Italië, Radicofani
80km
... weiden van de Val d'Orcia, verfijnde rijpingstechnieken en, vooral, een bijzondere zorg voor de kwaliteit van de kaas. De coöperatie transformeert bijna de totale hoeveelheid beschikbare melk in een efficiënt bedrijf dat voldoet aan de CE-normen: het is in staat om een aanzienlijke hoeveelheid te verwerken en verschillende soorten pecorino te produceren om aan de meest diverse smaken te voldoen. De productie vindt uitsluitend plaats met schapenmelk.
Portfolio (48)
Italië, Codigoro
236km
Michele Grassi houdt zich bezig met training, onderwijs en advies met betrekking tot de kaasindustrie. Hij wordt uitgenodigd om lezingen te geven, cursussen voor kaasmakers of consumenten te verzorgen, voor medewerkers in de horeca en ook om proeverijen en smaakpanels te leiden. Cursussen en bedrijfsopleiding voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, voor een beter begrip van kaas. Advies voor...
Portfolio (5)
Italië, Napoli
237km
... betrokken bij een project door het hele land om de ambassadeurs van de Conciato Romano, de oudste kaas van Italië waarvan de enige bewaker de familie Lombardi is, te waarderen. Ze werkt samen met tal van tijdschriften zoals Food&Wine en Cook_inc. en met de toeristische platforms Airbnb en Withlocals. Haar voedselfoto's zijn in tal van vakboeken te vinden. Door haar vaardigheden als grafisch ontwerper en postproducer te combineren met een ongebreidelde eerbied voor materialen en druktechnieken, zorgt ze voor elk aspect van het imago van haar klanten.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play