...Aan het begin van de 19e eeuw breidde het gebruik zich uit naar menselijke voeding in de Verenigde Staten, als plantaardige olie en vervanger van dierlijke eiwitten. In de jaren vijftig kende soja een zekere populariteit in Europa dankzij Amerikaanse exporten en het begin van de teelt in Europa. In de jaren negentig specialiseerde Argentinië en Brazilië, waar soja eind 19e eeuw zijn intrede deed, zich in de productie en export ervan.
...suiker, eieren, bakkersgist, gluten, zout, emulgator: soja-lecithine (niet-GMO), gerstemoutextract, aroma: vanille.
Gemaakt in een atelier dat sesam en zuivelproducten gebruikt
Verpakking: ongeveer 14 toasts met rozijnen per doos
Netto gewicht: 200g
Voedingskenmerken:
Gemiddelde voedingswaarde per 100g
Energie waarde: 1732 kJ oftewel 421 kcal
Vetten: 10.5 g
waarvan verzadigde vetzuren: 5.1 g
Koolhydraten: 68.8 g
waarvan suikers: 5.1 g
Voedingsvezels: 4 g
Eiwitten: 10.7 g
zout: 1.2g...
...De cosmetische sojaolie bestrijdt rimpels en verlies van stevigheid. Soja is dan ook een bijzonder interessant ingrediënt.
Verstevigende eiwitten: Door het weven van vezelnetwerken verstevigt het de huidweefsels, waardoor deze weer strakker en steviger wordt. De huidtextuur lijkt verjongd en het oppervlak gladder: wanneer uw dermis versterkt is, zijn de poriën van de huid minder zichtbaar.
Ultra...
...DE BASQUE PATÉ.
100g Een emotie uit de kindertijd zal terugkomen, je meest smakelijke herinneringen aan een picknick op het platteland, deze Basque Paté met een subtiele smaak van Espelette-peper is heerlijk op een licht geroosterd toast of vergezeld van een groentepickle of augurk.
INGREDIËNTEN: kokosolie (35%), water, soja-eiwitten, biologische biergist, champignons, mosterd, koolzaadolie, zout, agar-agar, biologische chiazaad, biologische tamari, zwarte peper, Espelette-peper, sherryazijn, specerijen, knoflook, tomatenpuree, gerst-miso, uien.
...Rijk aan plantaardige eiwitten, zonder additieven en gegarandeerd vrij van GGO's, is onze biologische plantaardige gehakt gemaakt van biologisch soja "made in France". Dit product, dat voortkomt uit een unieke productiemethode, geeft het plantaardige gehakt een zachte textuur, zelfs na hoge temperatuurkoken. Het specifieke proces vermindert de natuurlijke isoflavonengehalten in soja.
Biologisch soja: 2,9% (Water: 97,1%)
Totaal energie: 115 Kcal 482 kJ
Voedingsvezels: 6,5 g
Eiwitten: 15,8 g
Zout: 0,7 g...
...Tarwe-eiwit, Arganolie en Vitamine E.
Het masker is verrijkt met plantaardige oliën en boters zoals arganolie, bekend om zijn hoge gehalte aan vetzuren en vitamine E, en sheaboter, beroemd om zijn gunstige vetzuren die het haar voeden en hydrateren.
De combinatie van actieve ingrediënten, waaronder soja-eiwitten, rijst en erylite, biedt diepe hydratatie die de haarschubben binnendringt, waardoor ze soepeler, sterker en zachter aanvoelen.
Inhoud: 250mL...
...Onze MCÖ-soja-eiwitten zijn ontworpen om u te laten profiteren van onze expertise, maar ook om onze creaties en receptideeën rechtstreeks uit onze keuken met u te delen.
Ingrediënten:
Biologische Franse soja
Water
Natuurlijke aroma's
Bereidingswijze:
Frituren 3 tot 4 minuten.
Voor onmiddellijke consumptie: Bij voorkeur frituren (in een pan met 3 tot 4 cm olie) tot ze mooi goudbruin zijn.
U...
...Soja heeft steeds meer aanhangers over de hele wereld. Oorspronkelijk uit Azië, bevat deze peulvrucht complete eiwitten, die vlees kunnen vervangen voor vegetariërs. Bovendien bevat soja geen cholesterol en bevat het gezonde vetten, waaronder enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren. In de keuken biedt het een overvloed aan mogelijkheden en leent het zich voor alle combinaties...
