Italië, Misano Adriatico
...De 1 kg SAN VINCENZO gerookte provola is een kaas van gesponnen deeg, gemaakt van hoogwaardige koemelk en gerookt met edele houtsoorten. Het resultaat is een intense, zachte en unieke smaak, die zich leent voor talrijke culinaire bereidingen. Ideaal voor een authentieke en kwaliteitsvolle gastronomische ervaring.
Portfolio (200)
Italië, Imperia
...Pate Rosso – Heerlijke saus gemaakt van gedroogde tomaten. Licht pittig door de toevoeging van een vleugje chilipeper en knoflook, geschikt voor verschillende gastronomische bereidingen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het op smaak brengen van vleesgerechten, ideaal voor het kruiden van...
Portfolio (44)
Frankrijk, Moustoir-Ac
...Vierkante oven met 1 kamer Ideaal voor pizza's, brood, gebak en gastronomische bereidingen Bakt tegelijkertijd 6 pizza's van 35 cm Op aanvraag ventilatiekamer voor een gelijkmatige cuisson Bereikt snel de gewenste temperatuur Maakt het mogelijk om twee verschillende werktemperaturen afzonderlijk in te stellen Gemakkelijk schoon te maken Stoomgenerator beschikbaar Kamer van roestvrij staal Verwarmingsspiralen binnenin de vuurvaste steen Wordt geleverd met 12V transformator en lampsteun...
Portfolio (190)
Italië, Acquaviva Picena
ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de samenle...
Portfolio (3)
Frankrijk, La Ciotat
...Japanse rijst bestemd voor culinaire professionals, met een smaak en textuur geoptimaliseerd voor heerlijke bereidingen.
Portfolio (16)
Italië, Riesi
...De amandelen, naast dat ze een natuurlijke medicijn zijn, zijn echt heerlijk. Hun gebruik in de keuken is zeer gevarieerd; ze worden gebruikt om zoetigheden te maken, maar ook om hartige recepten voor te bereiden. Ze worden zeer gewaardeerd als snack, naturel of geroosterd in de oven. In de regio's van Zuid-Italië zijn amandelen de hoofdrolspelers in veel gastronomische bereidingen, denk...
Portfolio (6)
Frankrijk, Antibes
... internationale chefs. Olijfolie met witte of zwarte truffel, truffelcarpaccio, truffelbrokjes, truffelzouten en diverse andere sauzen en spreads verrijkt met onze eigen truffels. Een garantie voor kwaliteit en traceerbaarheid. Producten die we lokaal in onze werkplaats vervaardigen om al uw maaltijden en gastronomische bereidingen perfect te begeleiden.
Italië, Acicastello
... Italiaanse en Siciliaanse grondgebied zit vol met voedingsuitmuntendheden, vaak officieel erkend als zodanig, soms alleen bekend bij liefhebbers van gastronomische cultuur en goede keuken. Daarom hebben we besloten een sectie te wijden aan de producten die onze regio's en onze dorpen met onbeschrijfelijke charme kenmerken, maar ook aan de voedingsmiddelen en bereidingen van de hoogwaardige...
Portfolio (10)
België, St Michiels
delisauce is gegroeid uit jarenlange keukenervaring. Onze chefs bereiden dagelijks verse bouillons en sauzen en staan garant voor topkwaliteit, elke dag opnieuw. Verse sauzen voor alle bereidingen Al onze sauzen dragen het label’ huisgemaakte kwaliteit’. delisauce is de perfecte mis-en-place voor elke professional. We streven er naar al onze gastronomische sauzen allergenenvrij te maken. Met...
Frankrijk, Flagey
... pasteurisatie- en vervolgens een diepvriesproces, en zijn bereidingen zijn vrij van conserveermiddelen. Agrodoubs is gecertificeerd op IFS-niveau en ontwikkelt biologische recepten. Bosbessen- of karamelvullingen voor chocolatiers, mengsels voor citroen- of chocoladetaarten, crème brûlée of banketbakkers zijn enkele van de specialiteiten van de fabriek die is gebouwd in het dorp Flagey. AGRODOUBS heeft...
Spanje, Alginet (Valencia)
... - Optim-systeem: zijwaartse vuurplaatsing, groter bereik van de vlam, betere verbranding. Beschikbaar in de branders van de series T en TT. - Branders A: Als onderdeel van de branders van de series O en M, uniek in de wereld, bevordert brander A een directe vlam voor snelle bereidingen.
Italië, Mazara Del Vallo
Wij zijn een bedrijf dat al generaties lang actief is in de visserijsector. We ontwikkelen, produceren en commercialiseren diepvriesvisproducten en gastronomische bereidingen met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de gebruikte producten en de productieprocessen.
Italië, Andria
De slagerij van Giuseppe Amorese verwelkomt vele delicatessen van vlees, fijn vlees en gastronomische producten. Giuseppe Amorese is opgegroeid met een liefde voor dit vak en produceert uitstekende bereidingen die typisch zijn voor de Apulische keuken, met oog voor innovatie. Het vlees is altijd vers en van uitstekende kwaliteit.
Verenigd Koninkrijk, Kensington
Zaika of Kensington biedt authentieke smaken van het subcontinent met een nadruk op verfijnde, creatieve en hedendaagse keuken uit de Awadhi-tradities van Noord-India. Awadhi is sterk beïnvloed door de Mughal- en Nawabi-stijlen en biedt bereidingen die een weelderige mix van smaken en specerijen zijn, waardoor gastronomische schotels ontstaan die niet minder dan koninklijk zijn te noemen. Ook geserveerd in een passende ambiance.
Populaire landen voor deze zoekterm