Italië, Guardiagrele
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt, wat...
Portfolio (91)
Zweden, Åkersberga
Bij Naturell AB hebben we biologische voeding tot standaard gemaakt. Wij geloven in een wereld waar 100% biologische voedingsmiddelen de norm zijn. Als specialist in biologische voedingsmiddelen bieden wij producten van hoge kwaliteit aan. Dit is hoe we langzaam maar zeker het leidende bedrijf in biologische voedingsmiddelen zijn geworden. Maar we doen veel meer dan alleen biologische gezondheidsv...
Portfolio (201)
Hongarije, Budapest
... komijnzaad wordt zeer vaak gebruikt in Spaanse, Mexicaanse, Midden-Oosterse en Mediterrane gerechten. Het wordt toegevoegd aan bonenstoofschotels, groentestoofschotels, linzen, dahls en tomatensauzen. In Europa worden komijnzaden zeer regelmatig toegevoegd aan broden, zoals broodstokken en maïsbrood. In India is het bijna altijd een onderdeel van een goede curry – het maakt zelfs deel uit van garam masala...
Portfolio (15)
Frankrijk, Bayonne
...Geïnspireerd door de constante vraag naar nieuwe smaken, hebben we ons maïsbrood gelanceerd. Dit stuk van 345 g heeft een lichte botersmaak dankzij de zoetheid van de geroosterde maïs en de zonnebloempitten. Het heeft ook een luchtige, zachte en smeltende kruimel. Het gele gierst geeft de kruimel en de korst daarentegen een zeer kleurrijke gouden tint. Zonnebloempitten zijn zeer rijk aan...
Portfolio (44)
Servië, Novi Sad
...Eetbaar maïsmeel is de fijnste fractie van maïsgries en wordt gebruikt om maïsbrood, koekjes... te maken.
Portfolio (3)
Portugal, Benedita
Het bedrijf DETRIGO produceert en verkoopt diepgevroren bakkerij- en patisserieproducten zoals maïsbrood, pasteis de nata, chorizo-brood en andere, evenals patisserie met traditionele recepten. We zetten onze capaciteiten, ervaring en motivatie in om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten, met respect voor traditionele recepten, voedselveiligheid en door gebruik te maken...
Spanje, Porriño
... uitstekende sandwich. Geserveerd in salades, fijngehakt en aangemaakt met lichte Modena-azijn. Verdere ideeën zijn onder andere; serveren samen met gegrilde verse groene asperges, met gebakken aardappelen, gekarameliseerde Piquillo-pepers of gekarameliseerde gemengde bessen. Onze lamprei is ook heerlijk met maïsbrood of taartjes.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play