Italië, Pontecagnano
...een wereldwijd belangrijke onderneming en voormalig licentienemer van merken zoals Ferre, Cavalli, Versace, Exte, Balmain, Costume National, Acht en vele anderen. Bovendien is Pancaldi Group eigenaar van het historische merk met dezelfde naam, PANCALDI 1888.
Italië, Fara Filiorum Petri
Wij zijn een familiebedrijf, distillateurs sinds 1888. Sterk door ons verleden en trots op ons heden, dragen we onze passie voor het produceren van de beste likeuren uit Abruzzo over. Het is alles wat we weten te doen. Maar in elke fles zit een slok van ons verhaal. Onze toekomst is al geschreven: de kwaliteit van onze producten doorgeven. Loyaliteit aan de oorsprong en respect voor de unieke...
Italië, Toscanella Di Dozza
... mousserende kwaliteitswijnen te zoeten en te elaboreren. Wij bedienen de voedings-, drank- en zelfs wijnindustrie. Traditie en innovatieve voedselverwerkingstechnologieën worden perfect gecombineerd om de beste producten te garanderen. Brusa 1888, bedrijfsgeïnspireerde diensten met een familiale benadering.
Italië, Pinerolo
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play