Italië, Bertinoro
248km
DE SMAAK VAN PERFECTIE SINDS MEER DAN 60 JAAR. In het hart van de Romagna, een regio rijk aan traditie en gastronomische cultuur, richtte Attilio Babbi in 1952 de Azienda Dolciaria BABBI op, gewijd aan de productie van hoorntjes, wafels en halffabricaten voor ambachtelijke ijsbereiders. Het bedrijf werd al snel het referentiepunt voor de meesters van ambachtelijk ijs, dankzij de absoluut pure...
Italië, Pomezia
56km
...De Attilio Servi Pasticceria is een ambachtelijke onderneming van hoge kwaliteit, beroemd om de productie van: - feestgebak: Panettone, Pandoro en Colomba; - diepvriesgebak: croissants (Servi Subito), gebak, taarten en individuele nagerechten; - koekjes: zoet, hartig en gekruid; - gourmet hartige focaccia's en fokaccetti voor bij de aperitief.
Vandaag, net als gisteren, gaat de traditie verder, waarbij de principes en werkmethoden die altijd de Pasticceria Pierrot hebben gekenmerkt, intact blijven. Kunst en passie zijn de belangrijkste ingrediënten van een grote patissier. Het zijn de ingrediënten die van deze zoetigheden een speciaal product maken, een niet te missen afspraak met traditie en kwaliteit. Het respect voor de traditie en d...
Italië, Anzio
70km
MAISON DEL CELIACO is een merk van een bedrijf dat door het Ministerie van Volksgezondheid is goedgekeurd voor de productie van GLUTENVRIJE voedingsmiddelen in de categorieën Banketbakkerij, Gastronomie en Pasta. Onze productielijnen variëren van DIEPVRIES tot FRESH en DROOG. De producten zijn ambachtelijk en bevatten geen conserveermiddelen, waardoor ze ongeëvenaard zijn in termen van smaak en...
Italië, Albano Laziale
44km
IL Michelangelo della Pizza in Albano Laziale in de Castelli Romani (Rome) Bakkerij met een houtoven, productie van ambachtelijk brood, Genzano-brood, Lariano-brood. Romaanse pizza, witte en rode pizza, Velletrana-pizza en productie van typische bakkerijproducten uit de Castelli Romani. Uit de selectie van de beste mengsels van durumtarwe, 00-bloem en volkorenbloem ontstaan onze prachtige...
Italië, Montalcino
169km
De Pasticceria Mariuccia is opgericht in 1935 en begon met een kleine productie van banket. De producten, die zijn gebaseerd op de authenticiteit van een familiale omgeving, creëren onmiddellijk een brede instemming binnen de kleine gemeenschap van het dorp. De erfenis van Mariuccia wordt overgenomen door haar neef, die de meest klassieke recepten van de Sienese traditie herinterpreteert. Tijdens ...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play