Frankrijk, Castelnaudary
...Linsen uit Lauragais 85%, uien 4%, wortelen 4%, tomaten 3%, eendenvet 2%, zout 1%, peper 1%. KOK'S ADVIES: Ik heb deze geweldige linzen uit Lauragais voor u gekookt. Ze passen perfect bij uw gegrilde worstjes.
Portfolio (37)
Zwitserland, Wollerau
... eigen sap gekookt, wat voldoende is om de essentiële voedingsstoffen en organoleptische eigenschappen te behouden. Het Zepter Masterpiece-systeem voor het bereiden van gezonde voeding is snel, eenvoudig en altijd gezond. Presentatie KWALITEITSMATERIALEN + GEZOND KOKEN Artikelcode: Z-2050 Productnaam: Pan, 5,0 liter, Ø 20 cm, h. 17 cm met deksel en analoge thermocontrole Bruto gewicht [KG]: 2,88...
Portfolio (195)
... ketel gekookt en gedurende meerdere uren ingekookt. Gebruik: De moerbeienmelasse is van nature zoet. Het kan zowel in desserts als in hartige gerechten worden gebruikt. De melasse kan dus worden gebruikt in de patisserie om uw bereidingen te zoeten. Het kan ook aan uw yoghurt worden toegevoegd om het te zoeten. In de keuken, voor een zoete/zoute combinatie, kunt u een paar druppels melasse aan uw samengestelde salades toevoegen, om honingachtige en gekarameliseerde aroma's te brengen. Het kan ook worden gebruikt in hartige gerechten, bijvoorbeeld om eend of groenten te deglaceren. Fles: 20L...
Portfolio (45)
Frankrijk, Auros
...witte ham uit Frankrijk met zwarte truffel uit de Périgord Witte ham met zwarte truffel uit de Périgord. Een ham met truffel, ambachtelijk en regionaal geproduceerd in Frankrijk. Gekookt in zijn eigen sap voor meer smaak. 1/2 ham van 3,5 kg; THT 20 dagen. Een delicate geur van zwarte truffel uit de Périgord, vakkundig gedoseerd. Een feestelijk product dat geserveerd kan worden in chiffonnade voor...
Portfolio (31)
Frankrijk, Paris
...Bissap is een kruidachtige plant uit de Malvaceae-familie, afkomstig uit Afrika. Uit de kelken van zijn bloemen, die worden gekookt, wordt een paarse sap verkregen met meerdere medicinale eigenschappen.
Portfolio (1)
Frankrijk, Plaisir
...De sinaasappel behoort tot de groep van citrusvruchten, familie Rutaceae. Deze vrucht is sappig, zoet en bevat vitamine C. Hij wordt rauw gegeten zonder schil of in fruitsalade, gekookt in jam, of om zijn sap te consumeren, zie gedroogd. Kenmerken van de sinaasappel: - Het biedt ook een goede calciuminhoud die essentieel is voor de mineralisatie van botten. - De oplosbare vezels maken het een...
Bijpassende producten
De Sinaasappel
De Sinaasappel
Andere Producten
De Okra
De Okra
Portfolio (34)
Spanje, Rois
Wij zijn gespecialiseerd in octopus (rauw, gekookt, gekoeld of bevroren) en ambachtelijke V-gamma producten met octopus. Wij zetten in op gastronomische formaten die het beheer van kosten in de keuken vergemakkelijken en tegelijkertijd het werk voor de koks vereenvoudigen. - Gekookte octopuspoten gekoeld (0-4º) met een lange houdbaarheid (6 maanden). - Gekookte octopus in zijn eigen sap...
... olie die naar binnen probeert te komen en het interne sap dat naar buiten probeert te komen terwijl het stuk wordt gekookt. Daarom wordt het stuk gefrituurd terwijl er een minimale hoeveelheid vet wordt opgenomen. Dit is wat de gefrituurde kip zijn smaak geeft. TIJD WORDT VERKORT; dankzij het sap in de kip wordt de tijd intern verkort. Het product dat in een open friteuse in 20-25 minuten wordt...
Portfolio (1)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play