Italië, Pasturo
...Het is een zachte D O P kaas die uitsluitend wordt geproduceerd uit de verwerking van volle koemelk. Het heeft een cilindrische vorm met platte zijden, een rechte rand en een gemiddeld gewicht van ongeveer 12 kg, met variaties afhankelijk van de productietechnieken. Na het droogzouten worden de vormen in geschikte rijpingsruimtes geplaatst. Gedurende deze periode, die twee tot drie maanden kan...
Portfolio (7)
Italië, Montelibretti
... aantrekkelijk voor de consumptie van geitenproducten. De kaasfabriek heeft het CE-keurmerk (IT F8W1G CE). Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van verse kazen, zoals primo sale, stracchino en robiola, gerijpte kazen en ricotta. Ook worden er witte en fruityoghurt en gepasteuriseerde melk geproduceerd. Ons commerciële aanbod richt zich op de Orazio-kaas, een halfgerijpte kaas die geschikt is voor tafelconsumptie en na enkele weken rijping op de markt wordt gebracht. Het droogzouten en de rijping in een natuurlijke omgeving maken het uniek door zijn sensorische eigenschappen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play