Italië, Siena
64km
... Settembre, waar de verwerking van het vlees van de Cinta Senese DOP-varkens plaatsvindt, die in de open lucht worden gehouden in het oude eikenbos van meer dan 40 hectare, gelegen op 700 meter in de heuvels van Barbischio in Gaiole in Chianti. In deze ruimte leven de dieren in de open lucht in een bosrijke omgeving van grote natuurlijke waarde, waar rondleidingen worden georganiseerd. Na de verwerking...
Portfolio (2)
Italië, Sonnino
224km
... geproduceerd; het maakt deel uit van het consortium van de mozzarella di bufala Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Fabriek in Berlijn De derde fabriek, de laatste in volgorde van datum, werd geopend in 2002 en bevindt zich in Berlijn, Duitsland: hier worden biologische mozzarella en ricotta van koe geproduceerd, naast gewone mozzarella en ricotta van koe.
Italië, Langhirano
209km
...Al meer dan 40 jaar produceert Monica & Grossi prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo en prosciutti cotti. Daarnaast verhandelt het Prosciutto crudo di San Daniele, speck, gerookte prosciutto, culatta en culatello met zwoerd. Er worden nationale vleessoorten van de hoogste kwaliteit geselecteerd, die met grote ervaring worden verwerkt door meester-prosciuttai en gerijpt in de goed...
Portfolio (3)
Italië, Amelia
95km
... voorkomt en de voedingswaarde volledig behoudt, terwijl het de echtheid van het fruit en de essentie van zijn smaak verhoogt. FenOlio is de extra vierge olijfolie (DOP) gemaakt van vers fruit uit het prestigieuze gebied van de Amerini-heuvels. Een betoverend landschap van bergen en bossen, valleien van glooiende heuvels, het embleem van Umbrië, "het groene hart van Italië."...
Italië, Vicchio
113km
... kazen te kopen, zoals: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato en nog veel meer.
Italië, Cisterna Di Latina
193km
De Oil s.r.l. is het grote resultaat van een buitengewoon proces van generatiewisseling, een fascinerend verhaal dat begint in de jaren '60 met de ondernemingsvisie van oprichter Vittorio De Carolis. Het bedrijf, dat vanaf het begin een productiebeleid heeft gevoerd dat gericht is op private label-producten, hanteert momenteel een strategie die gericht is op het efficiënt waarderen van het merk De...
Italië, Cesenatico
160km
... DOP, en uitsluitend Italiaanse eieren. We hebben de mogelijkheid om zowel verse pasta in ATM als IQF diepvriespasta te produceren. Italiaanse smaak, passie en de beste kwaliteit op tafel. Dat is Pastificio LA FENICE.
Italië, La Spezia
170km
... 2000 en de hele Basko-groep. We bevinden ons in het oostelijke Ligurië, in de vlakte waar DOP-basilicum wordt verbouwd, en naast dit gebruiken we Grana Padana DOP en al onze leveranciers zijn IFS- en BRC-gecertificeerd.
Italië, Gualdo Cattaneo
97km
Onze onderneming is gelegen in het hart van Italië, in de regio Umbrië, en beslaat 30 hectare. Ons product is BIO, uitsluitend van hoge kwaliteit met de DOP-aanduiding. Elk jaar wordt de oogst traditioneel uitgevoerd om de kwaliteit van de olijven te waarborgen. Daarnaast maken we gebruik van de koude persmethode; een geavanceerde machine (AlfaLaval van de nieuwste generatie) garandeert de...
Italië, Spello
107km
BEDRIJF MET DE HELE KETEN - OLIVE GROVE - OLIE MOLEN - BOTTLING - VERKOOP. EXTRA VERGINE OLIE VAN DE EERSTE KOUDE PERSING DOP. Lichte, gemiddelde en sterke fruitigheid MONOCULTIVAR MORAIOLO. PRODUCT VAN HOGE KWALITEIT SELECTIE VAN PRODUCT BEPERKTE SERIE.
... meest gezaghebbende oliegidsen (Gambero Rosso en Slow Food). Onder onze producten bevinden zich de waardevolle Monocultivar van Tortiglione, de monovarietale van Pendolino en Dritta, de DOP pretuziano Colline Teramane en onze gearomatiseerde oliën, waarbij technieken zoals maceratie en druk worden gebruikt zonder het gebruik van synthetische chemische aroma's.
Italië, San Gennaro-Lucca
125km
... nieuwe continue apparatuur. Momenteel ligt de productie op 500 quintalen per dag, na de invoering van nog modernere machines en instrumenten. De extra vergine olijfolie uit Lucca is het typische product van Frantoio Lenzi. Daarnaast wordt er een DOP extra vergine olijfolie geproduceerd en een olijfolie met citroensmaak, de "Limonolio".
...authenticiteit en smaken van ons product te laten kennen en waarderen. De "FAGIOLO CANNELLINO DI ATINA DOP" wordt gekenmerkt door zijn niervormige, dof witte kleur en wanneer je het eet, voel je de schil niet en is het zeer verteerbaar; het hoeft niet te worden geweekt voor het koken.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play