Raffael vertegenwoordigt het beste van zoetwaren op basis van kastanjes, verkregen volgens oude en nobele recepten, met behulp van innovatieve methoden en geavanceerde technieken, die de oude smaken van de beste ambachtelijke traditie intact houden.
De kastanjes van de producten Raffael komen uit de beste productiegebieden in Italië: Piemonte, Toscane, Lazio, Calabrië, Campanië.
Onze productkwal...
Al meer dan veertig jaar is Di Rosa een referentiepunt in de zoetwarenindustrie, met een breed scala aan producten die Italiaanse ambachtelijkheid combineren met een passie voor kwaliteit. Met meer dan 200 artikelen klaar voor wereldwijde export, is Di Rosa niet alleen een merk, maar een garantie voor uitmuntendheid en authenticiteit.
Onze onderneming distribueert niet alleen producten van hoge kw...
...Ice cream is een cosmetische gel met een hoog mentolgehalte en heeft daardoor een sterk "ijs"-effect op de huid. Ideaal voor sporters als een ontspannend middel na een wedstrijd. Dankzij het hoge percentage van deze natuurlijke molecule en methylsalicylaat is ice cream nuttig wanneer er behoefte is aan het aanbrengen van ijs of om een aangenaam gevoel van frisheid en verlichting te ervaren, zowel...
La JELLY ICE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en levering van ambachtelijke ijsjes en semifreddo van hoge kwaliteit. We presenteren een bescheiden assortiment van roomijs en fruit sorbets, semifreddo, individuele porties, desserts in een glas, hoorntjes en wafels, en wegwerpproducten voor ijssalons, patisserieën, yogurteria's en koffiehuizen.
Onder onze aanbiedingen ontbreken...
Ons hart klopt alleen voor één product en vandaag positioneren we ons in de top van de wereldmarkt voor de kwaliteit en excellentie van onze hazelnoten en de halfafgewerkte producten. We verkopen hazelnoten die voornamelijk lokaal (Lazio) worden ingekocht, maar ook uit verschillende andere Italiaanse regio's en over de hele wereld, zoals Turkije, Georgië en Azerbeidzjan. Onze hazelnootproducten zi...
... ongeveer 5 L. Het is aan te raden om de exacte bereidingshoeveelheden aan te houden, aangezien een onderverdunning negatieve effecten kan hebben op de structuur, waardoor het ijs niet goed kan vormen. Een eventuele oververdunning kan daarentegen aanzienlijke schade aan de granita-machine veroorzaken, aangezien suiker fungeert als een antivriesmiddel. Als we het voorbereidingsmengsel te veel verdunnen...
... gedroogd en met andere niveaus van ficocyanine.
Oplosbaar en met een kenmerkende umami-smaak, dat wil zeggen hartig en vaag 'zeewaterachtig', is het geschikt voor gebruik in deeg en bereidingen, zowel zoet als hartig, van de zoetwarenindustrie tot bakkerijproducten, van ijs tot pasta en zelfs dranken.
...Medische wegwerpproducten voor laboratoria en ziekenhuizen. Naalden, spuiten, pipetten, echografieproducten, houders, buisjes, microbuisjes, pipetten, instant ijs, ECG, gynaecologische wegwerpproducten, puntjes, watten, glazen en glazen houders, doppen voor buisjes. Alle producten voor klinische laboratoria en aanverwante gebieden, van de beste IVD-merken.
... zijn een essentieel ingrediënt om taarten, koekjes en ijs te verrijken en te garneren. Ze passen perfect bij alle chocoladecreaties en dankzij hen is het mogelijk om heerlijke smeersels te maken.
Net als de meeste noten voldoen hazelnoten, de basis van onze granulaat, aan de behoefte aan smaak en gezondheid, omdat ze zorgen voor een uitstekende energievoorziening en ook het gevoel van verzadiging moduleren.
...Hazelnootcrème ZONDER GLUTEN (gluten vrij) ideaal om je koffie, desserts, yoghurt en ijs op smaak te brengen en te garneren.
Schudden voor gebruik
INGREDIËNTEN: suiker, plantaardige olie (zonnebloem, palm), hazelnoten (8%), magere melkpoeder, magere cacaopoeder met 10-12% cacaoboter, lactose, emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma, antioxidant: rozemarijnextract. Kan sporen van andere noten bevatten.
...NA DE ROOSTEREN WORDT DE HAZELNOOT NAAR KLANTWENS GEHAKT. (2/4, 4/6 OF 6/8 MM) HET WORDT VAAK IN DE SNOEPINDUSTRIE GEBRUIKT ALS INGREDIËNT VOOR CHOCOLADEBARS OF PRALINEVULLING. HET IS EEN BASISINGREDIËNT VOOR TAARTEN. DE GRANEN ZIJN EEN BASISINGREDIËNT VOOR TAARTEN, KOEKJES EN IJS OM TE SERVEREN EN TE GARNEREN.
...Professionele Brander Voor Het Carameliseren Van Zoetigheden Of Voor Het Vormen Van IJs Sculpturen, Met Regelbare Vlam, Voor Een Originele En Klassevolle Patisserie. Beschrijving Professionele Branders Ideaal Voor Gebruik In De Keuken. Perfect Voor Het Snel Carameliseren Van Suiker Op Crème Brûlée, Ricotta Taartjes Of Voor Het Bewerken Van IJs Sculpturen, Etc. Heeft Een Oplaadbare Autonomie Van Ongeveer Tussen De 45 En 90 Minuten (Afhankelijk Van Het Model). Piezo-elektrisch Ontstekingssysteem Met Een Vlambeveiligingsapparaat. Regelbare Vlam. Oplaadbare Gasbrander Volume: 60 Ml...