...Om ervoor te zorgen dat boeren het meeste uit granen en rantsoenen halen met onze oplossingen en een echt alternatief voor soja- en koolzaadcake aan te bieden.
Autonomie verbeteren
Voeder efficiëntie verbeteren
Voor GMO-vrije eiwitten
Verminder de gevallen van acidose...
...Referentie
3421557902086
Bereiding: Rehydrateer de eiwitten door ze 10 minuten in 1 keer hun volume water te weken. Kook daarna 5 minuten.
Soja*.
* Ingrediënten uit de Biologische Landbouw.
...Ideaal voor vegetarische menu's om het gebrek aan dierlijke eiwitten te compenseren. Deze peulvrucht bestaat in meer dan 300 variëteiten, variërend in zaadgrootte en kleur! De meest bekende en meest geconsumeerde is de gele soja. Oorspronkelijk uit Azië (China, Japan) maakte het zelfs deel uit van de vijf heilige zaden (samen met tarwe, gerst, rijst en gierst) waarvan de traditionele Chinese...
...100% lyofiliseerde aardbei: Een natuurlijke traktatie met aardbei rijk aan appelzuur
Bied uw hond een traktatie waar u trots op kunt zijn met de natuurlijke beloningen van Cernunos®. Deze 100% veganistische traktaties met één ingrediënt zijn vrij van tarwe, soja, maïs, gluten, dierlijke eiwitten en zuivelproducten.
Ze zijn dus perfect voor honden met een dieet met beperkte ingrediënten of die...
...VÉGÉNUTRIL is een assortiment van bereidingen op basis van 100% plantaardige eiwitten (soja of erwten), die weinig zuurvormend en weinig allergenisch zijn, zonder aspartaam of zoetstoffen, voor mensen die waarde hechten aan natuurlijkheid en bezorgd zijn om hun welzijn:
• Aanvoer van B-vitamines: vitamine B6 speelt een rol in de eiwitstofwisseling, terwijl de vitamines B1, B6 en B12 bijdragen...
...Productbeschrijving :
Ingrediënten :
Soja-eiwit 16%, Tarwe-eiwit, Zetmeel, Zonnebloemolie, Specerijen, Tarwemeel, Vezels, Zeezout, Ui, Mosterd, Aroma, Karamelkleur, Zout, Granen...
Onze plantaardige burger is een product zonder GGO's, zonder hormonen of antibiotica en zonder palmolie. Het is rijk aan plantaardige eiwitten, vezels en vitamine B12.
Dieet- en voedingsinformatie
Het is zeer geschikt voor vegetariërs, gecertificeerd Vegan, Halal en Kasjer.
Energie-inhoud van plantaardige eiwitten (16%).
... van eiwitten), in tegenstelling tot soja-eiwit (fysisch zuur) dat een hoger eiwitpercentage kan hebben, maar minder goed wordt opgenomen (dus van mindere kwaliteit dan ons biologische hennepeiwit).
- het alle essentiële aminozuren bevat die nodig zijn voor de structuur van cellen; ze beïnvloeden ook al onze organen door de distributie en opslag van voedingsstoffen te bevorderen.
- het rijk is aan vertakte aminozuren die de opbouw en het herstel van spieren bevorderen.
... smaakvoordelen: een verbeterde verteerbaarheid van soja, tofu en zijn specialiteiten, een rijkdom aan actieve probiotica, een ambachtelijke productie die het product respecteert, een rijkdom aan eiwitten en Omega 3, kaasachtige smaken, en de natuurlijke afwezigheid van cholesterol, lactose en gluten.
... gebruik van hernieuwbare en duurzame hulpbronnen:
• gebruik van hernieuwbare hulpbronnen verzameld in Frankrijk + 100% valorisatie in biobased producten.
• productie van biobased eiwitten en vetten met een lagere ecologische voetafdruk dan die van geïmporteerde eiwitten en plantaardige oliën (soja, palmolie).
• optimalisatie van ons energie- en waterverbruik + permanente vermindering van de milieu...
... vertrouwde mensen. Alle ingrediënten worden dagelijks aan onze keukens geleverd, boordevol voordelen. Overal inspirerend vertrouwen bij dierenliefhebbers, garanderen de voeding en traktaties van ORUS dat uw geliefde honden en katten gelukkig, gezond en sterk blijven! ORUS biedt geschikte voeding voor alle dieren. Onze voeding is vrij van tarwe, soja, suiker of GGO's. Evenzo voegen we uiteraard geen...