Polen, Brzozów
... vergelijking: 1 g suiker bevat 4 kcal. De glycemische index van xylitol is slechts 8, terwijl suiker tot 70 kan zijn. Het helpt niet alleen om de calorieën in het dieet te verminderen, maar heeft ook een positieve invloed op de tanden; het remt de werking van cariogene bacteriën en versterkt het glazuur. Het wordt steeds vaker uit maïs gewonnen. Van nature komt het ook voor in sommige vruchten en paddenstoelen. Het is eigenlijk geen suiker, hoewel het vaak zo wordt genoemd; het is een van de vele zoetstoffen die suikeralcohol zijn. En bewaar het in een droge plaats, in zeer goed afgesloten verpakkingen.
Portfolio (781)
Litouwen, Kaunas
CONFECTIONARY FABRIKANT EN EXPORTEUR GOLSKI LT, UAB is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, exclusieve en gezonde snoepwaren. Het brede assortiment en de differentiatie van het aanbod van het bedrijf stelt zijn partners over de hele wereld in staat om succesvol een breed scala aan klanten te bereiken en aan hun wensen en behoeften te voldoen. De selectie van GOLSKI-producten omvat: W...
Portfolio (6)
...Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten "Piemonte" IGP. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met gekonfijte citroenschil en Sultanina rozijnen. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van hazelnoten Piemonte IGP en cacao. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met pure chocolade. - Natuurlijk gerezen zoet brood in de vorm van een brood, bedekt met een glazuur van amandelen. Het deeg, van gele kleur, is verrijkt met Sultanina rozijnen.
Frankrijk, Malataverne
...Nougatcake van 4 kg, gesneden in 20 individueel verpakte porties (ongeveer 200 g). Te verkopen per gewicht of per portie. Amandelen, suiker, honing, glucose-siroop, gepasteuriseerde eiwitten, wafel (aardappelzetmeel, water, plantaardige olie), maïsmeel, natuurlijke aroma's. Ingrediënten van de bosvruchtenpasta: bosbessen, aardbeien, frambozen, zuurteregelaar citroenzuur, stabilisator pectine. Indien glazuur: suiker, gehydrogeneerde plantaardige vetten, halfvolle cacaopoeder, emulgator soja-lecithine, aroma vanille.
Portfolio (188)