Italië, Misano Adriatico
...De 1 kg SAN VINCENZO gerookte provola is een kaas van gesponnen deeg, gemaakt van hoogwaardige koemelk en gerookt met edele houtsoorten. Het resultaat is een intense, zachte en unieke smaak, die zich leent voor talrijke culinaire bereidingen. Ideaal voor een authentieke en kwaliteitsvolle gastronomische ervaring.
Portfolio (200)
Italië, Imperia
...Pate Rosso – Heerlijke saus gemaakt van gedroogde tomaten. Licht pittig door de toevoeging van een vleugje chilipeper en knoflook, geschikt voor verschillende gastronomische bereidingen. Productlabel In de 'Bijlagen' vindt u het label met de voedingsgegevens en andere informatie over het product. Combinaties Uitstekend voor het op smaak brengen van vleesgerechten, ideaal voor het kruiden van...
Portfolio (44)
Italië, Acquaviva Picena
ervaring van 20 jaar in de sector van halffabricaten, aroma's en voedingsingrediënten Het bedrijf GOODAS heeft meer dan 20 jaar een gevestigde ervaring in de sector van halffabricaten, natuurlijke aroma's en "clean label" voedingsingrediënten. De talrijke behaalde certificeringen tonen een steeds grotere aandacht aan, evenals een noodzaak om te voldoen aan de steeds dringender eisen van de samenle...
Portfolio (3)
Italië, Riesi
...De amandelen, naast dat ze een natuurlijke medicijn zijn, zijn echt heerlijk. Hun gebruik in de keuken is zeer gevarieerd; ze worden gebruikt om zoetigheden te maken, maar ook om hartige recepten voor te bereiden. Ze worden zeer gewaardeerd als snack, naturel of geroosterd in de oven. In de regio's van Zuid-Italië zijn amandelen de hoofdrolspelers in veel gastronomische bereidingen, denk...
Portfolio (6)
Italië, Acicastello
... Italiaanse en Siciliaanse grondgebied zit vol met voedingsuitmuntendheden, vaak officieel erkend als zodanig, soms alleen bekend bij liefhebbers van gastronomische cultuur en goede keuken. Daarom hebben we besloten een sectie te wijden aan de producten die onze regio's en onze dorpen met onbeschrijfelijke charme kenmerken, maar ook aan de voedingsmiddelen en bereidingen van de hoogwaardige...
Portfolio (10)
Italië, Mazara Del Vallo
Wij zijn een bedrijf dat al generaties lang actief is in de visserijsector. We ontwikkelen, produceren en commercialiseren diepvriesvisproducten en gastronomische bereidingen met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de gebruikte producten en de productieprocessen.
Italië, Andria
De slagerij van Giuseppe Amorese verwelkomt vele delicatessen van vlees, fijn vlees en gastronomische producten. Giuseppe Amorese is opgegroeid met een liefde voor dit vak en produceert uitstekende bereidingen die typisch zijn voor de Apulische keuken, met oog voor innovatie. Het vlees is altijd vers en van uitstekende kwaliteit.
Populaire landen voor deze zoekterm