...Euregio Business Center (EUB) is een zakencentrum dat is opgericht in het centrum van Luik, in 2 volledig gerenoveerde herenhuizen uit 1888, uitgerust met de nieuwste communicatietechnologieën. EUB biedt volledig uitgeruste en aanpasbare kantoren aan, afgestemd op uw behoeften. Voorzieningen zoals keukens, vergaderruimtes met multimedia en conference call diensten. 24/7 beveiliging...
België, Floreffe
...Sinds 1888 nodigt Materne u uit aan tafel met de voordelen die de natuur ons biedt door de seizoenen heen. Rijk aan een eeuwenlange geschiedenis, biedt ons merk jam voor elke wens, voor alle leeftijden en voor elk moment van de dag. Een grote honger of een klein genot? Er is altijd een Materne-product dat bij u past. Een Materne-jam is een moment van plezier en ontspanning om te genieten met familie of dierbaren. Al onze jams zijn gegarandeerd zonder kleurstoffen, conserveermiddelen, toegevoegde aroma's of dierlijke vetten. Duik hier in de duizend-en-een recepten van de Materne-lijn.
België, Charleroi
De zadelmakerij Claeys is een familiebedrijf, gespecialiseerd in leerbewerking en paardrijden sinds 1888. Wij bieden een assortiment kwaliteitsproducten aan: zadels en accessoires, ruiteruitrusting (jassen, wedstrijdblouses, sporen, zwepen, laarzen, enz.), paardenuitrusting (dekens, halsters, bitten, enz.), en materiaal voor het werken met en onderhouden van leer.
BAILLEUL NV - Natuursteenbedrijf sinds 1888 Sinds 1888 gevestigd te Veurne, waar 5 generaties opgroeiden tussen de natuursteen, mag je wel stellen dat onze familie thuis is in steen en marmer. Deze rijke traditie gekoppeld aan het jeugdig enthousiasme van onze jonge zaakvoerder en een team van ervaren vaklui staan borg voor het leveren van uitstekende service en kwaliteit van afwerking. Onze...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play