...Het is afgeleid van het Latijnse Cibusculum, wat kostbaar voedsel betekent, en heeft een geschiedenis die teruggaat tot de tijd van het Romeinse Rijk. Het is een zachte, zoete en smaakvolle salami, ideaal om op brood te smeren en te genieten bij hapjes, snacks en picknicks.
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt.
PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA"
FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad.
PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
...Voor de productie van flexibele verpakkingen voor het verpakken van vlees, vleeswarenen kaas zijn de barrièreeigenschappen essentieel om de kwaliteit en bescherming van het verpakte product in de tijd te waarborgen. De toewijding en constante zoektocht naar de beste oplossingen stellen Renato Lusa in staat om co-extrusie- en samengestelde folies aan te bieden, zowel neutraal als gepersonaliseerd...
...Hoe populairder een vleeswaren is, hoe meer we geloven dat het zorg en aandacht verdient. Voor ons betekent dit vooral vlees van uitsluitend varkens en van hoge kwaliteit. We gebruiken 70% mager vlees, fijn gemalen, en 30% in blokjes gesneden vet, met kruiden, zout en peper. We gebruiken geen minder nobele delen, geen varkensmaag, en geen polyfosfaten. Voor een beter resultaat stoppen we het...
...De Toscaanse crudo, met een ongewoon ronde vorm en een helderrode kleur, kenmerkt zich door een werkelijk uniek rijpingsproces en de omgevingsfactoren waarin het wordt verwerkt, die bijdragen aan de onmiskenbare delicate, hartige en geurige smaak van het vlees.
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Vemac is een toonaangevend bedrijf in het ontwerp en de bouw van automatische lijnen voor de verwerking van verse, gekookte en gerijpte vleeswaren. Van machines voor het automatisch lossen van vlees tot vriesinstallaties, van automatische laadlijnen voor salami tot selectiesystemen voor hammen, Vemac kan voldoen aan elke behoefte op het gebied van handling, automatisering en robotica voor de vleesindustrie. Daarnaast biedt het bedrijf zijn klanten een snelle en complete technische ondersteuning.
... echte productieactiviteit van kaas- envleeswaren op te starten. Hij begon met zorg en liefde zijn dieren te fokken en produceerde kazen envleeswaren die al snel een referentiepunt werden voor het hele omliggende gebied.
Dankzij een passie die van vader op zoon is doorgegeven, investeert Pieragnoli nog steeds in de zoektocht naar uitmuntendheid en positioneert zich in een brede en diverse markt met...
... voor de slacht en verwerking van vlees, die het mogelijk maken om de operaties te versnellen en te vereenvoudigen, met een minimale productverliezen en ongemak voor het vee. Het bedrijf uit Parma staat tot uw beschikking voor de productie van op maat gemaakte installaties voor slagerijen, geschikt voor de slacht van: schapen, runderen, varkens, uitgerust met transportbanen en accessoires. Elke...
... m², en dagelijks bereiden de 25 medewerkers 390 quintalen goederen. De sector Vlees opereert op een oppervlakte van 1.000 m², en dagelijks bevoorraden ze de supermarkten met 140 quintalen vlees, bereid door 15 medewerkers.
... van het vlees worden de hammen van deze in de open lucht gehouden varkens naar een lange rijping gebracht in de oude kelder uit de 16e eeuw, die in de oude muren van Radda in Chianti is uitgehouwen. Ook heerlijk zijn: de gebraden kalkoen, arista en porchetta, die in plakken worden gesneden en klaar zijn om van te genieten.
...kazen, vleeswaren, peulvruchten, groenten en wijnen van uitmuntende kwaliteit, allemaal van ambachtelijke productie, met speciale aandacht voor Slow Food-initiatieven en alles wat biologisch en natuurlijk is.
Bernardini Gastone bevindt zich in Crespina Lorenzana, in de provincie Pisa, en is een historisch merk dat al meer dan 150 jaar actief is in de hoogwaardige vleeswaren. Het bedrijf produceert en distribueert producten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd met de kennis en zorg van vroeger, in overeenstemming met de moderne productienormen en met uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, zowel van land als van zee, die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen kunnen bevredigen.
... transport van verse en diepgevroren voedingsmiddelen omvatten batterij-units, onzichtbare units, getrokken units, in split- en monoblockversies voor vervoerde cellen van kleine en middelgrote afmetingen. Voor gekoeld transport van grote afmetingen produceert Zanotti monoblock Diesel-units en onderstelversies.
De units zijn beschikbaar met standaardgassen (R404A en R134A) en met nieuwe ecologische koelmiddelen.
Zanotti houdt zich ook bezig met het ontwerp en de realisatie van grote koelsystemen voor de opslag van voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, vlees, vis, melk, yoghurt, ijs envleeswaren.
Het bedrijf Barbieri Enzo houdt zich bezig met de productie en rijping van ham en is aangesloten bij het Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo is gevestigd in Langhirano, in de provincie Parma, aan de Case Schianchi 8.
Onder de activiteiten:
- productie van ham
- rijping van ham
- verpakken van ham
- verkoop van ham
- levering van ham
- vleeswarenfabrieken
- hamfabrieken...
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken.
Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vleesenvleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
IL SALUMIFICIO SRL Zachte en Knapperige Ciccioli, Hoofdcups, Pancetta, Gearomatiseerde Lardi, Strutti en elke soort typische vleeswaren uit de Modenese traditie.
MARR spa is een toonaangevend bedrijf in Italië op het gebied van distributie aan de Foodservice. Al meer dan 40 jaar bedient MARR meer dan 38.000 klanten in de commerciële horeca (restaurants, hotels, vakantieparken) en de collectieve sector (kantines, scholen, ziekenhuizen) met een assortiment van 10.000 voedingsproducten (vis, vlees, diverse levensmiddelen, groenten en fruit en apparatuur) dat een unieke aanbieding van eigen merkproducten en exclusieve producten omvat.