Italië, Foligno
129km
... aan de meest uiteenlopende markteisen. De bijzonderheid van onze producten is dat elke individuele pizzabodem, voordat deze in de oven wordt gebakken, handmatig wordt bewerkt en gecontroleerd, één voor één. Elke dag. Elke klant kan onze pizzabodem personaliseren en naar wens beleggen, deze enkele minuten in de oven plaatsen en genieten van de echte smaak, de heerlijkheid, de authenticiteit van de Italiaanse pizza. Dit alles is mogelijk omdat we geen conserveermiddelen, kleurstoffen of additieven gebruiken, maar alleen twee grondstoffen: bloem en water.
Italië, Carbognano
163km
... zijn: natuurlijke hele noten, geroosterde noten, geroosterde granen, geroosterde bloem en 100% hazelnootpasta. Ons product is voornamelijk gericht op de voedingsindustrie, de zoetwarenindustrie en kleine ambachtelijke bedrijven voor vers gebruik. We kunnen een product leveren dat is afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze kracht vindt zijn oorsprong in onze geschiedenis, in de ervaring die we in zes decennia hebben opgebouwd. Een ervaring die reikt van teelt tot het verwerken van een juweel van onze grond, de hazelnoot.
Italië, Albano Laziale
229km
IL Michelangelo della Pizza in Albano Laziale in de Castelli Romani (Rome) Bakkerij met een houtoven, productie van ambachtelijk brood, Genzano-brood, Lariano-brood. Romaanse pizza, witte en rode pizza, Velletrana-pizza en productie van typische bakkerijproducten uit de Castelli Romani. Uit de selectie van de beste mengsels van durumtarwe, 00-bloem en volkorenbloem ontstaan onze prachtige...
Italië, Casoli Di Atri
244km
...Wij zijn producenten van tarwebloem sinds 1800. Onze granen zijn allemaal van Italiaanse oorsprong (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) en worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en authenticiteit. Onze bloem wordt gebruikt voor broodproductie, pizzeria's en patisserie. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.
Italië, Cesenatico
112km
Terre di Romagna, rijk aan tradities, passies en smaken, is de geboorteplaats van Pastificio La Fenice. Het gebruik van grondstoffen waarmee geproduceerd wordt, is van fundamenteel belang voor het behoud van de hoge kwaliteit. Onder de belangrijkste en meest gebruikte grondstoffen bevinden zich de gecertificeerde Romagnola bloem en Semola di Altamura, Parmigiano Reggiano en Grana Padano, beide...
Italië, Quarrata
45km
...De Costenaro's komen uit de Valtellina en zijn al generaties lang banketbakkers. De eerste die in Toscane aankwam was Geraldo aan het begin van de jaren zestig, en al snel volgde de hele familie. Samen met zijn broer richtte hij een eerste banketbakkerij op, waar ook zijn zwager Bruno begon te werken. De kleine Riccardo, de zoon van Albano, begon al snel van deze wereld van suiker en bloem te...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play