...Verschillende keuzes van koekjes, zacht, droog (lange houdbaarheid), groot, klein, aan u de keuze.
Smaken: naturel, chocoladechunks, gezouten karamel, cranberry, citroen, pure chocolade, framboos, met of zonder haver.
Andere smaken op aanvraag.
...Fruitgelei in chocolade 200 g
Donkere chocolade met frambozen 65 g
Peperkoekkoekjes
Gezouten pinda's 60 g
Pinda's in karamel 60 g
Donkere chocolade met noten 65 g
Koffie Brazil Santos 200 g
Chocoladetruffels 125 g
Cranberry in chocolade 125 g
Chocoladegnomen 9 x 12 g
Cadeauset grootte: Groot...
...zoete kant :
De luchtige pannenkoeken lijken op zelfgemaakte pannenkoeken. Deze producten kunnen naturel worden gegeten of dienen als basis voor uitstekende desserts.
Gebakken in de pan en gevuld met chocolade, jam of andere vullingen, geflambeerd met een likeur naar keuze, vormen ze een uitstekend dessert.
Zoute kant :
Gebakken in de pan met een klontje gezouten boter zijn de...
...2 Salidou: karamel met gezouten boter
- 3 bouchons met Calvados omhuld met pure chocolade
- 8 chocolade-olijven: geroosterde amandelen omhuld met chocolade
- 8 hazelnoten uit het Zuidwesten omhuld met melkchocolade
Het is mogelijk om de inhoud van de doos naar wens aan te passen. Neem contact met ons op.
Minimale hoeveelheid: 35 dozen...
... gehaktballen
in tomaten-chilisaus
Burger Mix
Burgervariaties met interessante ingrediënten gecombineerd
Bijgerechten
Kleurrijke groentemix
Courgette - wortelen - maïs - prei - sugarsnaps
Aardappel wedges
kruidige aardappelpartjes uit de oven gebakken
Brood
uit de wilgenmand veel vers witbrood en knoflookbrood
Taco's
Dips en sauzen
grote sauzenvariëteit
milde en pittige sauzen om te dippen met vers witbrood of bij het vlees
Dessert
Pannenkoeken met ahornsiroop
Zoete muffins chocolade - bosbes - noot
Donuts...
... grondstoffen, zonder kleurstoffen, conserveermiddelen of aroma's. Fabrikant van pasta's om te smeren zonder palmolie, gemaakt van cacao. Fabrikant van speculoospasta, hazelnootvullingen, producten zonder suiker voor diabetici, enz. Creativiteit zonder grenzen, fantasierijke gekte, nadruk op smaak, traditie, vakmanschap en productiegeheimen leiden tot sprankelende, knapperige pasta's om te smeren, met AOC Espelette-peper, gezouten boterkaramel, speculooscrème en meer.
... geselecteerde kwaliteitsingrediënten.
De smaak, die zowel knapperig als romig is, onderscheidt het van andere producten op de markt.
We bieden verschillende smaken en verpakkingen aan (los, zak, blok van 15 kg,…); laat u verleiden door onze nougat met karamel en gezouten boter, amandel, chocolade of speculaas, maar ook cranberry of amandel/pistache.
We werken voornamelijk samen met groothandels, distributeurs, delicatessenwinkels, marktkramers, handelaren,…
Natuurlijk staat ons team tot uw beschikking om uw aanvraag te bestuderen en u van meer informatie te voorzien.
Pâtisserie en chocolaterie van hoge kwaliteit, gelegen in Nantes. Bestaat sinds 1948. Specialiteiten uit Nantes: rijstaarten, armoricain, Nantes-taarten, collector van de reis naar Nantes, chocolade met wijn uit de Nantes-wijngaarden, gezouten boterkaramel, enz.
Gebak: taarten, éclairs, entremets, soesjes voor alle gelegenheden: bruiloften, verjaardagen, thee, maaltijden, enz.
Aanbiedingen...
... producten, rechtstreeks uit de verbeelding van de getalenteerde Meester Chocolatier, geven geboorte aan heerlijke pralinés, ganaches, gianduja... De geuren van specerijen, citrusvruchten, etherische oliën, gezouten boter, karamel, gekonfijte vruchten en andere ingrediënten prikkelen onze zintuigen... We smelten voor de crunch van de hazelnootstukjes, we vallen voor de zachtheid van het met mandarijn...
...chocolade, evenals enkele Russische specialiteiten, borsjt, koulibiak, pirojki of thee...
PETROSSIAN, de kaviaarspecialist, profiteert van de belangstelling voor gastronomische producten. In Frankrijk, en steeds meer internationaal, combineert het luxe delicatessen met horeca.
PETROSSIAN is synoniem geworden met kaviaar, dat hij aan de Fransen introduceerde. Bijna een eeuw later - het eeuwfeest is in...
... partner, Kathy Newman, Hoofd Marketing en Ontwerp, beiden de extreme passie voor chocolade en de kunst van het Chocolatier zijn, en om Wales voor altijd op de wereldkaart voor chocolade te zetten...... wat kan er beter zijn!
Bedrijf dat zich richt op de productie en vervaardiging van natuurlijke noten, geroosterde, gefrituurde, gezouten, gekarameliseerde en chocolade noten, evenals de verkoop van al onze producten via traditionele distributiekanalen, HORECA, groothandel of detailhandel.
Ambachtelijke chocolatier in Quimper, Bretagne. Wij vervaardigen een assortiment van ongeveer 35 soorten hoogwaardige chocoladebonbons: pralinés, hazelnoten, amandelen, ganache gemaakt van grand cru cacao, amandelpasta, gezouten boterkaramels, smeerbare gezouten boterkaramel. Verkoop aan professionals in de chocolade, kortingen voor personeelscommissies, verzending door heel Frankrijk, online winkel.