Italië, Albino
Druckfarben srl, opgericht in 1971, is een toonaangevend bedrijf in de micro-encapsulatie. Al meer dan vijftig jaar hebben we ons niet alleen in Italië, maar ook in Europa, Azië en de Verenigde Staten gevestigd, waarbij we ons onderscheiden door innovatie en kwaliteit. Onze specialisatie richt zich op micro-encapsulatie, een technologie die we de afgelopen dertig jaar hebben verfijnd. Via dit proc...
Portfolio (44)
Italië, Misano Adriatico
...ALLEGRINI Amarone della Valpolicella classico DOC 1 bott. cl 75 is een robuuste en intense rode wijn, die minimaal 2 jaar in eiken vaten is gerijpt. Zijn aroma's van rijp fruit en specerijen maken het perfect om te combineren met rood vlees en oude kazen. Geniet van deze hoogwaardige fles alleen of in gezelschap.
Portfolio (200)
Italië, Giuliano
...De Panettone is een van de typische kerstgebakjes bij uitstek. De Panettone Milano is een onmiskenbare klassieker van de Italiaanse ambachtelijke patisserie. De eenvoudigste onder de Panettoni, maar die met de "P" hoofdletter. Rozijnen, gekonfijt fruit en de andere ingrediënten zijn de hoofdrolspelers: samen zorgen ze voor een perfecte combinatie van smaken en aroma's. Code: BOPA01 Gewicht: 750 g...
Portfolio (129)
Italië, San Stino Di Livenza
...Het is intens robijnrood met paarse reflecties in zijn jeugd: de aroma's zijn intens en gevarieerd, gericht op fruitige, bloemige en kruidige noten met een lichte plantaardige hint. De smaak is intens, fluweelachtig en hartig, met een elegante structuur met samengestelde en fijne kwaliteitstannines. De warme alcoholische noot ondersteunt de zachtheid en brengt de sensaties naar een perfecte smaak-olfactorische correspondentie. De afdronk is aanhoudend en sluit af met hints van fruit en specerijen. Gebied: Venezia Typologie: Doc Venezia...
Portfolio (43)
Italië, Acerra
...Miscela Sublime Miscela 70% Arabica 30% Robusta. Crema lichtbruin. Zoet, zacht, harmonieus. Middelmatige branding. Met een middelmatige branding biedt de miscela Sublime de beste balans tussen complexe aroma's, smaken van gedroogd fruit en een evenwicht tussen zoetheid en zuurheid. Het kan een goede compromis zijn tussen zuurheid en zoetheid voor degenen die voor het eerst bijzondere koffies proberen. Capsules Caffè Cortese compatibel met A Modo Mio MISCELA: SUBLIME...
Portfolio (61)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Conegliano
...Kleur: Strogeel met een lichte groenachtige reflectie Neus: Delicate aroma's, fruitige en bloemige noten die doen denken aan rijp exotisch fruit. Smaak: Elegant, met de juiste zachtheid die de lichte zuurheid in balans begeleidt. Opslag en serveren: Flessen moeten worden opgeslagen in een koele, droge omgeving, weg van licht en warmtebronnen. Serveer bij een temperatuur tussen 6-8°C. Een vrij groot tulpvormig glas wordt aanbevolen. Combinaties: Uitstekend na een maaltijd en een perfecte aanvulling voor droge gebakjes, fruittaarten en andere traditionele Italiaanse desserts.
Portfolio (4)
Italië, Nave
...De kelk heeft een mooie intense amberkleur, met duidelijke mahonieachtige reflecties in het oog. Romige tonen van zoet fruit komen in de neus samen met herinneringen aan sandelhout, wat zorgt voor een mooi olfactorisch boeket in het geheel. De smaak is zowel zoet als gekruid, gekenmerkt door aroma's van viooltjes en sinaasappelschil. De afdronk is warm, diep en geurend. Inhoud: 0,70l Code: 90374 Categorie: Whisky Alcoholpercentage: 40% vol...
Portfolio (46)
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in Franse eiken en acacia tonneaux. Rijping: verblijf "sur lies" in tonneaux tot de volgende oogst. Kleur: intens strogeel. Aroma: elegant en complex, met tonen van rijp fruit goed vermengd met accenten van acaciahoning en zoete specerijen. Smaak: vol en smaakvol, met een lange en aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5%. Gastronomische pairing: geschikt voor voorgerechten, delicate pasta's, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Campobasso
... confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
Italië, Comacchio
...Il Tantafrutta is een nieuwe lepel-sorbet, direct klaar voor gebruik, geserveerd in de vorm van quenelles of bolletjes. Het is een lichte, smakelijke en natuurlijke afsluiting van de maaltijd, gemaakt met ongeveer 50% fruit; het is glutenvrij, bevat geen melk of melkproducten, geen kunstmatige aroma's, conserveringsmiddelen of kleurstoffen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zijn op een...
Portfolio (3)
Italië, Dorgali
...Selectie verkregen uit de zuivere verwerking van Cannonau-druiven. Na een fermentatie op de schillen gedurende een periode van 15/20 dagen, rijpt het in Franse eiken tonneaux gedurende minstens 12 maanden, gevolgd door nog eens 6 maanden rijping in liggende flessen. Helder robijnrood van kleur, levendig met duidelijke paarse tonen, die voorafgaan aan de frisse aroma's van mediterraan struikgewas...
