Italië, Fara Filiorum Petri
Wij zijn een familiebedrijf, distillateurs sinds 1888. Sterk door ons verleden en trots op ons heden, dragen we onze passie voor het produceren van de beste likeuren uit Abruzzo over. Het is alles wat we weten te doen. Maar in elke fles zit een slok van ons verhaal. Onze toekomst is al geschreven: de kwaliteit van onze producten doorgeven. Loyaliteit aan de oorsprong en respect voor de unieke...
BAILLEUL NV - Natuursteenbedrijf sinds 1888 Sinds 1888 gevestigd te Veurne, waar 5 generaties opgroeiden tussen de natuursteen, mag je wel stellen dat onze familie thuis is in steen en marmer. Deze rijke traditie gekoppeld aan het jeugdig enthousiasme van onze jonge zaakvoerder en een team van ervaren vaklui staan borg voor het leveren van uitstekende service en kwaliteit van afwerking. Onze...
Italië, Toscanella Di Dozza
... mousserende kwaliteitswijnen te zoeten en te elaboreren. Wij bedienen de voedings-, drank- en zelfs wijnindustrie. Traditie en innovatieve voedselverwerkingstechnologieën worden perfect gecombineerd om de beste producten te garanderen. Brusa 1888, bedrijfsgeïnspireerde diensten met een familiale benadering.
Duitsland, Neuss
Sinds 1888 is Meisinger een van de wereldwijde toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten van hightech instrumenten op het gebied van tandheelkunde en medische technologie. Met meer dan 12.000 beschikbare artikelen biedt MEISINGER een breed scala aan producten voor zowel praktijk als laboratorium – van roterende instrumenten tot speciale instrumentensystemen voor orale implantologie. Met de...
Griekenland, Elef.kordelio
... batterijen van meer dan 100 jaar. EXIDE werd opgericht in 1888 door THOMAS EDISON, en tot op heden, 122 jaar later, heeft het zich door voortdurende technische innovaties en nadruk op kwaliteit bewezen als de eerste keuze van consumenten wereldwijd. DE PRODUCTEN VAN EXIDE INDUSTRIËLE PRODUCTEN: EXIDE TECHNOLOGIES is de leider in innovatieve oplossingen voor netwerktoepassingen, inclusief communicatie-/gegevensnetwerken en computersystemen. Het is de wereldwijde leider in trekbatterijen voor elektrische hefmachines en vrachtwagens, evenals andere goederenbehandelingsmachines.
Polen, Borowianka
We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en verfijnen van onze producten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat in lijn is met de nieuwste trends in de industrie. We besteden bijzondere aandacht aan het onderwerp veiligheid. Onze kinderwagens hebben twee certificaten van gerenommeerde bedrijven: TUV Nord en ZELTOM, en voldoen ook aan de Europese norm EN 1888-1: 2018.
Duitsland, Dresden
Sinds 1888 produceert ALBERT WALTHER verschillende technische bewegwijzering, afdrukken en stempels voor ambacht, industrie en handelaren.
Italië, Pinerolo
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play