteit hebben. Onze dadels zijn geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en komen uit Algerije, een land dat bekend staat om de uitzonderlijke kwaliteit van zijn dadels. Wij verkopen ook: - f...
Portfolio (22)
Frankrijk, Perriers-Sur-Andelle
...Vier elektrische pizzaovens Professionele Serie Topazio Model Z280 Merk Sud Forni Type: Patisserie, brood en pizza Afmetingen van de kamer (LxBxH): 500x800x150150mm Buitenafmetingen (LxBxH): 950x1020x800mm Aantal platen: 2+2 350x450mm Vermogen: 400V+N+T / 10KW Maximale temperatuur: 500°C Gewicht: 200 kg Optionele ondersteuning Beschikbaar in verschillende variaties en afmetingen...
Portfolio (401)
Frankrijk, Paris
Bij Paradis des Épices zijn we gepassioneerd door de rijkdom van de smaken van vanille. Als gespecialiseerde distributeur bieden we een exquise selectie aan, waaronder de prestigieuze Vanille Bourbon van Madagascar, om te voldoen aan de eisen van professionals. We richten ons op de agrovoedingsbedrijven, restaurants, hotels, voedingsindustrieën, groothandels, detailhandelaren en cosmetische bedri...
Portfolio (8)
Frankrijk, Ste Hélène Du Lac
TRANSFLUID is gespecialiseerd in verschillende sectoren, zoals: de roestvrijstalen kranen, de roestvrijstalen koppelingen, de tankapparatuur, de metrologie, hygiëne, het werken met vloeistoffen, vaten en afdichtingen. Opgericht in 1994, is het bedrijf TRANSFLUID gespecialiseerd in roestvrijstalen kranen voor professionals. Eerst actief op de wijnmarkt (kleppen, koppelingen, tankuitrusting en wijn...
Portfolio (193)
Frankrijk, Montelimar
...Provençaalse specialiteit! Ambachtelijk gemaakte speculaas uit onze werkplaats. Een harmonieuze combinatie van patisserie en nougat. Ideaal om uw feesttafels te decoreren of als cadeau. Referentie:618101 GEWICHT (in KG):0.20 Verpakking:6 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Saint-Omer
...OM VAN DE KORTING TE PROFITEREN: Voeg de code toe tijdens het afrekenen. De mooiste Bourbon vanillepeulen, zorgvuldig geoogst en met de hand voorbereid in de regio Sambava, in het noordoosten van Madagaskar. Hun betoverende geur onthult vanilleachtige, zachte, cacaonoten, balsamische… een explosie van smaken. Van Gourmet Grand Cru kwaliteit, zijn deze peulen gedurende meerdere weken in de zon gerijpt om de ideale vochtigheidsgraad voor patisserie te bereiken: 33 tot 35%. Standaard zullen de verzonden peulen van maat 14 / 16 cm zijn. Opmerking: 1 kg komt overeen met 300-350 peulen van 14/16 cm.
Portfolio (189)
De Société Sandy bestaat sinds 1972 onder de naam Sandy Peluches. Aanvankelijk maakten de oprichters van de Société, de heer en mevrouw Wambeke, de knuffels in een atelier in Marcq-en-Baroeul: patronen tekenen, de grondstoffen snijden en naaien, en vervolgens de knuffels vullen. Sinds 1983 creëert de Société Sandy haar eigen collecties knuffels en importeert deze. De prototypes worden zorgvuldig ...
Portfolio (1014)
Frankrijk, Cesson-Sevigne
...Natuurlijke vanille komt van specifieke plantensoorten die zorgvuldig zijn geselecteerd met traditionele kweektechnieken. Met een chocoladesmaak en een fruitig aroma, blinkt onze premium Bourbon Gourmet Vanille uit in de patisserie en verfijnde keuken. Verhoog uw creaties met zijn ongeëvenaarde smaak en verfijning. Kleur: Donkerrood tot zwart Textuur: Ongeopende peul, olieachtig en soepel Aroma: Eerlijke vanillesmaak uit onze kindertijd Grootte: 18-22 cm lang Gewicht: 3-5g per peul Vochtgehalte: 30-35% Vanillinegehalte: 1,6% tot 2,4%...
Portfolio (29)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De gehakte pistachenoten uit Iran, een intens groene pistache afkomstig van Iraanse pistachebomen. Deze pistache bevat geen conserveermiddelen of additieven. Je kunt deze gedroogde vrucht gebruiken in de patisserie om smaak, crunch en meer smaken aan je desserts toe te voegen. Je kunt ze ook toevoegen aan je muesli of granola voor een knapperige textuur! De pistachenoten moeten een geelachtige kleur hebben die naar donkergroen neigt: hoe groener ze zijn, hoe intenser de smaak! Deze pistachenoten uit Iran zijn dus perfect voor al je culinaire creaties!
