Italië, Nocera Inferiore
160km
... andere ingrediënten die nodig zijn voor de realisatie van het eindproduct. Vi.Sa. Srl bereikte in 2003 de mijlpaal van de certificering UNI EN ISO 9001:2000. In 2006 breidde het het kwaliteitssysteem uit door de certificeringen IFS (International Food Standard), BRC Food (British Retail Consortium) en de certificering voor biologische producten met het orgaan CCPBB (Coop. Consorzio Prodotti Biologici – Bologna – ITALIA) te verkrijgen, naast andere kwaliteitscertificeringen zoals Koscher, Halal, Valid IT, FDA (food and drug administration).
Italië, Sonnino
168km
... geproduceerd; het maakt deel uit van het consortium van de mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabriek in Berlijn De derde fabriek, de laatste in volgorde van datum, werd geopend in 2002 en bevindt zich in Berlijn, Duitsland: hier worden biologische mozzarella en ricotta van koe geproduceerd, naast gewone mozzarella en ricotta van koe.
Italië, Altavilla Silentina
179km
Lid van het consortium ter bescherming van Mozzarella di Bufala Campana ZETEL, PRODUCTIE EN VERKOOP...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play