Italië, Forlì
... kookmethode, maar is nog steeds rijk aan vezels, mineralen en vitamines. Het is niet nodig om het te weken: het volstaat om het onder stromend water te spoelen om eventuele resten te verwijderen en het in water te koken (verhouding: één deel graan op twee delen water) gedurende ongeveer 30-40 minuten. Na het koken is het aan te raden om tien minuten te wachten voordat je het op smaak brengt, zodat het goed het water opneemt. Het kan ook gestoomd of geroosterd worden. Het kan ook als hoofdingrediënt worden gebruikt in salades, bijgerechten of om smakelijke gerechten met vis of groenten te bereiden.
Portfolio (50)
Italië, Nave
... van Peroni in Vigevano te zien. Maar vanaf dat moment is de opmars van zijn "blonde" onstuitbaar geweest. Birra Peroni is het klassieke voorbeeld van een lichte lager met een gemakkelijke smaak, ook dankzij het lage alcoholpercentage (4,7% vol.). Code: 05225 Categorie: Blonde Land: Italië Kleur: diep goud, met amberachtige reflecties en een fijne, aanhoudende schuimkraag. Aroma: Het aroma van granen en geroosterd mout is in balans met een sterke hopgeur. Smaak: aanhoudend, ook in de nasmaak.
Portfolio (46)
Italië, Cortazzone
...Geroosterde hazelnoten (herkomst: ITALIË - Piemonte) variëteit Tonda Gentile Trilobata, zak van 1 kg. Hazelnoten met een gemiddelde roosteringsgraad, vacuüm verpakt binnen 24 uur na hun branding. De hazelnoten worden na het pellen handmatig gekalibreerd en gesorteerd, vervolgens geroosterd en ontdaan van hun buitenste schil (perisperma), via een mechanisch proces dat echter niet volledig...
Portfolio (7)
Italië, Lauro
...Gepelde pistachenoten zijn een ware delicatesse. Ze zijn niet gezouten of geroosterd en zijn daarom een buitengewoon natuurlijk middel voor onze gezondheid: slechts 3 per dag zijn voldoende om de belangrijkste gezondheidsvoordelen binnen te krijgen: vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6, C, ijzer, fosfor, kalium en koper. Bovendien is de gepelde pistache een zeer veelzijdig ingrediënt dat veelvuldig in...
Portfolio (10)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
... pistache bekend te maken, deze te waarderen en de verschillen met die uit andere landen duidelijk te maken. De pistache van Bronte wordt niet geroosterd of gezouten, in tegenstelling tot de buitenlandse, zodat mensen de echte smaak kunnen proeven.
... olijfolie, begeleidt gerechten op basis van typische groenten uit de regio. Onder de groentegerechten is de puree van tuinbonen met wilde cichorei een ware traktatie. Onder de eerste gangen kunnen we de wereldberoemde orecchiette, met de toppen van raap, niet vergeten. In de Garganische en Pugliese keuken in het algemeen.
Italië, Buggiano
... verworpen omdat het moeilijker is, moeilijker te perfectioneren en niet op grote schaal kan worden geproduceerd. Om deze redenen kiezen we ervoor om op deze manier te blijven roosteren, terwijl anderen zijn overgestapt op andere methoden. MiKoffee heeft een onderscheidende roast-smaak. Terwijl de vlam van het brandende eikenhout de bonen aanraakt om ze te roosteren, geeft het de koffie ook een unieke...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play