... fantasierijk dat ze de titel "legende van het Italiaanse ijs" verdienen.
Vandaag de dag interpreteert Raffaele Magrini de liefde voor ijs, waarbij hij altijd de lessen van zijn grootmoeder in gedachten houdt en deze omzet in kwaliteitsregels voor het goede ijs dat geproduceerd wordt in het moderne "laboratorium" van het bedrijf, dat hij dagelijks beheert met de samenwerking van zijn partner Graziella...
... komt uit het Romeinse aquaduct, waarna het vrij van calcium wordt gemaakt, gefilterd en gedebatteerd. Al ons ijs is gecertificeerd door Arpa Lazio, de regionale instantie die de milieubescherming controleert en de kwaliteit van ons product waarborgt.
KingoFood verkoopt Italiaanse producten van uitmuntende kwaliteit. Vleeswaren zoals Finocchiona IGP, vlees van de hoogste kwaliteit gekruid met zout, peper, knoflook en wilde venkel. Of de pecorino, gerijpt in een grot, met een krachtige smaak. En wijn: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selectie - D.O.C.G. De tijden en manieren van verzending van de goederen zijn een zeer belangrijke factor. We hebben specifieke verzendsystemen gekozen met isotermisch materiaal en synthetisch ijs, waarmee de temperaturen van de goederen tot zesennegentig uur (4 dagen) kunnen worden behouden.
...Verkoop van nieuwe machines en verzending over de hele wereld. Mogelijkheid om de machines te controleren via een videoverbinding op WhatsApp, extra foto's aan te vragen, of langs te komen om ze uit te proberen.
Dealer van nieuwe machines zoals: Trittico Bravo, Coldelite, Promag, Cattabriga, Gel Matic, Promag.
Dealer van ijs vitrines en koelmeubelen: Isa, FB.
Professione gelatiere is de school voor ijsbereiding die leert hoe je echt ambachtelijk ijs maakt, uitsluitend met natuurlijke grondstoffen. In onze cursussen voor ijsbereiding gebruiken we geen additieven, conserveermiddelen of kleurstoffen, alles om de ijsbereiders van de toekomst zo goed mogelijk op te leiden. Het opleidingsprogramma is verdeeld in drie niveaus:
Cursus voor ijsbereider niveau...
...) en vitamines met een hoge verteerbaarheid dankzij het lage gehalte aan koolhydraten, lactose en natrium. Voorkomt bot- en tandziekten, vaatziekten en kankers, in het bijzonder die van de dikke darm. • Lactose-intoleranten: Veel intoleranten, zowel kinderen als volwassenen, drinken onze melk zonder negatieve reacties. • IJs- en patisseriebedrijven en restaurants gebruiken het om exclusieve ijsjes, pasta's, hoofd- en bijgerechten van vlees en vis te maken. • De bar om de eerste en enige 100% natuurlijke en Italiaanse Buffel Cappuccino te maken.
Alpagel srl is een bedrijf dat ontbijtproducten en ambachtelijk ijs, zowel gekarnd als verpakt, produceert en distribueert. Dit bedrijf onderscheidt zich door de kwaliteit van de grondstoffen en de ervaring van zijn patissiers.
Productie en distributie van voedselijs in verschillende formaten onder het merk ICEBLOCK. Blokken, fijngemalen ijs, blokken, accessoires, enz. Leveringen voor hotels, restaurants, cateringbedrijven, strandgelegenheden, supermarkten, hypermarkten en GDO.
Ferretti dessert is het resultaat van de lange en rijke ervaring van Sandro Ferretti in ijs en bevroren patisserie. Zijn droom is altijd geweest om patissier te worden. In 2006 trad hij toe tot de Academie van Italiaanse Meesterbanketbakkers (AMPI) en werd hij Meesterbanketbakker. Zijn passie voor zijn werk leidde hem in 2011 tot het oprichten van zijn eigen bedrijf in de sector van kleine...
Geni is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van snoep en ambachtelijk glutenvrij ijs. De familie is betrokken bij alle fasen, van de keuze van grondstoffen tot de productie en marketing van de producten. De wens om authenticiteit te herstellen, het gebruik van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten en innovatie vertegenwoordigen de waarden van ons bedrijf. Onze...
L’Antica Gelateria Matteo is opgericht in 1962 en produceert de "Fruttini Gelato", die altijd als producten van de hoogste voedselkwaliteit worden beschouwd. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld dankzij de ondernemingszin van het dynamische jonge management, dat nieuwe verkoopkanalen heeft weten te ontwikkelen en de evolutie van de markt heeft begrepen, zonder ooit de idee van het produceren van een ...
La Torraca Group is een jong bedrijf dat actief is in de sector van de productie van ambachtelijk ijs en patisserie. Sinds 1984 blijft de oprichter Cosimo La Torraca zijn ervaring uitbreiden, met uitstekende medewerkers die elke dag werken om de beste service aan onze klanten te bieden. Al onze producten zijn aanpasbaar, zowel in productie als in verpakking. De kracht van ons bedrijf is dat het elke klant in staat stelt zich zelf als producent te voelen.
Al enkele jaren produceren en verkopen we yoghurt-ijs en ambachtelijk ijs in onze directe verkooppunten met groot succes. De positieve feedback die we elke dag ontvangen, heeft ons ertoe aangezet om meer verkooppunten te openen en een franchise op te zetten.