Portfolio (39)
Frankrijk, Port-Sainte-Foy-Et-Ponchapt
...Klaar voor gebruik Tijdwinst Geen verlies De juiste dosis Verliest geen water tijdens het koken Al gepeld Ook verkrijgbaar in ongeschilde versie met antioxidant Gebruik : – Voor de patisserie (crumbles, taarten...), in huisgemaakte compote, als bijgerecht... – Geschikt voor de industrie...
Portfolio (3)
... ketel gekookt en gedurende meerdere uren ingekookt. Gebruik: De moerbeienmelasse is van nature zoet. Het kan zowel in desserts als in hartige gerechten worden gebruikt. De melasse kan dus worden gebruikt in de patisserie om uw bereidingen te zoeten. Het kan ook aan uw yoghurt worden toegevoegd om het te zoeten. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u een paar druppels melasse aan uw samengestelde salades toevoegen, om honingachtige en gekarameliseerde aroma's te brengen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten, bijvoorbeeld om eend of groenten te deglaceren. Fles: 20L...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Nolff
...Met de hand ontworpen en vervaardigd in Frankrijk, draagt deze patisserie snijder bij aan het behoud van lokale en traditionele ambachten. Van Franse oorsprong, is het gebruikte hout van de taxus een natuurlijk, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar materiaal. Afmeting: 12 cm Referentie: AH078...
Portfolio (188)
Frankrijk, Herblay-Sur-Seine
... directe menselijke consumptie. Vanwege het hoge eiwitgehalte, in de bakkerij, in de patisserie en in milkshakes. Oorsprong: Peru BOTANISCHE NAAM: Plukenetia volubilis, L Oorsprong: Plukenetia volubilis L: Peru Product: Sacha Inchi poeder Kleur: Crème GEUR: Kenmerkend Smaak: Zoet, Kenmerkend Uiterlijk: Fijne poeder Vochtigheid %: ≤6.0 Eiwitten g / 100 g: ≥55% Vetten g / 100 g: ≤13.0 As g / 100...
Portfolio (17)
Frankrijk, Mouans-Sartoux
...Een ode aan de geliefde patisserie, deze geur is een citroenachtige en verrukkelijke traktatie. De citrusnoten in de top onthullen een zuur hart van citroen en meringue, rustend op een zoete basis van vanille, die doet denken aan een vers bereide citroenmeringuetaart. Olfactieve Familie: Hesperide, gourmand Topnoten: Citrusakkoord Hartnoten: Citroen, meringue...
Portfolio (185)
...De elektrische of gas infrarood tunnels zijn net zo divers en specifiek als de toepassingen waarvoor ze worden gebruikt. De behandeling wordt doreren genoemd voor de crèmes, gratineren voor de bereide gerechten, smelten voor de kazen (pizza's, croque-monsieur,…), korsten voor de broodjes, stoven of roosteren voor het vlees, karameliseren of glazuren voor de zoetigheden en de patisserie.
Portfolio (84)
Frankrijk, Talant
...Het boek 'Collectie van Jean Michel Perruchon' is een verzameling van 55 recepten voor Entremets, Petit Gâteaux, Tartelettes... Deze recepten zijn gecreëerd en uitgevoerd aan de Ecole Bellouet Conseil door Jean Michel Perruchon, Meilleur Ouvrier de France. In deze 280 pagina's in het Frans en Engels, rijkelijk geïllustreerd, ontdekt u herinterpretaties van klassiekers, bruidstaarten, decoraties en andere ongepubliceerde recepten, voor alle liefhebbers van patisserie en fijnproevers. Referentie: BEL40 Op voorraad: 9 Producten Afmetingen: 280 Pagina's Taal: Frans en Engels...
Portfolio (192)
Frankrijk, Nîmes
...Convectie oven voor patisserie met stoom Casselin Volledig van roestvrij staal Deur met dubbele beglazing Binnenverlichting 2 ventilatormotoren Temperatuurbereik: van 0°C tot 300°C Timer: 0 - 120 minuten 4 platen inbegrepen van 600 x 400 mm Afstand tussen de roosters: 80 mm 2 volle platen, 2 geperforeerde platen Wateraansluiting 3/4" Vermogen: 6.400 W / 400 V Afmetingen: B 835 x D 800 x H 570 mm Gewicht: 65 Kg Ref:CFCV3...
Portfolio (1099)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Equivalent aan 33 eiwitten per kg. Het patisserie-eiwit wordt gebruikt bij de bereiding van meringues, macarons, mousses, gebak... Een product van in Frankrijk gelegde eieren. Fles van 1 kg, 2 kg of 5 kg.
Portfolio (52)
Frankrijk, Rungis
Frankrijk, Fondettes
Het avontuur begon in 2005, het idee was om materiaal aan te bieden om taarten als professionals te decoreren. Verschillende maanden van creativiteit rond producten die tot dan toe voorbehouden waren aan professionals, een testwerk en de aanpassing van de producten voor thuisgebruik, en zo werd het merk ScrapCooking® geboren. Verleidelijk en creatief, we bedenken speelse en toegankelijke producten...
Portfolio (16)