Italië, Guardiagrele
188km
...Halfafgewerkt concentraat voor de productie van biologisch roggebrood, smakelijk en gezond, rijk aan vezels en met een lage glycemische index. Formaat: 10 kg Dosering: 50%...
Portfolio (91)
Italië, Forlì
167km
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
Italië, Roma
100km
Biologisch verse pastafabriek (Ambachtelijk, familiebedrijf). Wij produceren dagelijks met biologische semola en gecertificeerde biologische eieren. Daarnaast hebben we zelf de certificering voor het productieproces, afgegeven door ICEA. Wij zijn de biologische operator G2091. Ook bieden we een online bestelservice met levering aan huis. Onze pastafabriek heeft meer dan veertig jaar ervaring.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play