Spagni & Spagni biedt de Food Gift aan als een marketingtool ter ondersteuning van bedrijfsontwikkeling en netwerken om de doelstellingen van bedrijven te bereiken.
Wij zorgen voor alles, van de selectie van de beste Italiaanse grondstoffen, ambachtelijk en handgemaakt, tot het ontwikkelen van een op maat gemaakt aanbod voor elke behoefte, en het duurzaam leveren van onze cadeaupakketten. Een 360...
... van zand en grove onzuiverheden. Met een speciale technologie maken de transformatieprocessen die worden toegepast op de verwerking van dadels het mogelijk om gisten, alcoholen en azijn te verkrijgen als bijproducten van de productie van siropen (helder en niet helder). Rossi Ingegneria Alimentare SRL beschikt over alle benodigde knowhow om te voldoen aan de meest diverse installatiebehoeften in de zuivelindustrie: de door ons geproduceerde verdampers en sterilisatie-installaties worden ook met succes in deze sector toegepast.
Het gehele MullerOne-project met het gebruik van ozon is totaal innovatief omdat het een extractie van slijm voorstelt en realiseert in totaal welzijn van de weekdieren, waarbij een product van hoge chemische en organoleptische kwaliteit wordt verkregen, ver verwijderd van dat van schimmels die tot nu toe zijn geëxtraheerd met invasieve en stressvolle stimulators (azijn, zout ...). De percentages...
SAIDA srl maakt deel uit van de SAIDA Groep en is gespecialiseerd in de productie van glazen flessen voor wijn, olie, azijn, mousserende wijnen, bieren, sterke dranken; glazen verpakkingen voor voedingsmiddelen; glazen potten voor voedingsdoeleinden. Speciale flessen en gepersonaliseerde glazen verpakkingen.
... DOORGEBRACHT, MET DE ZEKERHEID OM PRODUCTEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT AAN TE BIEDEN. OM DE MEEST VEELVEELDIGE SMAKEN TE BEVREDIGEN, HEBBEN WE ONZE ZAFERAN GEÏNTEGREERD MET: EXTRA VERGINE OLIE VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS VAN EEN BEKENDE ONDERNEMING DIE EXCLUSIEF BIOLOGISCH PRODUCEERT, AZIJN VERKREGEN UIT DE DRUIVEN VAN ONZE TOSCAANSE HEUVELS MET EEN BIOLOGISCH MERK, ACACIAHONING WAARBIJ DE ZAFERAN, DE...
... Reggiano DOP uit de vlakte, heuvels en bergen, met rijpingen variërend van 36 maanden tot 80 maanden. Traditionele Balsamico Azijn uit Modena IGP, gerijpt in houten vaten van 12 tot 24 tot 30 jaar. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) met een minimale rijping van 24 maanden, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Voorgekookte producten: Cotechino, Zampone...
Productie van eenpersoonsverpakkingen, miniatuurflesjes, condimenten kits compleet met vork, mes en servet. Met meer dan 30 productielijnen behoren we tot de Europese leiders in de sector en verpakken we dagelijks 6.000.000 eenpersoonsverpakkingen van condimenten en 5.000.000 poederproducten. We verpakken condimenten zoals olie en azijn, sauzen zoals mayonaise en ketchup, suikers, zoetstoffen en...