Italië, Dorgali
181km
...De Pecorino Riserva del Pastore is een kaas die de essentie van de pastorale smaak vastlegt. Met een gladde korst die varieert van ivoor tot natuurlijke strogeel of karamel, is het zowel een visueel als een smaakvol juweeltje. De semi-harde pasta is compact, met een sporadische gaatjesstructuur en een licht strogele kleur, wat getuigt van de zorgvuldigheid in de productie. Op de tong onthult de...
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
204km
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
Italië, Radicofani
161km
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play