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Het kenmerkt zich door frisheid, zachtheid en veelzijdigheid. In de neus komen intense aroma's van vers fruit naar voren, zoals aardbei, kers, granaatappel, pruim en bloemige tonen van wilde roos. Dankzij zijn veelzijdigheid is het ideaal voor aperitieven, voor gerechten met zeevruchten, visgerechten en met gefrituurde vis.
Portfolio (5)
Italië, Castiglione Di Sicilia
... voor patisserieën en ijssalons aan te bieden, zoals pesto en pistachecrème, coatings, cacaopoeder, instantcrèmes, pasta-aroma's, poederbases, toppings, biologische amandelolie, pralinés van gedroogd fruit, fruitpasta's en traditionele smaken.
Italië, Palermo
...ZyZ FRUIT - Gedroogd Fruit Sede: Via Riccardo Zandonai 52 PALERMO (PA) - ITALIË Tel. Vast (+39) 0917371818 WhatsApp (+39) 0917371818 Website: https://zyzfruit.it/ Email: zyzfruitsrls@gmail.com ZyZ FRUIT is een handelsbedrijf, gespecialiseerd in gedroogd fruit, aroma's en peulvruchten, met name pistachenoten en pijnboompitten. Het is ontstaan uit de ervaring van professionals in de verkoop van...
Italië, Montoro Inferiore
...Italfreeze is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van diepvriesgroenten en -fruit. Het is opgericht in 2007, voortkomend uit jarenlange ervaring in de sector, met als doel om zijn klanten een zeer hoog niveau van kwaliteit en beschikbaarheid te garanderen. Het bedrijf beschikt over een breed assortiment diepvriesproducten, waaronder groenten, fruit, kruiden en aroma's.
Italië, Grassobbio
... van fruit, gelatines en chocoladecoatings) en Sucrea (lijn van aroma's en smaakpasta's, room, stabilisatoren voor mousses en bavarois, verdikkingsmiddelen en andere speciale mengsels voor patisserie en gastronomie); daarnaast Kessler Gmbh (D) onder het merk Kessko (productie van amandelpasta's, marsepein, chocoladecoatings) en Diabella (halffabricaten voor patisserie zonder sucrose).
Italië, San Casciano In Val Di Pesa
...Grappa van Chianti Classico, Grappa van Chianti Classico Riserva, Grappa met bosaardbeien, Nocino likeur, Cedrino likeur, Vinsanto van Chianti Classico, cecino rugoso van San Pierino, seizoensgebonden fruit en groenten. Het bedrijf is familiaal en de productie wordt persoonlijk verzorgd door de eigenaren. Het gebied waar de olijfgaarden en wijngaarden van San Pierino zijn aangeplant, wordt gekenmerkt door een mild heuvelklimaat, met meer uitgesproken temperatuurverschillen in de dalen, die, samen met de samenstelling van de bodem, bijdragen aan de bijzondere aroma's en smaken van onze producten.
Italië, Trieste
...Baker Distilleria, een merk van Dierre srl, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gedistilleerde dranken, likeuren en aroma's, voor de patisserie, voor de ambachtelijke werkplaats, voor de industrie en voor de eindconsument. Onze Dikke Aroma's zijn zo samengesteld dat ze optimaal tot hun recht komen bij verdunning en toepassing in zoetigheden. Ze garanderen de hoogste...
Italië, San Salvatore Telesino
... ontbreken de glutenvrije, veganistische en diabetische specialiteiten niet. We garanderen een betrouwbare en tijdige service, met een bescheiden productiecapaciteit in verschillende formaten, van de gebruikelijke sorbetmachines tot ijsbakjes en trays voor de grootdistributie. Daarnaast beschikken we over halffabricaten en grondstoffen voor de horeca, zoals aroma's, chocolade, pasta's, swirls, glazuren...
Italië, Pozzallo
...Efoods Ingros distribueert voedingsmiddelen en non-food producten namens Siciliaanse producenten. We selecteren de beste producten op de markt met aantrekkelijke prijzen voor de Europese markt. Onze producten: Arancino Ragusano, Scacce Ragusane, Biscotti Modicani, Fruit, Groenten, Peulvruchten, Diepvries- en Verse Vis, Visconserven, Specerijen en Aroma's, Modica Chocolade, UITRUSTING voor Horeca-Bar-Hotel, nieuw en gebruikt. Daarnaast zijn we in staat om u elk type typisch Siciliaans voedsel te leveren voor een exclusieve levering aan uw land.
Italië, Eboli
...Onze inzet voor de waardering van de typischheid van producten gaat hand in hand met respect voor het milieu, met het gebruik van een zonne-installatie voor warm water en binnenkort een fotovoltaïsche installatie voor elektriciteit, en met respect voor burgerrechten, door het gebruik van producten zoals koffie, thee, suiker, cacao en aroma's afkomstig uit eerlijke handel. Rondom de agriturismo...
Italië, Castelnuovo Rangone
... het Eindproduct testen dat we aan de klant willen aanbieden. Een zorgvuldige zoektocht op het Italiaanse grondgebied kan alleen maar de beste gastronomische producten opleveren. Wanneer we ons aan u presenteren, willen we u de geuren, aroma's, het idee en het beeld van het culinaire product dat u zult ontvangen overbrengen. We krijgen al veel vertrouwen van de Italiaanse markt; we zijn inmiddels dagelijks actief met leveringen in Duitsland en Bulgarije, waar het Italiaanse DOC-product nooit grenzen kent.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play