Italië, Radicofani
196km
...De rijping in de ziro met rozemarijn geeft de pecorino een betoverende mix van aroma's voor elke smaak. Het wordt gepresenteerd in een cadeauverpakking in de vorm van een kom met een gewicht van ongeveer 1,400 kg; Ook beschikbaar in vacuümverpakking met een hele vorm van ongeveer 1,400 kg; In halve vorm van ongeveer 0,750 kg; In kwartvorm van 0,300 kg.
Portfolio (48)
Italië, Grottammare
242km
...Rozemarijn...
Portfolio (39)
Italië, Capaccio Paestum
...Onze specerijen worden geproduceerd en gekweekt volgens de normen van biologische landbouw, op 35 hectare open veld en 2 hectare kas in de heuvelachtige gebieden van Capaccio Paestum. Je vindt meer dan 15 biologische specerijen, waaronder: basilicum, laurier, tijm, rozemarijn, salie en oregano.
Portfolio (1)
Italië, Campello Sul Clitunno
189km
...GEAROMATISEERDE CONDIMENTEN OP BASIS VAN EXTRA VERGINE OLIE Om smaak en praktische toepasbaarheid in de keuken te combineren, hebben we extra vergine olijfolie samengevoegd met mediterrane en andere kruiden: - Eekhoorntjesbrood - Knoflook - Basilicum - Zwarte Truffel - Witte Truffel - Citroen - Chili - Rozemarijn...
Portfolio (9)
Italië, Dorgali
242km
...rozemarijn met tonen van rood fruit en bessen, maraska en mirte, vergezeld van een vleugje specerijtonen die voortkomen uit de rijping in Franse eiken vaten. In de mond is de warme aanzet gevolgd door een belangrijke frisheid, een uitgesproken zoutheid en een elegante tannine, die goed samengaan in de zachte en fluweelachtige structuur. Goede intensiteit en persistentie. Atha Ruja past goed bij halfharde kazen van gemiddelde intensiteit, smaakvolle vleeswaren en gerechten met rood vlees van gemiddelde structuur, geroosterd vlees en wild.
Portfolio (5)
Italië, Marciano Della Chiana
241km
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Italië, Salerno
224km
Biologische Boerderij, voor de productie van Aromatische en Geneeskrachtige Planten, Tijm, Salie, Marjolein, Rozemarijn en Laurier. Het bedrijf beslaat een oppervlakte van 36 hectare, gelegen in het hart van het Nationaal Park Cilento, en houdt zich bezig met de productie, het snijden, de verwerking en de transformatie van aromatische en geneeskrachtige planten.
Italië, Assisi (PG)
208km
Klein kwekerij gespecialiseerd in de productie en verkoop van zeldzame planten, lavendel van vele variëteiten, bijzondere sier-salies, rozemarijn en aromatische planten. Met de geoogste lavendel produceren we geschenken, bloemen, decoraties en bedankjes. Velden zijn geopend voor bezoeken aan de voet van Assisi.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play