Onze bloem omvat de gehele graankorrel. Het is rijk aan eiwitten, vezels, mineralen en vitamines. Voordelig voor de gezondheid. De korrel, de kiem en ...
Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot een fijnere bloem worden ...
Het is een volkoren semola verkregen door de steenmalen van de harde tarwe Timilia of Tumminia, een tarwevariëteit die al sinds de oudheid op Sicilië ...
De Baguette Gourmet compleet (51 %) heeft een ongeëvenaarde geroosterde tint, een knapperige korst subtiel bestoven met bloem en alle voordelen van vo...
In de oven gebakken met een lange rusttijd, heeft dit stuk een rustieke, meelachtige uitstraling, met een fijne, ongeknipte korst. Het heeft een dicht...
Volkorenmeelmix met kiemen en stukjes tarwe, gedroogde zuurdesem. Het is ideaal voor het maken van volkoren Romeinse pizza, luchtig en krokant, rustie...
Suikerpoeder is een fijnkorrelige witte suiker, verkregen uit suikerbieten. Na de extractie en zuivering van het bietensap wordt de suiker gekristalli...
semoule afkomstig van rode maïs klasse A 100% terroir lot-et-garonne.
Gebruikt in menselijke voeding, met name voor de snackindustrie, ontbijtgranen,...
Ons bedrijf is verheugd om griesproducten aan te bieden uit ons assortiment voor groothandels en distributienetwerken in de horeca-sector. De producte...
Ons bedrijf is verheugd om geroosterde boekweit aan te bieden,
de goederen komen rechtstreeks van de producent, ze zijn onderzocht op pesticiden en gl...
Afgeleid van 100% rode dentmaïs uit het Zuidwesten en verkregen na het malen van de korrels, hebben de grits, semolina en maïsmeel gewilde eigenschapp...