Italië, Parma
210km
...Het is een uitmuntendheid van ons gebied en onze trots: hiervoor gebruiken we de dijen van zware Italiaanse varkens, met de hand gezouten (vochtige zout op de huid, droog zout op het magere vlees). Gedurende drie weken nemen de hammen het zout op in een vochtige (80%) en koude cel (van +1 tot +4 graden), daarna rusten ze drie maanden terwijl ze langzaam drogen. Na het wassen begint de rijping. Nu...
Portfolio (10)
Italië, Barberino Di Mugello
117km
...SALAME TOSCANO, Bereid met geselecteerd varkensvlees, middelgrote maling en in blokjes gesneden spek, wordt in een collageen darm gestopt en gerijpt. PROSCIUTTO - varkensham "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Bereid met geselecteerd varkensvlees, is een typisch Toscaans worstproduct in een collageen darm, op smaak gebracht met venkelzaad. PANCETTA van puur varkensvlees, opgerold of plat, gezouten en op Toscaanse wijze gerijpt.
Portfolio (7)
Italië, Vignola
173km
Conservering van groente- en fruitproducten Sorteringsplatform Voedselproducten Rijping van gezouten vlees...
Italië, Filottrano
145km
Met zorg en passie fokken we in de Marche eenden en ganzen; we laten ze vrij rondlopen zonder ruimtebeperkingen: op de grond, onder de zon, onder de regen en met gras te eten; we verkopen vers vlees van gans, eend, eieren, gezouten vlees, vleeswaren en andere specialiteiten aan restaurants, slagerijen en particulieren. In een volledige cyclus (van de bevruchting van het ei tot het volwassen dier) zorgen we voor onze producten en garanderen we een zeer hoge kwaliteit tegen lage prijzen.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play