... 136 producten van hoge kwaliteit, met een traditionele smaak, nooit voor de hand liggend. Ons gebied geeft ons een grote stimulans om vleeswaren te produceren die synergetisch zijn gecombineerd met hoogwaardige producten, zoals de salami met honing uit Tuscia, de gekookte salami met aleatico, een druivensoort uit het gebied, en de Salame Violone, ook altijd uit de regio. We gebruiken de beste grondstoffen en de beste hulpstoffen, die ons in staat stellen om een zeer hoge kwaliteitsstandaard te handhaven.
Al meer dan 40 jaar heeft Salumificio Capelli aanzienlijke ervaring in de productie van vleeswaren. Gedurende al deze jaren is het bedrijfsbeleid altijd gericht geweest op de keuze voor kwaliteit; dit geldt zowel voor de producten als voor de diensten, en bovendien voor de deskundigheid en professionaliteit van het hele bedrijf. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de authenticiteit van de...
...-salami. Dit type vleeswaren heeft als bijzonderheid de selectie van het vlees, het type verwerking en het gebruik van de "grove darm".
Vanaf de jaren '60, met de opening van het nieuwe pand, wordt de productie- en handelsactiviteit geïntensiveerd, met een diversificatie van de producten tot aan de huidige tijd, waar we de transformatie van een klein pand naar een moderne industrie zien. De productie- en handelsactiviteit ziet zijn huidige bevestiging met de distributie van vleeswaren in verschillende regio's van Italië en Europa.
... viert Italië en zijn klassiekers, en brengt de culinaire ervaring en de Italiaanse passie over.
Het Experience-merk van Sabatino Cillo vertegenwoordigt culinaire excellentie, en biedt het beste van Italiaanse vleeswaren via de Filiera en Selezione Cillo, naast een internationale selectie van hoge kwaliteit. De traditionele vleeswaren en gesneden producten worden met passie en ingrediënten van de...
... soorten salami, gerookt spek, gekruid spek, lende, kleine lendenen, guanciale en ham. Onze biologische vleeswaren, gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zijn het resultaat van ambachtelijke verwerkingsmethoden, voortgekomen uit generatieslange kennis. Het nieuwe bedrijfslaboratorium met CE-keurmerk stelt ons in staat om traditie en innovatie te combineren, waarbij we hygiënische garanties bieden zonder in te boeten op de echte smaken.
Sinds 1957 beoefent de familie Vitali de oude kunst van de vleeswarenproductie met passie, aandacht voor de behoeften van de klanten en oog voor kwaliteit. De moderne productietechnieken hebben ons in staat gesteld om deze kenmerken verder te ontwikkelen, die ons bedrijf vandaag de dag nog steeds kenmerken, net als toen. We verbouwen granen die bestemd zijn voor diervoeding op onze akkers. We fokk...
... echte productieactiviteit van kaas- en vleeswaren op te starten. Hij begon met zorg en liefde zijn dieren te fokken en produceerde kazen en vleeswaren die al snel een referentiepunt werden voor het hele omliggende gebied.
Dankzij een passie die van vader op zoon is doorgegeven, investeert Pieragnoli nog steeds in de zoektocht naar uitmuntendheid en positioneert zich in een brede en diverse markt met...
Diverse zijn de lekkernijen die aan de klanten worden aangeboden, zoals lonza, lonzini, worstjes, salami en hammen met verschillende smaakkenmerken, waardevolle specialiteiten die voortkomen uit geselecteerd varkensvlees en vakkundig gekruid door de ervaren handen van onze ambachtslieden. De minimale rijpingstijd die voor elke vleeswaren wordt gegarandeerd en het ideale klimaat waarin deze wordt...
Cipressi in Chianti is gevestigd in Radda in Chianti, een middeleeuws dorp dat beroemd is om de productie van Chianti Classico-wijn, in de provincie Siena, waar het zijn ethische en professionele fundament vindt in het respect voor de traditie van Toscaanse ambachtelijke voedingsproducten. De activiteit begint in een klein pand tegen de oude middeleeuwse muren van Radda aan de Viale Venti Settembr...
... krachtige smaken van de hartige gerechten zoals worstjes, gemengde vleeswaren, gekookte ham, ricotta en spinazie, tonijn, gateau en nog veel meer. De halffabricaten worden verpakt volgens de sneden en gewichten die variëren van grote, middelgrote, mini en zelfs micro.
Agrifood Toscana is een dynamisch bedrijf dat actief is in de Toscaanse agrovoedingssector, waaronder de producten met het merk Agriqualità van de Amiata en het gebied van de Val di Paglia, die het resultaat zijn van een productieketen die sinds 2005 is ontstaan, en die is begonnen met de goedkeuring voor certificering door de regio Toscane. In het bijzonder zijn de gecertificeerde producten beste...
Hoofdproducent van Italiaanse mortadella met IGP-certificering.
Exclusieve productie van gecertificeerde kwaliteit van de echte mortadella, gemaakt volgens het recept van de Bolognese traditie - Certificeringen VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenvrije mortadella. Merken: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile...
La Frigo Impianti S.r.l. is een Umbraans bedrijf dat al meer dan twintig jaar actief is op de internationale markt en ontwerpt en bouwt: installaties voor het drogen en rijpen van vleeswaren met en zonder rook, hammen en kazen; ontdooi-installaties; cellen voor voedselbewaring; airconditioning-installaties; cleanrooms; koel-, diepvries-, pasteurisatie- en nog veel meer tunnels.
Salumificio Lombardi is sinds 1923 gespecialiseerd in de productie van typische Toscaanse vleeswaren, met name verse worst, Toscaanse salami, Toscaanse finocchiona, pittige salami en Toscaanse pancetta. Het bedrijf toont zijn aanpassingsvermogen aan nieuwe markten door vleeswaren van verschillende soorten en formaten te commercialiseren om te voldoen aan de huidige en toekomstige eisen van de...